Informatie


Aantal personen:
5 – 100

Tijdsduur:
2 uur en 30 minuten

Prijs:
€ 29,34 excl. btw p.p.
€ 35,50 incl. btw p.p.

Inclusief:
Locatie
Boetseerklei
Materialen
Professionele begeleiding

WORKSHOP BOETSEREN: Creatief en interactief


 

Voor de workshop boetseren hoef je niet al eens eerder geboetseerd te hebben. Een van onze deskundige docenten legt je stap voor stap uit wat de bedoeling is en hoe je tot het mooiste resultaat kan komen. Doordat je tijdens de workshop niet je eigen hoofd, maar het hoofd van iemand anders of een andere fantasie creatie maakt, is het een zeer verrassend en interactief uitje. Op een ongedwongen manier leer je jouw vrienden, collega’s of familie nóg beter kennen.

 

HET BEWERKEN VAN DE KLEI


 

Tijdens de workshop boetseren werk je met oefenklei. Oefenklei is een kleisoort waarbij je niet perse water nodig hebt. Het is een ideale zachte klei om mee te boetseren. Er zijn verschillende manieren waarop je de klei kunt bewerken. Zo kun je het bewerken met je handen, nagels of een boetseerspatel. Wanneer je het even niet meer weet of hulp nodig hebt, kun je altijd een beroep doen op de docent(en). Al onze begeleiders beschikken over ruime ervaring en helpen je graag verder. Hierdoor heb je totaal geen ervaring nodig en neem je gegarandeerd een mooi kunstwerk mee naar huis.

Workshop combinaties


gerechten private dinner voorgerecht carpaccio 01

Italiaanse kookworkshop
Deze workshop is zowel ‘s middags als ‘s avonds mogelijk. Mocht je kiezen voor het ‘s middags arrangement, dan krijg je 10 euro korting per persoon!

grachtenat-1-van-1

Naaktmodel boetseren
Bij deze workshop is plezier gegarandeerd. Jullie gaan namelijk aan de slag met het boetseren van een echt naaktmodel.

Pinterest