Action Painting Workshop


Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier! Wil je lekker met verf aan de gang en houd je van vrije expressie, dan is deze workshop zeker wat voor jou. Een creatieve workshop waar het accent niet zozeer ligt op het creëren van een mooi, technisch en goed geschilderd kunstwerk, maar waarbij je je vooral zelf heerlijk kan uitleven met alle materialen die voorradig zijn! De workshop Action Painting is geen gewone schilderworkshop. Het is waarschijnlijk iets dat je altijd al eens hebt willen doen. Abstract is immers ook een kunstvorm! Dus ‘be an artist’ en ga lekker los tijdens deze schilderworkshop bij het Grachtenatelier.

Instagram

Informatie


Aantal personen:
5 – 100

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
€ 29,34 excl. btw p.p.
€ 35,50 incl. btw p.p.

Inclusief:
Locatie
Schildersdoek
Materialen
Professionele begeleiding

MAAK JE EIGEN UNIEKE KUNSTWERK


Action Painting is een vorm van abstracte kunst waarbij de schilder het schildersdoek als het ware te lijf gaat. Het gaat bij deze kunstvorm niet zozeer om het resultaat, maar om de herinnering aan het maken van het kunstwerk. Je bedenkt van te voren niet wat je gaat doen, maar gaat direct aan de slag. Je gaat bij de workshop aan de slag met kwasten, rollers, sponzen, pimpmaterialen en tubes verf! Laag over laag creëer je een bijzonder kunstwerk waarbij je net zolang door kunt gaan totdat je tevreden bent over het eindresultaat. Het gaat er niet rustig aan toe tijdens onze workshop. Al je emoties mogen op het doek te zien zijn dus ook frustraties mogen eruit komen. Bij de workshop ben je daarom niet alleen lekker creatief bezig, maar kan je ook even lekker het hoofd leegmaken en ontspannen.

Omdat deze schildertechniek over de herinnering van het maken gaat, zal je altijd een leuk aandenken hebben aan deze dag wanneer je weer eens een blik op de muur werpt waar dit prachtige kunstwerk hangt.

Vanwege de gassen die een spuitbus met zich meebrengt werken wij deze workshop niet met spuitbussen.

TIPS


Ondanks dat je van ons een schort aan krijgt, raden wij je aan om niet in je nieuwste outfit naar de Action Painting workshop te komen. Meer weten over de Action Painting workshop? Neem dan gerust contact met ons op.

Workshop combinaties


Crazy-88-task

Crazy 88
Zin in een dagje vol humor en sensatie? Dan is Crazy 88 het perfecte uitje!

lokatie 185 02

Domstad bike Tour
Hoe kun je de mooiste plekjes van Utrecht nu beter ontdekken als op de fiets?

TEAMBUILDING


Afhankelijk van de groepsgrootte werk je alleen of samen aan een schildersdoek. Goede teambuilding en samenwerking staan centraal bij de workshop. De workshop is daarom ook uiterst geschikt voor een creatief bedrijfsuitje. Er zijn verschillende opties:

  • Jullie maken gezamenlijk één groot schilderij. Iedereen beschildert een eigen doek en deze doeken worden later samengevoegd tot één geheel.
  • Iedereen beschildert zijn of haar eigen doek.
  • Gezamenlijk beschilderen jullie één groot doek.

Pinterest