Bij het GrachtenAtelier kies je tussen een groot aanbod culinaire workshops. Van Italiaans koken, bonbons maken tot competitieve Food Battles. En als je er eentje gehad hebt, dan wachten er nog een hele hoop andere workshops op je! Wil je niets zelf doen, kijk dan bij Private Dining en koken wij voor jullie! Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan.

Culinaire workshops

Bonbons maken

€ 42,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Food Battle

€ 84,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Mediterrane kookworkshop

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Mystery Cooking

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Tapas Sail Away

€ 90,00 p.p. incl. btw
€ 39,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop High tea

€ 44,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop Italiaans Koken

€ 74,50 p.p. incl. btw

Kookworkshops

Je kunt bij ons verschillende kookworkshops volgen. Allemaal geschikt voor verschillende niveaus dus je hoeft echt geen chefkok te zijn. Bovendien zijn wij er om je te helpen. Waarmee zullen we aan de slag gaan?

Bonbons

Er zijn maar weinig mensen die niet van bonbons houden. Leuk om cadeau te geven, leuk om zelf te krijgen én leuk om zelf te maken! Tijdens onze workshop bonbons maken leren we je alles over chocolade en de fijne kneepjes van het vak. Zoek je een workshop met een sexy twist? Kies dan de workshop erotische bonbons maken. Super leuk voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes.

Lees meer over workshop bonbons maken Lees meer over workshop erotische bonbons maken

Overige culinaire workshops

Ben je op zoek naar net iets meer dan een kookworkshop. Ga dan voor de Foodbattle of de Mystery Cooking. Tijdens deze workshops kook je uit een ‘mystery box’. Dit betekent dat je van te voren niet weet welke ingrediënten er beschikbaar zijn. Zoals de naam al doet vermoeden komt er bij de Foodbattle ook nog een wedstrijdelement kijken, namelijk de foodgame. Is jouw gezelschap competitief ingesteld? Kies dan voor deze workshop.

Lees meer over de Mystery Cooking workshop Lees meer over de Foodbattle

Tapas Sailaway

Wil je de culinaire workshop combineren met een andere activiteit? Dan is onze Tapas Sailaway perfect voor jou. Nadat je met je gezelschap de meest lekkere tapas hebt gemaakt, klim je met z’n allen in onze boot om hier de tapas op te eten. Ondertussen geniet je van de prachtige stad vanaf het water. Een culinaire workshop en kennismaking met Utrecht in één!

Lees meer over onze Tapas Sailaway

Creatieve workshops

Is koken niet helemaal jouw ding en wil je liever jouw creativiteit buiten de keuken kwijt? Kijk dan naar ons aanbod creatieve workshops. We bieden verschillende workshops aan waarbij je helemaal los kunt met bijvoorbeeld kwasten en verf, klei of mozaïek!

Bekijk onze creatieve workshops

Private Dining

Kies voor één van onze private dining opties in hartje Utrecht. Onze unieke locaties lenen zich immers niet alleen voor workshops, maar ook voor geheel verzorgd en exclusief dineren

Bekijk onze menu's

Voor wie zijn onze workshops geschikt?

Het antwoord is simpel: voor iedereen! Je kunt onze culinaire workshops met twee personen volgen of met grotere groepen voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes, familie- of bedrijfsuitjes. Ook wanneer je om welke reden dan ook niet in staat bent om naar ons atelier in Utrecht te kunnen komen kun je onze workshops volgen. Kijk hiervoor bij ons aanbod online workshops.

Neem contact op

Heb je nog vragen over onze kookworkshops? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Ook als je specifieke wensen hebt horen we het graag. Onze mogelijkheden oneindig en we kijken nergens van op. Dus pak die telefoon, stuur ons een e-mail óf vul ons online vragenformulier in.

Neem contact op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?