GrachtenGalerie

Grachtenwereld

Wist je dat het GrachtenAtelier ook te vinden is op social media? Waan je in onze eigen Grachtenwereld en bekijk hieronder een impressie van onze activiteit op Facebook en Twitter. Wil je niks van onze leuke acties missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Laat een review achter!
via facebook GrachtenAtelier
16-07-2016 - via facebook

Weer een zaterdag met overheerlijke zelfgemaakte bonbonnetjes... Wil je dit ook een keer proberen? Iedere zaterdagochtend hebben wij hier een inloopworkshop van. Meld je snel aan bij info@grachtenatelier.nl.

via facebook Annelotte Vastenburg
12-07-2016 - via facebook
via facebook

Vrijgezellenfeest was erg geslaagd dankzij jullie workshop wandbord pimpen!

via facebook GrachtenAtelier
09-07-2016 - via facebook

Another brilliant day with lots of inspirational people at GrachtenAtelier. We are loving it!

via facebook GrachtenAtelier
06-07-2016 - via facebook
via facebook

Wat een leuke recentie over het GrachtenAtelier!

via facebook GrachtenAtelier
06-07-2016 - via facebook
via facebook

Bewonder en verwonder je mee onder het genot van een hapje en drankje aanstaande zaterdag! Jullie zijn welkom tussen 16:00 - 19:00 uur, tot zaterdag!

via facebook GrachtenAtelier
06-07-2016 - via facebook

Ben jij een horecatijger met een grote passie voor koken en workshops? Vind jij het leuk om leiding te geven aan een groot team jonge enthousiaste medewerkers? Wil jij de gast al-tijd de perfecte avond bezorgen en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken wij jou! Check via de link het volledige functieprofiel en stuur je CV en motivatie op! http://www.grachtenatelier.nl/vacatures/vacature-functieprofiel-chef

via facebook GrachtenAtelier
24-06-2016 - via facebook
via facebook

Sushi eten is lekker maar... zelf sushi maken is lekker én leuk!

via facebook GrachtenAtelier
24-06-2016 - via facebook
via facebook

"If we are what we eat.. Well, I'm awfully sweet"

via facebook GrachtenAtelier
24-06-2016 - via facebook
via facebook

Van leuke feestjes kun je nooit genoeg hebben! Bezoek onze GrachtenGalerie op zaterdag 9 juli.

via facebook Erika Klock
17-06-2016 - via facebook
via facebook

Zoals beloofd een foto van onze trouwdag gisteren in dierentuin Amersfoort! Nogmaals bedankt voor de leuke vrijgezellenmiddag op 14 mei!

via facebook GrachtenAtelier
17-06-2016 - via facebook
via facebook

Er komt weer een druk weekend aan gevuld met leuke workshops. Wij zijn er weer klaar voor!

via facebook GrachtenAtelier
10-06-2016 - via facebook

Zin in een keer wat anders? Zin in wat leuks en origineels? Doe mee aan de Midsummer Night SUP tocht door de prachtige grachten van Utrecht. Van 20:00 uur tot 22:00 uur een mooie SUP tocht en als afsluiter gezellig even napraten met een hapje en een drankje! Meer informatie is te vinden in de onderstaande link: https://www.facebook.com/events/1061346203940799/

via facebook GrachtenAtelier
07-06-2016 - via facebook
via facebook

Met dit warme weer heeft iedereen wel zin in een koude dorstlesser.. 12 recepten voor de lekkerste limonades!

via facebook GrachtenAtelier
05-06-2016 - via facebook
via facebook

"The sun and the sand and a cocktail in my hand" 🍸

via twitter @GrachtenAtelier
17-03-2016 - via twitter

Wat doen jullie op deze mooie zonnige dag?

via review Freek Drenth
Black Box Kookworkshop
24-12-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Zeer prettig, telefonisch en per email. Hoe was het ontvangst? Goed, ontspannen, stijlvol. Wat vind je van onze locatie? Leuk, netjes, intiem en toch groot genoeg. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima geregeld, ontspannen en toch voldoende sturend. Personeel zeer prettig in de omgang en goed inspelend op de gasten Wat vind je van de ingrediënten? Compleet en mogelijk te veel. (We waren met 35 ipv 42 personen). Iets te veel chocolade en brownies (maar wel lekker!). Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 9, goede afspraken te maken over wat we kunnen en willen binnen bestaand budget. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, gelet goede ervaring iets om door te geven aan anderen. Zelf kom ik niet terug, wil dan weer iets anders.

via review Sanne Blom
Moleculair koken
25-11-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Goed, snel, plezierig Hoe was het ontvangst? Prima Wat vind je van onze locatie? Mooi Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed: erg enthousiast. Voldoende aandacht en hulp als het nodig was. Maar vooral ook een erg plezierige benadering Wat vind je van de ingrediënten? ? Prima Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. Goed: prettig contact, enthousiaste workshop leider, goede voorzieningen, mooie locatie, goede service. Eigenlijk klopte alles. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, met name door het enthousiasme en de originele insteek. Echter, het mag van mij wel een tandje (of twee) ingewikkelder, dus ik zou het met name aanbevelen als ik ook kan aangeven wat het niveau van de deelnemers is.

via review Malinda Japin
Erotische Bonbons
31-10-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Prettig, snel en duidelijk. Hoe was het ontvangst? Vriendelijk. We waren de ingang aan het zoeken, die was voor ons niet helemaal duidelijk. Maar we werden opgemerkt en binnen genodigd. Wat vind je van onze locatie? Leuk aangekleed. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima. Ook erg leuk dat er extra aandacht besteed werd aan de vrijgezel! Wat vind je van de ingrediënten en de recepten? Bonbons waren lekker. Recepten voor iedereen uit te voeren. Hoewel de rondborstige truffels, wel lekker maar zeker niet rond waren. Dat viel niet mee. Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 8 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja. Was leuk om te doen en goed georganiseerd.

Laat een review achter! Contact