Improvisatie, creativiteit en samenwerking staan voorop bij deze unieke kersteditie van de Black Box koken workshop. Tijdens deze kookworkshop maak je samen met je team de meest heerlijke kerstgerechten, wat uiteindelijk uitmond in een geweldig kerstdiner. Met welke ingrediënten je aan de slag gaat is nog de vraag. Het is namelijk een grote verrassing welke ingrediënten je zult aantreffen in de Kerst Black Box.

Er wordt een beroep gedaan op je creativiteit om samen met je team de leukste gerechten voor jullie kerstdiner te bereiden. De workshop vindt plaats in onze prachtige kookstudio, die compleet is omgetoverd tot een waar kerstwalhalla! Wil jij deze culinaire ervaring absoluut niet missen? Vraag dan een offerte aan voor jullie team!

Boek direct of vraag offerte aan

Wat kan ik verwachten van deze kersteditie?

Het zal je misschien niet verrassen, maar deze editie van de Black Box koken workshop staat volledig in het teken van kerst. De werfkelder met onze kookstudio is volledig in kerstsfeer gehuld. Zodra je de eerste stap binnen hebt gezet, weet je dat de kerstdagen er weer aan zitten te komen. Je wordt ontvangen met een feestelijk borrelplankje en al snel gaan jullie aan de slag.

De blackboxen zijn gevuld met luxe ingrediënten geïnspireerd op de kerst. Elk team krijgt een eigen black box met ingrediënten om het voor-, tussen-, hoofd- of nagerecht te bereiden. In de black box zitten spannende ingrediënten waarmee jullie zelf een gerecht gaan verzinnen en bereiden. Uiteindelijk gaan jullie samen een feestelijk (walking diner) kerstmenu op tafel zetten. Kerst, kerst en nog eens kerst wat de klok slaat! Wij zijn heel benieuwd wat jullie op tafel gaan toveren!

Wat is het doel van Black Box koken?

Bij het black box koken staan creativiteit en samenwerking centraal. Het is een verrassing met welke ingrediënten je gaat werken om samen met je collega’s de meest smaakvolle gerechten te bedenken én te bereiden. Dit is een leuke uitdaging en vergroot het teamgevoel tussen jouw collega’s. Zodra de kookschorten om zijn is het ‘game on’ en wordt er een andere manier van communiceren van jullie verwacht. De zintuigen allemaal dezelfde kant op en samenwerken voor het uiteindelijk doel: een heerlijk kerstdiner op tafel brengen.

Voor wie is de Kerst Black Box workshop leuk?

Deze unieke kookworkshop leent zich perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of verenigingsuitje. Het is altijd leuk om te zien wat het stukje teambuilding en samen creatief bezig zijn doet met de groepsdynamiek. De groepsgrootte is vanaf 20 personen tot circa 100 personen. Uiteraard is het leuk als je van koken houdt, maar je hoeft absoluut geen chef-kok te zijn. Wil je een combinatie van culinair, creatief bezig zijn én eten, dan is deze workshop precies waar je naar op zoek bent!

Boek direct of vraag offerte aan

Op locatie in Utrecht

De workshop vindt plaats in onze professionele kookstudio in één van onze werfkelders, gelegen aan de Utrechtse Oudegracht. Het is een prachtige, sfeervolle ruimte die alles te bieden heeft om met een grote groep culinair aan de slag te gaan. Onze kookstudio biedt ruimte voor circa 100 personen. Kortom, de perfecte plek voor jullie uitje!

Wat GrachtenAtelier jullie biedt

  • Sfeervolle werfkelder in kerstsfeer
  • Professionele begeleiding
  • Ontvangst met feestelijke borrelplankje
  • Blackboxen gevuld met luxe ingrediënten geïnspireerd op kerst!
  • Kennismaking met smaken en texturen
  • Bereiden van een feestelijk (walking diner) kerstmenu
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Opmaak en mise-en-place tips per team

We geven deze workshop vanaf 20 personen tot ca 100 personen op onze locatie, vraag ons naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan of mail ons op info@grachtenatelier.nl of bel met Jacqueline op 06-43755744.

Jacqueline
06 43 75 57 44

Wat onze klanten zeggen over de workshop black box koken

“Bedankt voor de topavond!”

Bedankt voor de topavond! Samen met mijn vrienden de “masterchef” worskhop gedaan. We hebben echt gelachen, heerlijk gegeten en het gezellig met jullie gehad.

Teun

“Heel gezellig en sfeervolle dag”

Ik heb deze workshop van m’n ouders voor m’n verjaardag gekregen. Zelf ben ik dol op koken en dit was de ideale workshop. Op de mooie locatie werden we goed ontvangen en goed geholpen tijdens de workshop. Het mooie aan deze workshop is dat je met de producten een eigen nieuwe gerecht kan maken, er zitten geen grenzen aan. Dat werd ook door het vriendelijke personeel duidelijk gemaakt. Ik ben zeer blij met het resultaat en het was een heel gezellige en sfeervolle dag bij het GrachtenAtelier.

Bram

“Gezellig en informeel teamuitje”

Gezellig en informeel teamuitje, Coronaproof op 1,5 meter, vriendelijk personeel, mooie ruimte en lekker eten!

Josephine

Kerst Black Box koken bij GrachtenAtelier

Is het Kerst Black Box koken workshop helemaal wat voor jou? Boek de workshop dan direct online of vraag vrijblijvend online een offerte op. Heb je vragen? Bel ons gerust op 0681013989, wij vertellen je graag meer over onze workshops.