GrachtenGalerie
kerst kaarsen

Kerst-walking-Diner-Kookworkshop

De kersttrend van 2017 is samen gezellig koken en dineren met diverse kleine feestelijke gerechten. Gezond en eerlijk koken is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken.

Foodsharing, geen overtollige maaltijden en buffetten met teveel waste, maar juist kleine smaakvolle gerechten en het feest ervaren om van alles te willen proeven. Samen de tijd nemen voor een goed glas wijn en gesprek en de mooie momenten van afgelopen jaar evalueren.

Als team bereiden jullie samen de gehele maaltijd voor elkaar voor en spelen we in op het niveau van de groep. Sommige gerechten zijn met recept en sommige zonder te bereiden en kan de kok zich creatief uitleven. Het ene gerecht is makkelijker dan het andere en de ene kok kan ook beter koken dan de andere. Deze workshop is daarom heel geschikt voor groepen met gasten waarvan een deel niet kan of wil koken en een deel wel. Wellicht wil de een alleen maar coachen of Sommelier zijn, alles is mogelijk. Tijdens het koken worden diverse voorgerechten uitgedeeld en daarna gaat men gezamenlijk dineren aan kleine zitjes of statafels.

Alle gerechten worden als fingerfood per persoon feestelijk bereid, gepresenteerd en uitgedeeld. Het voordeel van een walking dinner is het informele karakter en dat er meerdere kleinere gerechten gemaakt worden en iedereen kan kiezen waar hij of zij zin in heeft.

We koken maximaal met 60 personen per ronde tegelijk. Bij grotere groepen verdelen we de groep in twee groepen en start de ene groep met koken en de andere groep met borrelen en daarna ruilen we de groepen om. Wij hebben speciaal voor de borrelaars een leuk interactief kerstprogramma ontwikkeld als teambuildingsactiviteit, waar wij jullie met humor en actie testen en entertainen op jullie kerst- en culinaire kennis.

Als de groep groter is dan 100 personen wordt er op twee lokaties gekookt en zal de groep zich daarna samenvoegen om gezamenlijk te dineren op onze grote workshoplokatie.

Het menu zal o.a. bestaan uit het maken van borrelplanken, bruchetta's, amuses, een soepje, salades vega, vis en vleeshoofdgerecht en een grand dessert.

De prijs van de Kersttapas kookworkshop is afhankelijk van het aantal deelnemende personen.
20-35 pers 65,00 ex btw ( € 68,90 incl btw)
35-50 pers 60,00 ex btw ( € 63,60 incl btw)
50-80 pers 57,50 ex btw ( € 60,95 incl btw)
80-150 pers 55,00 ex btw (€ 58,30 incl btw)

Drank kan worden afgekocht of gaat op nacalculatie.
 

Prijsinformatie

Aantal personen: 10 - 100
Tijdsduur: 3 uur en 30 minuten

Prijs : € 55,00 excl. BTW P.P (€ 58,00 incl. BTW P.P)

Inclusief: Locatie, kookmaterialen, producten en professionele begeleiding
Terug naar overzicht