GrachtenGalerie

Grachtenwereld

Wist je dat het GrachtenAtelier ook te vinden is op social media? Waan je in onze eigen Grachtenwereld en bekijk hieronder een impressie van onze activiteit op Facebook en Twitter. Wil je niks van onze leuke acties missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Laat een review achter!
via facebook GrachtenAtelier
18-01-2017 - via facebook
via facebook

Het is woensdag. Tijd om jezelf te trakteren. Bij het GrachtenAtelier eten we zowel lekker als mooi eten. ;)

via facebook GrachtenAtelier
18-01-2017 - via facebook

GrachtenAtelier added an event.

via facebook Germaine van Ballegooijen
17-01-2017 - via facebook
via facebook

Jeetje wat hebben wij een top avond gehad!!! Jacqueline, enorm bedankt voor alle goede zorgen en uiteraard ook alle lof voor het het super team van het GrachtenAtelier. Volgend jaar weer :D

via facebook GrachtenAtelier
06-01-2017 - via facebook
via facebook

2017 begint met uitbreiding!

via facebook GrachtenAtelier
01-01-2017 - via facebook
via facebook

365 nieuwe dagen en 365 nieuwe kansen. Een gelukkig en gezond nieuwjaar toegewenst!!! Enjoy...

via facebook GrachtenAtelier
29-12-2016 - via facebook
via facebook

New years eve dessert inspiratie! Het eerste hapje wat je neemt in 2017 moet wel lekker zijn natuurlijk... ;) www.grachtenatelier.nl

via facebook GrachtenAtelier
28-12-2016 - via facebook
via facebook

Ervaar de kracht van herhaling... ;) 4 days till 2017!

via facebook GrachtenAtelier
27-12-2016 - via facebook
via facebook

Wij zoeken iemand die een creatieve opleiding volgt en een passie voor kunst heeft. Verder heb je affiniteit met het geven van creatieve workshops en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ben jij waar we naar zoeken? Bekijk dan onderstaande link voor meer informatie! http://www.grachtenatelier.nl/vacatures/stagiair-creatief-adviseur

via facebook GrachtenAtelier
26-12-2016 - via facebook
via facebook

Mmmmm mocht er nog plek over zijn na gisteravond... dan hierbij inspiratie voor op de tafel vanavond of voor een lekker kerstontbijt op deze mooie tweede kerstdag. Enjoy.

via facebook GrachtenAtelier
25-12-2016 - via facebook
via facebook

Happy HO HO HO to you! Wij wensen jullie een fijne kerst en alvast een gelukkig, en vooral een gezond nieuwjaar toe. Liefs, team GrachtenAtelier.

via facebook GrachtenAtelier
24-12-2016 - via facebook
via facebook

The most wonderful time of the year! Nog 1 dag tot kerst... :)

via facebook GrachtenAtelier
23-12-2016 - via facebook
via facebook

Wij wensen jullie Creatieve & Culinaire kerstdagen toe namens het hele GrachtenAtelier team. En hopelijk zien we jullie in 2017

via facebook GrachtenAtelier
21-12-2016 - via facebook
via facebook

We're hiring!!! We zijn op zoek naar een vlotte stagiair(e) die makkelijk voor groepen staat en zelfstandig en representatief is. Je volgt een culinaire of evenement gerichte opleiding en hebt een passie voor koken en events. Verder heb je affiniteit met het geven van culinaire workshops en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Begint het al helemaal te kriebelen bij je? Bekijk dan onderstaande link voor meer informatie! http://www.grachtenatelier.nl/vacatures/stagiair-culinair-event-adviseur

via facebook GrachtenAtelier
21-12-2016 - via facebook

Vandaag is de eerste officiële winterdag! Daarom delen wij speciaal voor jullie ons lekkere erwtensoep recept: :) 500 gram spliterwten 1 stuk hamschijf (met bot dus) van 500 gram, spareribs, of twee varkenspootjes 100 gram ontbijtspek of zuurkoolspek aan één stuk, liefst met zwoerd 1 rookworst 2 flinke uien 1 winterwortel 2 preien 1 knolselderie 2 aardappelen 1 bos bladselderie peper en zout naar smaak 2 liter water om te beginnen brood en eventueel katenspek in plakjes Spoel de spliterwten in een zeef onder stromend water. Ze hoeven niet te weken. Breng ruim water aan de kook, doe de erwten erin, met het de hamschijf en het spek. Breng opnieuw aan de kook, schuim af. Giet na enkele minuten het water af, en zet erwten, hamschijf en spek op laag vuur op met schoon water. Snijd de schil van de knolselderie, schil de aardappelen en snijd knolselderie en aardappelen in blokjes. Schrap de winterwortel schoon, halveer hem in de lengte en snijd de halve wortels in plakjes (je krijgt dus halve cirkels). Snijd de preien in de lengte kruiselings in zodat je kwasten krijgt en was ze af. Snijd ze in stukken van ongeveer een halve centimeter. Snipper de uien en voeg de schoongemaakte groenten in de pan en kook op laag vuur (ca 2 tot 3 uur) totdat de erwten gaar zijn de spliterwten moeten stuk koken). Haal het vlees uit de pan, verwijder botten of botjes, en snijd het fijn. Haal het zwoerd van het spek als dat eraan zit en snijd het spek in blokjes. Schep het vlees terug in de pan. Was de bladselderie en knip de blaadjes grof met een schaar en voeg toe. Proef en breng op smaak af met peper en zout. De erwtensoep is nog niet dik. Zet het vuur uit en laat de soep staan tot de volgende dag. Op dit punt kun je de soep -eenmaal afgekoeld- in porties invriezen. Als je in porties gaat invriezen kun je de rookworst bij het opwarmen in de soep doen, of je moet erop letten dat de stukken worst eerlijk over de porties zijn verdeeld! Laat de worst ca 10 tot 15 min meegaren in de soep voor je het serveert. Enjoy!!!

