GrachtenGalerie

Grachtenwereld

Wist je dat het GrachtenAtelier ook te vinden is op social media? Waan je in onze eigen Grachtenwereld en bekijk hieronder een impressie van onze activiteit op Facebook en Twitter. Wil je niks van onze leuke acties missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Laat een review achter!
via facebook GrachtenAtelier
24-05-2016 - via facebook
via facebook

De creativiteit leeft bij het GrachtenAtelier!

via facebook GrachtenAtelier
24-05-2016 - via facebook
via facebook

Dat ziet er gezellig maar vooral erg lekker uit!! Kom ook smullen bij het GrachtenAtelier met één van de vele kookworkshops!

via facebook GrachtenAtelier
24-05-2016 - via facebook
via facebook

SUP Utrecht organiseert 28 mei een leuke SUP Yoga clinic. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Check hun facebookpagina Mocht je willen deelnemen op 28/5 aan de SUP Starter Clinic en/of de aansluitende SUP Yoga Clinic,stuur dan even een email aan info@supguru.com met je naam, email, telefoonnummer en vermelding aan welke event(s) je wil meedoen. Wil je meedoen aan de SUP Yoga Clinic, maar heb je nog niet eerder gesupt, meld je dan aan voor de voorafgaande Intro SUP clinic om 10.30u, dan kan je daarna aansluiten bij de SUP Yoga met €5 korting!

via facebook GrachtenAtelier
22-05-2016 - via facebook
via facebook

GrachtenAtelier shared GrachtenGalerie's photo.

via facebook GrachtenAtelier
21-05-2016 - via facebook
via facebook

Geniet jij met ons mee?

via facebook GrachtenAtelier
20-05-2016 - via facebook
via facebook

Proosten jullie ook mee?

via facebook GrachtenAtelier
19-05-2016 - via facebook
via facebook

Voorbereiding voor ons 10 en 5 jarig bestaan. 28 mei a.s. Verrassen we iedereen die dit bijzondere event met ons meeviert op een culinaire surprise! Wij hebben er zin in!

via facebook GrachtenAtelier
19-05-2016 - via facebook
via facebook

Gustafson en GrachtenAtelier maken aan de hand van het werk van ‘Lien” (Caroline Mulders, Jacqueline Backers en Jolien Verhaegen) een verrassende vertaling van kunst naar het bord. Dit wil je niet missen! Meld je snel aan via onderstaande link en tot dinsdag!

via facebook GrachtenAtelier
13-05-2016 - via facebook
via facebook

Wat een ontzettend leuke creaties zijn er vandaag gemaakt bij de sexy cupcake workshop! Wil jij ook zo lekker genieten? Boek snel via onze website en verras jezelf!

via facebook GrachtenAtelier
11-05-2016 - via facebook
via facebook

Wij organiseren een 3 gangen diner met action painting workshop op dinsdag 17 mei a.s. in Amsterdam samen met het hippe Pop Up restaurant #Gustafson. We hebben nog een aantal plekken vrij! Meld je snel aan bij info@grachtenatelier.nl.

via facebook GrachtenAtelier
08-05-2016 - via facebook
via facebook

Vandaag is het moederdag. Geniet van deze zonnige dag samen met je moeder en zet haar natuurlijk extra in het zonnetje! Op zoek naar een leuk uitstapje samen met je moeder? kijk dan op onze website voor de leukste workshops! www.grachtenatelier.nl

via facebook GrachtenAtelier
06-05-2016 - via facebook
via facebook

Dit weekend staan er weer heel veel leuke vrijgezellenfeesten gepland! Ook op zoek naar een vrijgezellenfeest? Check onze website voor alle mogelijkheden!

via facebook GrachtenAtelier
05-05-2016 - via facebook

GrachtenAtelier added an event.

via facebook GrachtenAtelier
03-05-2016 - via facebook
via facebook

Ook lekker van de zon aan het genieten of wil je toch even iets actiefs doen? We hebben nog een paar beschikbare plekken bij onze Action Painting & Diner in Amsterdam vanavond! Meld je dus snel aan, dit wil je niet missen!!

via facebook GrachtenAtelier
01-05-2016 - via facebook
via facebook

GrachtenAtelier added a new photo.

via facebook GrachtenAtelier
28-04-2016 - via facebook

Ook vanavond worden er weer overheerlijke bonbons gemaakt! Ben jij ook zo'n chocoholic? Meld je snel aan voor één van onze inloopworkshops!

via facebook Esther Dekker
27-04-2016 - via facebook

Mijn dochter heeft een fijne stage bij jullie gelopen.daarom volgde ik jullie op fb, mag ik jullie aanraden meer te laten zien wat er bij jullie gedaan kan worden,tijdens de worksjops, eindresultaten en mensen die genieten ipv.mooie plaatjes en quoteser worden zulke leuke en mooie dingen bij jullie gemaakt,om trots op te zijn. Succes!

via facebook GrachtenAtelier
21-04-2016 - via facebook
via facebook

Van ons mag het elke dag zo zonnig zijn!

via facebook GrachtenAtelier
20-04-2016 - via facebook
via facebook

Wil jij je moeder ook graag verwennen op moederdag? Meld je snel aan via onderstaande link en laat je moeder (en jezelf) in de watten leggen!

via twitter @GrachtenAtelier
17-03-2016 - via twitter

Wat doen jullie op deze mooie zonnige dag?

via review Freek Drenth
Black Box Kookworkshop
24-12-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Zeer prettig, telefonisch en per email. Hoe was het ontvangst? Goed, ontspannen, stijlvol. Wat vind je van onze locatie? Leuk, netjes, intiem en toch groot genoeg. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima geregeld, ontspannen en toch voldoende sturend. Personeel zeer prettig in de omgang en goed inspelend op de gasten Wat vind je van de ingrediënten? Compleet en mogelijk te veel. (We waren met 35 ipv 42 personen). Iets te veel chocolade en brownies (maar wel lekker!). Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 9, goede afspraken te maken over wat we kunnen en willen binnen bestaand budget. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, gelet goede ervaring iets om door te geven aan anderen. Zelf kom ik niet terug, wil dan weer iets anders.

via review Sanne Blom
Moleculair koken
25-11-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Goed, snel, plezierig Hoe was het ontvangst? Prima Wat vind je van onze locatie? Mooi Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed: erg enthousiast. Voldoende aandacht en hulp als het nodig was. Maar vooral ook een erg plezierige benadering Wat vind je van de ingrediënten? ? Prima Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. Goed: prettig contact, enthousiaste workshop leider, goede voorzieningen, mooie locatie, goede service. Eigenlijk klopte alles. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, met name door het enthousiasme en de originele insteek. Echter, het mag van mij wel een tandje (of twee) ingewikkelder, dus ik zou het met name aanbevelen als ik ook kan aangeven wat het niveau van de deelnemers is.

via review Malinda Japin
Erotische Bonbons
31-10-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Prettig, snel en duidelijk. Hoe was het ontvangst? Vriendelijk. We waren de ingang aan het zoeken, die was voor ons niet helemaal duidelijk. Maar we werden opgemerkt en binnen genodigd. Wat vind je van onze locatie? Leuk aangekleed. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima. Ook erg leuk dat er extra aandacht besteed werd aan de vrijgezel! Wat vind je van de ingrediënten en de recepten? Bonbons waren lekker. Recepten voor iedereen uit te voeren. Hoewel de rondborstige truffels, wel lekker maar zeker niet rond waren. Dat viel niet mee. Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 8 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja. Was leuk om te doen en goed georganiseerd.

Laat een review achter! Contact