Bikini / BH pimpen


Bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest, of een ander leuk feest waarbij lol hoog in het vaandel staat? Kies dan voor de creatieve workshop bikini/bh pimpen. Laat je creatieve, sexy mind de vrije loop! Voor deze workshop nemen jullie een eigen (oude) bh/bikini mee die jullie volledig naar eigen smaak gaan pimpen. Waan jezelf de nieuwe Marlies Dekkers en leef je uit op je (oude) saaie bh/bikini door deze te pimpen met verschillende materialen. Creëer je eigen unieke BH of bikini die niemand anders heeft. De mannen op het strand weten niet wat ze zien! Of verras vriendlief thuis met wel een hele speciale BH!

Informatie


Aantal personen:

8 -100

Tijdsduur:

2 uur en 30 minuten

Prijs:

€ 27,00 excl. BTW P.P (€ 32,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie, materialen, professionele begeleiding

Hoe gaat de Bikini/BH pimpen workshop in zijn werk?Onze begeleiders ontvangen jullie op de locatie. Daar liggen alle materialen die jullie mogen gebruiken uitgestalt op een tafel. Te denken valt aan glitters, pailletten en strass steentjes. Gedurende de workshop mogen jullie zelf aan de slag met jullie unieke creaties. Natuurlijk leggen onze begeleiders van te voren nog even piekfijn uit wat de tips en tricks zijn om te komen tot een oogverblindend resultaat. Vergeet niet jullie eigen BH of bikini mee te nemen (het liefst eentje die je ook past, zodat je je Victoria Secret nog kunt gebruiken voor een leuke avondje of leuk dagje op het strand.

Voor welke groepen is het Bikini/BH pimpen leuk?De Bikini/BH pimpen workshop is perfect voor vrijgezellendag, voor vrouwen. Maar mocht je het leuk vinden om dit met je collega’s, vrienden of familie te doen gewoon omdat het kan, dan mag dat natuurlijk ook! Dit komt niet heel vaak voor, vandaar dat ons advies uitgaat naar een vrijgezellenfeest voor vrouwen.

BH-pimpen-Utrecht-min

Workshop combinaties


creatieve workshop naaktschilderen GrachtenAtelier Utrecht centrum Vrijgezellendag 22

Naaktmodel schilderen

De naam van de workshop verklapt het al, maar tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met het schilderen van een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel.

Lees meer

erotische-bonbons-1

Erotische Bonbons

Op zoek naar een activiteit vol fun voor een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje?

Lees meer

Is het mogelijk om de Bikini/BH pimpen workshop te combineren?


Het is altijd mogelijk om onze workshops met elkaar te combineren. Willen jullie naast het pimpen nog wat anders doen? Bijvoorbeeld een wijnproeverij of een andere culinaire workshop? Zijn jullie toch meer van de creatieve workshops of willen jullie graag wat meer actie beleven in Utrecht? Alles is mogelijk. Bekijk hier onze andere workshops. Er is voor ieder wat wils. Vraag vooral onze hulp mocht je er niet uitkomen. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag!

Inspiratie Bikini/BH pimpen


Ben je creatief dan kun je je lol niet op tijdens deze twee uur durende workshop. Ben je wat minder creatief? Laat je dan inspireren door onze begeleiders of door de mede workshop volgers. Het is ook mogelijk om leuke ideeën op te doen op onze Pinterest bord. Hier vind je een aantal leuke ideeën van mensen die deze workshop bij ons gevolgd hebben. Met deze workshop hebben jullie gegarandeerd een hilarische en onvergetelijke dag! Geniet intens, laat je creativiteit in zijn beloop en lach om de sfeer die vanzelf gecreëerd wordt tijdens deze workshop.

Pinterest