GrachtenGalerie

Grachtenwereld

Wist je dat het GrachtenAtelier ook te vinden is op social media? Waan je in onze eigen Grachtenwereld en bekijk hieronder een impressie van onze activiteit op Facebook en Twitter. Wil je niks van onze leuke acties missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Laat een review achter!
via facebook GrachtenAtelier
25-05-2017 - via facebook
via facebook

Zin in een cocktail? Bij ons kan je een workshop cocktail maken volgen!

via facebook GrachtenAtelier
20-05-2017 - via facebook
via facebook

De workshop: Andy Warhol big portret! Je gaat aan de slag met een voorbeeld iedereen maakt een deel van het portret, wat gezamenlijk één groot kunstwerk gaat worden. #utrecht

via facebook GrachtenAtelier
19-05-2017 - via facebook
via facebook

De eerste Expeditie Robinson van het jaar gaat weer van start. Ons team is er klaar voor!

via facebook GrachtenAtelier
13-05-2017 - via facebook
via facebook

Leef je uit met de workshop naaktmodel schilderen!

via facebook GrachtenAtelier
11-05-2017 - via facebook
via facebook

Een originele foto van jullie samen? bij het GrachtenAtelier mag je hem ook samen maken!

via facebook GrachtenAtelier
11-05-2017 - via facebook
via facebook

Naaktmodel schilderen.. ook voor mannen is het leuk om te doen! :)

via facebook GrachtenAtelier
06-05-2017 - via facebook
via facebook

Ben jij klaar voor de zomer? Bij ons kan je alvast je slippers pimpen!

via facebook GrachtenAtelier
04-05-2017 - via facebook
via facebook

Naaktmodel schilderen... Leuk als vrijgezellenfeestje!

via facebook GrachtenAtelier
29-04-2017 - via facebook
via facebook

Mooie creaties met onze bob ross workshop!

via facebook GrachtenAtelier
18-04-2017 - via facebook
via facebook

Bij het GrachtenAtelier houden we van gezond eten en dit delen we graag met onze gasten!

via facebook GrachtenAtelier
15-04-2017 - via facebook
via facebook

Leuke jazzavond bij het GrachtenAtelier!

via facebook GrachtenAtelier
10-04-2017 - via facebook
via facebook

Met onze blackbox kookworkshop is het elke keer weer een verrassing wat er gecreëerd wordt

via facebook GrachtenAtelier
06-04-2017 - via facebook
via facebook

Een leuke inspirerende middag met Angélique Schmeinck bij de Sligro masterclass.

via facebook GrachtenAtelier
03-04-2017 - via facebook
via facebook

GrachtenAtelier shared their photo.

via facebook GrachtenAtelier
31-03-2017 - via facebook
via facebook

Deze 2 toppers zijn stagiair van de maand! We zijn blij met jullie en met de rest natuurlijk ook!

via facebook GrachtenAtelier
31-03-2017 - via facebook
via facebook

Deze klant is lekker creatief bezig met onze workshop: Andy Warhol big portret!

via twitter @GrachtenAtelier
18-10-2016 - via twitter

Met trots vermelden wij dat wij zijn genomineerd voor de verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016! Nu duimen dat we het gaan winnen! #VBLH16

via review Leonie Wiebe
Italiaanse kookworkshop
15-08-2016 - via review

Evaluatie Italiaans koken Datum workshop : 11/8/16 Naam : N200.com Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Goed Hoe was het ontvangst? Goed Wat vind je van onze locatie? prachtig Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed Wat vind je van de recepten en ingrediënten? Lekker Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 10 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja Wat was je verwachting van de beleving bij de workshop? Dat wij iets met elkaar zouden doen en ook dat de verschillende teams met elkaar zouden mixen. Is deze verwachting waargemaakt? Waarom wel/niet? ja - jullie aanbeveling om een "Walking Diner" te doen is erg goed uitgepakt. Mogen wij deze referentie op de website vermelden? Ja geen probleem. Hoe ben je bij het GrachtenAtelier terecht gekomen? Google Welke zoekterm heb je gebruikt? kooksworkshop Wil je op de hoogte gehouden van onze nieuwsbrief? (Maximaal 1 keer per maand) GrachtenAtelier Ja GrachtenGalerie Ja Tips? De enige opmerking was dat de champignonsaus wat meer smaak had kunnen hebben, maar dat is een kleinigheid!

via twitter @GrachtenAtelier
17-03-2016 - via twitter

Wat doen jullie op deze mooie zonnige dag?

via review Freek Drenth
Black Box Kookworkshop
24-12-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Zeer prettig, telefonisch en per email. Hoe was het ontvangst? Goed, ontspannen, stijlvol. Wat vind je van onze locatie? Leuk, netjes, intiem en toch groot genoeg. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima geregeld, ontspannen en toch voldoende sturend. Personeel zeer prettig in de omgang en goed inspelend op de gasten Wat vind je van de ingrediënten? Compleet en mogelijk te veel. (We waren met 35 ipv 42 personen). Iets te veel chocolade en brownies (maar wel lekker!). Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 9, goede afspraken te maken over wat we kunnen en willen binnen bestaand budget. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, gelet goede ervaring iets om door te geven aan anderen. Zelf kom ik niet terug, wil dan weer iets anders.

via review Sanne Blom
Moleculair koken
25-11-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Goed, snel, plezierig Hoe was het ontvangst? Prima Wat vind je van onze locatie? Mooi Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed: erg enthousiast. Voldoende aandacht en hulp als het nodig was. Maar vooral ook een erg plezierige benadering Wat vind je van de ingrediënten? ? Prima Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. Goed: prettig contact, enthousiaste workshop leider, goede voorzieningen, mooie locatie, goede service. Eigenlijk klopte alles. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, met name door het enthousiasme en de originele insteek. Echter, het mag van mij wel een tandje (of twee) ingewikkelder, dus ik zou het met name aanbevelen als ik ook kan aangeven wat het niveau van de deelnemers is.

via review Malinda Japin
Erotische Bonbons
31-10-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Prettig, snel en duidelijk. Hoe was het ontvangst? Vriendelijk. We waren de ingang aan het zoeken, die was voor ons niet helemaal duidelijk. Maar we werden opgemerkt en binnen genodigd. Wat vind je van onze locatie? Leuk aangekleed. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima. Ook erg leuk dat er extra aandacht besteed werd aan de vrijgezel! Wat vind je van de ingrediënten en de recepten? Bonbons waren lekker. Recepten voor iedereen uit te voeren. Hoewel de rondborstige truffels, wel lekker maar zeker niet rond waren. Dat viel niet mee. Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 8 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja. Was leuk om te doen en goed georganiseerd.

Laat een review achter! Contact