via facebook GrachtenAtelier
21-12-2016 - via facebook

Wij hebben er weer zin in vanavond! Jullie ook?

via facebook GrachtenAtelier
19-12-2016 - via facebook
via facebook

#Doityourself Wat een leuk idee voor op de kersttafel straks! The countdown has begun. :)

via twitter @GrachtenAtelier
18-10-2016 - via twitter

Met trots vermelden wij dat wij zijn genomineerd voor de verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016! Nu duimen dat we het gaan winnen! #VBLH16

via review Leonie Wiebe
Italiaanse kookworkshop
15-08-2016 - via review

Evaluatie Italiaans koken Datum workshop : 11/8/16 Naam : N200.com Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Goed Hoe was het ontvangst? Goed Wat vind je van onze locatie? prachtig Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed Wat vind je van de recepten en ingrediënten? Lekker Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 10 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja Wat was je verwachting van de beleving bij de workshop? Dat wij iets met elkaar zouden doen en ook dat de verschillende teams met elkaar zouden mixen. Is deze verwachting waargemaakt? Waarom wel/niet? ja - jullie aanbeveling om een "Walking Diner" te doen is erg goed uitgepakt. Mogen wij deze referentie op de website vermelden? Ja geen probleem. Hoe ben je bij het GrachtenAtelier terecht gekomen? Google Welke zoekterm heb je gebruikt? kooksworkshop Wil je op de hoogte gehouden van onze nieuwsbrief? (Maximaal 1 keer per maand) GrachtenAtelier Ja GrachtenGalerie Ja Tips? De enige opmerking was dat de champignonsaus wat meer smaak had kunnen hebben, maar dat is een kleinigheid!

via twitter @GrachtenAtelier
17-03-2016 - via twitter

Wat doen jullie op deze mooie zonnige dag?

via review Freek Drenth
Black Box Kookworkshop
24-12-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Zeer prettig, telefonisch en per email. Hoe was het ontvangst? Goed, ontspannen, stijlvol. Wat vind je van onze locatie? Leuk, netjes, intiem en toch groot genoeg. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima geregeld, ontspannen en toch voldoende sturend. Personeel zeer prettig in de omgang en goed inspelend op de gasten Wat vind je van de ingrediënten? Compleet en mogelijk te veel. (We waren met 35 ipv 42 personen). Iets te veel chocolade en brownies (maar wel lekker!). Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 9, goede afspraken te maken over wat we kunnen en willen binnen bestaand budget. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, gelet goede ervaring iets om door te geven aan anderen. Zelf kom ik niet terug, wil dan weer iets anders.

via review Sanne Blom
Moleculair koken
25-11-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Goed, snel, plezierig Hoe was het ontvangst? Prima Wat vind je van onze locatie? Mooi Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed: erg enthousiast. Voldoende aandacht en hulp als het nodig was. Maar vooral ook een erg plezierige benadering Wat vind je van de ingrediënten? ? Prima Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. Goed: prettig contact, enthousiaste workshop leider, goede voorzieningen, mooie locatie, goede service. Eigenlijk klopte alles. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, met name door het enthousiasme en de originele insteek. Echter, het mag van mij wel een tandje (of twee) ingewikkelder, dus ik zou het met name aanbevelen als ik ook kan aangeven wat het niveau van de deelnemers is.

via review Malinda Japin
Erotische Bonbons
31-10-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Prettig, snel en duidelijk. Hoe was het ontvangst? Vriendelijk. We waren de ingang aan het zoeken, die was voor ons niet helemaal duidelijk. Maar we werden opgemerkt en binnen genodigd. Wat vind je van onze locatie? Leuk aangekleed. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima. Ook erg leuk dat er extra aandacht besteed werd aan de vrijgezel! Wat vind je van de ingrediënten en de recepten? Bonbons waren lekker. Recepten voor iedereen uit te voeren. Hoewel de rondborstige truffels, wel lekker maar zeker niet rond waren. Dat viel niet mee. Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 8 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja. Was leuk om te doen en goed georganiseerd.

Laat een review achter! Contact