Midden in hartje Utrecht, op loopafstand van de Domtoren en het Centraal Station bevindt zich het GrachtenAtelier. Wij beschikken over een twee prachtige authentieke werfkelders met open keukens, een historisch achterhuis en een hippe kunstgalerie aan de Oudegracht, die uitermate geschikt zijn voor feestelijke Private Dinners.

Bij ons ben je aan het goede adres

Is er iemand jarig of neemt iemand afscheid binnen uw bedrijf, geef het aan en wij zorgen ervoor dat deze persoon in het zonnetje wordt gezet. Of als jezelf je eigen verjaardag groots en familiair wilt vieren, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij het culinaire team aan. De sfeer bij het GrachtenAtelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!

Wij hebben meerdere Private Diners samengesteld en onderstaand staan alle mogelijkheden die we standaard aanbieden. Heeft u andere wensen neem dan contact met ons en gaan we graag met u in gesprek.  U kunt ons bereiken op 06-81013989 of ons mailen op info@grachtenatelier.nl.

€ 49,95 p.p. incl. btw
€ 65,00 p.p. incl. btw
Coronaproof workshops Coronaproof workshops
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?