Op zoek naar leuke online workshops? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje met internationale collega’s of een familiedag of vrijgezellenfeest die om welke reden dan ook niet fysiek kan plaatsvinden? Bekijk ons ruime aanbod culinaire en creatieve workshops en vraag eenvoudig een offerte aan. Materialen kun je ook bij ons bestellen, zo ben je in één keer klaar voor actie!

*Ideaal voor grote groepen!

Geen limiet voor de groepsgrootte. Leuk voor bedrijven, personeelsverenigingen en studentenverenigingen!

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Online workshops

Online workshop Andy Warhol

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Live online workshops

Heb je een online workshop gepland? Hartstikke leuk! Maar hoe gaat dit in zijn werk? De workshop wordt live door ons team verzorgd, je hoeft dus zelf niets te organiseren, alleen maar mee te doen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de benodigde materialen bij ons te bestellen. Bij iedere workshop zie je precies wat je nodig hebt. Heb je het niet in huis? Dan kunnen we dit tegen een meerprijs gewoon bij iedere deelnemer thuis bezorgen.

Waarom live workshops?

Dat we allemaal zoveel mogelijk thuis zitten betekent natuurlijk niet dat we moeten wachten met leuke dingen organiseren. Wat dacht je van familiedagen en bedrijfsuitjes? Laten we creatief zijn en vooral contact met elkaar houden. Dat is nu juist éxtra belangrijk.

Maar online workshops zijn niet alleen een uitkomst wanneer er een pandemie heerst. Wat dacht je van leuke activiteiten doen met mensen die zich ver uit elkaar bevinden? Familie die nooit bij een familiedag kan zijn omdat ze geëmigreerd zijn? Al onze online workshops zijn ook in het Engels beschikbaar. Je kunt nu dus ook een bedrijfsuitje organiseren voor internationale teams!

Culinaire en creatieve workshops

Onze online workshops zijn allemaal door iedereen te volgen. Je hoeft geen keuken royalty of Picasso in spé te zijn om leuk mee te doen. Samen schilderen we de mooiste schilderijen geïnspireerd door Andy Warhol, Bob Ross, Theo Broeren en anderen. Of ga je liever aan de slag met Sushi of bonbons? Bekijk al onze workshops en vraag meteen een offerte aan.

Online workshop boeken

Om een online workshop te boeken vraag je eerst eenvoudig een offerte aan. Omdat we de workshops op maat verzorgen krijg je altijd een persoonlijke offerte voor jouw gekozen aantal mensen en materialen. Ga je akkoord? Dan plannen we de workshop in. Klik hierboven op de online workshop die jij wilt boeken en vraag daar een offerte aan.

Fysieke workshop volgen?

Naast onze online workshops bieden we ook fysieke workshops aan. Wanneer de omstandigheden dit toelaten volg je in ons Grachtenatelier de leukste culinaire en creatieve workshops samen met anderen in hartje Utrecht. Ons Creatieve Atelier is weer open per 17 januari

Bekijk ons volledige aanbod fysieke workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?