Bike rally


Bij de Bike Rally gaan jullie de sportieve strijd met elkaar aan in de prachtige binnenstad van Utrecht! Aan de hand van diverse routebeschrijvingen gaan jullie verdeeld in teams op pad om vervolgens als eerst bij de volgende bezienswaardigheid te komen.

Een Bike Rally zal geen echte rally zijn wanneer er niet tegen elkaar geracet wordt. Daarom zal er halverwege de tour ook nog 200 meter tegen elkaar geracet moeten worden. Tevens zijn er diverse vragen die jullie moeten beantwoorden tijdens de rally. Komen jullie er niet uit? Geen paniek, voor deze vragen kan de ‘Biker’ (een soort joker) in gezet worden. De ‘Biker’ mag echter maar één keer ingezet worden, dus gebruik hem verstandig!

Deze activiteit staat garant voor een gezellig uitstapje met vrienden of collega’s en is een leuke manier om meer te zien van de verschillende bezienswaardigheden in Utrecht.

Informatie


Aantal personen:

10-100

Tijdsduur:

2 uur en 30 minuten

Prijs:

€ 24,00 excl. BTW P.P (€ 29,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Inclusief: fietshuur, begeleiding van een gids, 1 flesje water voor onderweg.

How to


Workshop combinaties


de-aller-lekkerste-stoofpeertjes

Hollandse kookworkshop

Speciaal voor de echte Dutchies onder ons bieden wij een tapas workshop aan die in een Hollands jasje is gestoken.

Lees meer

taste2

Food Battle 

De FoodBattle is een interactief spel met veel dynamiek en plezier. Het draait het er bij dit spel om dat je als team het lekkerste en origineelste gerecht bereid uit de blackbox en deze het beste presenteert.

Lees meer