Bob Ross Schilderworkshop


Kruip in de huid van Bob Ross en ervaar nu zelf ‘The Joy of Painting’ met de Bob Ross schilderworkshop. Om het nog realistischer te maken krijg je zelfs een Bob Ross pruik op! Tijdens de workshop gaan we gezamenlijk een joyful landschap na schilderen met acrylverf. Stap voor stap word je meegenomen door de hoge bergen en stille wateren. Make love to the canvas, relax, let it flow and think like the water! Nooit verwacht een echte Bob Ross te schilderen? Aan het begin van deze workshop verwacht niemand dit te kunnen, maar aan het eind zal je versteld staan van je eigen kunnen en zal je met trots het doek mee naar huis nemen!

Instagram

Informatie


Aantal personen:
5 – 100

Tijdsduur:
2 uur en 30 minuten

Prijs vanaf:
€ 29,34 excl. btw p.p.
€ 35,50 incl. btw p.p.

Inclusief:
Locatie
Schildersdoek
Materialen
Professionele begeleiding

SCHEMA BOB ROSS SCHILDERWORKSHOP


Bij aankomst word je ontvangen door onze Bob Ross expert(s). Alle materialen zijn al uitgestald en je krijgt een korte uitleg. Dan gaan we aan het werk. Wees niet bang, het is niet moeilijk. Onze begeleider bouwt het stap voor stap op. Je begint met een blauwe lucht, waar langzamerhand bomen en wolkjes bijkomen. De begeleider doet met u mee en loopt rond voor de nodige aanwijzingen. Je zult merken dat het bijna vanzelf gaat.

Het effect en de trots die men aan het eind van de workshop heeft, is elke keer weer erg groot. Iedere deelnemer krijgt de instructie en begeleiding die de betreffende deelnemer naar gelang nodig heeft. Een landschap schilderen in de stijl van Tv-icoon Bob Ross blijkt altijd weer een doorslaggevend succes. Jong, oud, beginnend of gevorderd iedereen kan schilderen. Iedere amateur, ook zonder eerdere schilder ervaring, maakt tijdens de schilderworkshop gegarandeerd zijn eigen geslaagde landschap schilderij!

Workshop combinaties


gerechten private dinner voorgerecht carpaccio 01

Italiaanse kookworkshop
Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop met collega’s of vrienden? Dan is deze kookworkshop zeer geschikt, want zeg nou zelf, wie is er niet verliefd op de Italiaanse keuken!

coctails

Cocktail workshop
Altijd al eens willen leren hoe je als een echte barman/vrouw overheerlijke cocktails zoals een Virgin Cosmopoitain of een Frozen Margarita kunt mixen? Dit is je kans tijdens onze cocktail workshop.

Bob Ross 


Wie kent hem niet? De eigenzinnige landschapschilder en tv-persoonlijkheid die bomen aanduidde als ‘little friends’ en iedere wolk een vriend gunde. Robert Norman Ross was een Amerikaanse landschapsschilder die furore maakte op de televisie met zijn serie ‘The Joy of Painting’. Jij kan wat hij kon! Een Bob Ross schilderworkshop betekent gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschap schilderij.

Het mooie aan de Bob Ross ‘Joy of Painting’ -methode is dat iedereen kan schilderen. Onze ervaren en tot Bob Ross gecertificeerde instructeurs weten precies hoe zij iedereen kunnen begeleiden om tot het gevraagde resultaat te komen. Een beetje groen hier, een beetje blauw daar en je hebt een prachtig, door jezelf gemaakt, landschap schilderij.

Pinterest