GrachtenGalerie

Grachtenwereld

Wist je dat het GrachtenAtelier ook te vinden is op social media? Waan je in onze eigen Grachtenwereld en bekijk hieronder een impressie van onze activiteit op Facebook en Twitter. Wil je niks van onze leuke acties missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Laat een review achter!
via facebook GrachtenAtelier
23-08-2016 - via facebook

Ben jij op zoek naar een hilarische schilderworkshop met special effects? Dan is naaktschilderen in het donker misschien wel wat jij zoekt? Vraag informatie aan bij info@grachtenatelier.nl

via facebook GrachtenAtelier
21-08-2016 - via facebook

Na een dag hard werken krijgt onze lieve mama altijd wat extra aandacht van ons!

via review Leonie Wiebe
Italiaanse kookworkshop
15-08-2016 - via review

Evaluatie Italiaans koken Datum workshop : 11/8/16 Naam : N200.com Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Goed Hoe was het ontvangst? Goed Wat vind je van onze locatie? prachtig Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed Wat vind je van de recepten en ingrediënten? Lekker Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 10 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja Wat was je verwachting van de beleving bij de workshop? Dat wij iets met elkaar zouden doen en ook dat de verschillende teams met elkaar zouden mixen. Is deze verwachting waargemaakt? Waarom wel/niet? ja - jullie aanbeveling om een "Walking Diner" te doen is erg goed uitgepakt. Mogen wij deze referentie op de website vermelden? Ja geen probleem. Hoe ben je bij het GrachtenAtelier terecht gekomen? Google Welke zoekterm heb je gebruikt? kooksworkshop Wil je op de hoogte gehouden van onze nieuwsbrief? (Maximaal 1 keer per maand) GrachtenAtelier Ja GrachtenGalerie Ja Tips? De enige opmerking was dat de champignonsaus wat meer smaak had kunnen hebben, maar dat is een kleinigheid!

via facebook GrachtenAtelier
11-08-2016 - via facebook
via facebook

Heb jij ook van die saaie slippers in de kast en zie je niks leuks? Meld je aan voor de workshop slippers pimpen en maak je eigen originele creatie! Laat het zonnetje maar schijnen...

via facebook GrachtenAtelier
29-07-2016 - via facebook
via facebook

Een fijne vakantie toegewenst voor iedereen!

via facebook GrachtenAtelier
28-07-2016 - via facebook
via facebook

Vacature: Assistent Bedrijfsleider Publicatie datum: 28-07-2016 Functie omschrijving en overige informatie Voor ons evenementenbureau ‘GrachtenAtelier’ zijn wij op zoek naar een ervaren Assistent bedrijfsleider. Als Assistent bedrijfsleider zorg je ervoor dat alle werkzaamheden positief bijdragen aan de uitgangspunten van het bedrijf. Je signaleert de behoeften van gasten en medewerkers. Je werkt mee op de vloer en je zorgt ervoor dat de gasten optimaal kunnen genieten van hun bezoek en van het GrachtenAtelier. De gast staat centraal, gastvrijheid is heel erg belangrijk. Je stuurt het personeel aan op de vloer en motiveert hen. Je bent iemand die ervan houdt dat geen dag hetzelfde is. GrachtenAtelier Het GrachtenAtelier is een informeel en gastvrij familiebedrijf dat creatieve en culinaire workshops geeft en drie prachtige locaties midden in het centrum van Utrecht heeft. Tevens zijn er trainingen, (bruilofts--)feesten en teambuilding activiteiten. Daarnaast hebben we een galerie waar wisselende exposities worden georganiseerd. We zijn één van de grootste spelers in de stad Utrecht qua aanbod in workshops en capaciteit (tot 150 personen). Het GrachtenAtelier bestaat uit een managementteam van acht personen en een oproepteam van circa twintig personen. Daarnaast werken we met een groot team van enthousiaste stagiairs die ons team versterken. In deze functie sta je in de schijnwerpers en werk je met een groot team aan jonge toptalenten, die je graag wilt opleiden. In de horeca is het vaak zo dat je ofwel in de keuken staat ofwel in de bediening, bij ons combineer je beiden met elkaar. Je kan goed koken, met gasten overweg en je bent een entertainer. Het GrachtenAtelier is een hecht familiebedrijf en de sfeer vinden we heel erg belangrijk. De belangrijkste taak van deze functie is het managen van allerlei culinaire workshops, events, projecten en het op orde houden van de locatie. Functievereisten • Je hebt minimaal 2 jaar relevante en aantoonbare leidinggevende ervaring. • Je hebt er vertrouwen in dat je een culinair (stagiair) team (ca. 20 wisselende personen) en oproepers (ca. 10 wisselende personen) op een persoonlijke manier aan kunt sturen/ begeleiden/inwerken. Daarnaast heb je ervaring met het briefen van directie over wat er op de werkvloer speelt. • Je kunt feedback geven en hebt wel eens eerder een sollicitatiegesprek en coaching gesprek geleid. • Je hebt 2 tot 5 jaar horeca- ervaring of meer. • Je bent vanaf 1 september beschikbaar. • Je bent woonachtig in Utrecht (en niet afhankelijk van het ov vanwege de wisselende werktijden). • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig in het weekend en de avonduren te werken. • Je bent minimaal 32-40 uur beschikbaar per week. • Je hebt ervaring of feeling met voorraadbeheer en inkoop, en kan de HACCP bewaken. Verder ben je kritisch op hygiëne en wil je de ruimte altijd spik en span hebben. • Je kookt graag en hebt hier een passie voor, je kunt recepturen uitdenken en kunt (voor)koken voor grote groepen. Jouw eigenschappen • Je bent representatief, enthousiast, je weet van aanpakken en je wordt met enige regelmaat charismatisch genoemd. • Je bent gastvrij, gastgericht, collegiaal en resultaatgericht. • Je werkt graag in teamverband, je bent een Peoplemanager die er plezier uit haalt mensen op te leiden. Ook mensen die nog niet zoveel ervaring hebben in de horeca wil je laten ervaren hoe fantastisch het is. • Je maakt graag tempo, houdt van schakelen tussen rollen, bent zelfstandig, pro-actief, inventief en ondernemend. • Je ziet niet snel problemen maar uitdagingen, je denkt oplossingsgericht en commercieel. Pré: • Bij voorkeur diploma sociale hygiëne. • Bij voorkeur een diploma Leermeester of bereid zijn dit te willen halen. • Indien je creatief bent is dat mooi meegenomen maar je zal voornamelijk aansturen op het culinaire gedeelte van het bedrijf. Contact Ben jij onze nieuwe assistent bedrijfsleider en kun je niet wachten ons te ontmoeten? Stuur dan je c.v. en je motivatie naar info@grachtenatelier.nl t.a.v. Suzanne Haartman. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! http://www.grachtenatelier.nl/vacatures/Vacature-assistent-bedrijfsleider

via facebook GrachtenAtelier
16-07-2016 - via facebook

Weer een zaterdag met overheerlijke zelfgemaakte bonbonnetjes... Wil je dit ook een keer proberen? Iedere zaterdagochtend hebben wij hier een inloopworkshop van. Meld je snel aan bij info@grachtenatelier.nl.

via facebook Annelotte Vastenburg
12-07-2016 - via facebook
via facebook

Vrijgezellenfeest was erg geslaagd dankzij jullie workshop wandbord pimpen!

via facebook GrachtenAtelier
09-07-2016 - via facebook

Another brilliant day with lots of inspirational people at GrachtenAtelier. We are loving it!

via facebook GrachtenAtelier
06-07-2016 - via facebook
via facebook

Bewonder en verwonder je mee onder het genot van een hapje en drankje aanstaande zaterdag! Jullie zijn welkom tussen 16:00 - 19:00 uur, tot zaterdag!

via facebook GrachtenAtelier
06-07-2016 - via facebook

Ben jij een horecatijger met een grote passie voor koken en workshops? Vind jij het leuk om leiding te geven aan een groot team jonge enthousiaste medewerkers? Wil jij de gast al-tijd de perfecte avond bezorgen en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken wij jou! Check via de link het volledige functieprofiel en stuur je CV en motivatie op! http://www.grachtenatelier.nl/vacatures/vacature-functieprofiel-chef

via facebook GrachtenAtelier
06-07-2016 - via facebook
via facebook

Wat een leuke recentie over het GrachtenAtelier!

via facebook GrachtenAtelier
24-06-2016 - via facebook
via facebook

Van leuke feestjes kun je nooit genoeg hebben! Bezoek onze GrachtenGalerie op zaterdag 9 juli.

via facebook GrachtenAtelier
24-06-2016 - via facebook
via facebook

Sushi eten is lekker maar... zelf sushi maken is lekker én leuk!

via facebook GrachtenAtelier
24-06-2016 - via facebook
via facebook

"If we are what we eat.. Well, I'm awfully sweet"

via twitter @GrachtenAtelier
17-03-2016 - via twitter

Wat doen jullie op deze mooie zonnige dag?

via review Freek Drenth
Black Box Kookworkshop
24-12-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Zeer prettig, telefonisch en per email. Hoe was het ontvangst? Goed, ontspannen, stijlvol. Wat vind je van onze locatie? Leuk, netjes, intiem en toch groot genoeg. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima geregeld, ontspannen en toch voldoende sturend. Personeel zeer prettig in de omgang en goed inspelend op de gasten Wat vind je van de ingrediënten? Compleet en mogelijk te veel. (We waren met 35 ipv 42 personen). Iets te veel chocolade en brownies (maar wel lekker!). Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 9, goede afspraken te maken over wat we kunnen en willen binnen bestaand budget. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, gelet goede ervaring iets om door te geven aan anderen. Zelf kom ik niet terug, wil dan weer iets anders.

via review Sanne Blom
Moleculair koken
25-11-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Goed, snel, plezierig Hoe was het ontvangst? Prima Wat vind je van onze locatie? Mooi Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed: erg enthousiast. Voldoende aandacht en hulp als het nodig was. Maar vooral ook een erg plezierige benadering Wat vind je van de ingrediënten? ? Prima Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. Goed: prettig contact, enthousiaste workshop leider, goede voorzieningen, mooie locatie, goede service. Eigenlijk klopte alles. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, met name door het enthousiasme en de originele insteek. Echter, het mag van mij wel een tandje (of twee) ingewikkelder, dus ik zou het met name aanbevelen als ik ook kan aangeven wat het niveau van de deelnemers is.

via review Malinda Japin
Erotische Bonbons
31-10-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Prettig, snel en duidelijk. Hoe was het ontvangst? Vriendelijk. We waren de ingang aan het zoeken, die was voor ons niet helemaal duidelijk. Maar we werden opgemerkt en binnen genodigd. Wat vind je van onze locatie? Leuk aangekleed. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima. Ook erg leuk dat er extra aandacht besteed werd aan de vrijgezel! Wat vind je van de ingrediënten en de recepten? Bonbons waren lekker. Recepten voor iedereen uit te voeren. Hoewel de rondborstige truffels, wel lekker maar zeker niet rond waren. Dat viel niet mee. Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 8 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja. Was leuk om te doen en goed georganiseerd.

Laat een review achter! Contact