Heb jij ook de ultieme chocoladedroom om ooit eens je eigen bonbons te maken?

Wij kunnen deze droom in vervulling laten gaan. In onze professionele kookstudio’s bieden wij de leukste en meest culinaire bonbonworkshops aan. Deze kunnen in zowel kleine als grote groepen gevolgd worden. Gedurende deze bonbonworkshops, leer je de fijne kneepjes van het bonbons maken. In enkele uren hebben jullie overheerlijke bonbons gemaakt en is het tijd om ze zelf te proeven en mee naar huis te nemen.

Al onze bonbonworkshops vinden plaats in onze prachtige werfkelders aan de Utrechtse grachten. Ben jij de nieuwe chocolatier van de groep? Boek direct jouw favoriete bonbonworkshop online of vraag vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen

Welke bonbons maak je tijdens de chocoladeworkshops?

Onze chocoladeworkshops laten jouw ultieme chocoladedroom uitkomen. Je gaat met je vrienden, familie, collega’s of teamgenoten aan de slag met het maken van de meest zalige bonbons. Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte chocolade bonbon met limoen en kokos? Misschien heeft een bonbon met een verrukkelijke vulling van rozenwater, cheese cake of tiramisu wel jouw voorkeur?

Experimenteer zelf met de ingrediënten die voor handen zijn. Wij brengen je de fijne kneepjes bij, zodat jouw bonbon geheimzinnig is en onweerstaanbaar lekker; precies zoals een bonbon hoort te zijn!

Bonbon workshop
Tip: Voor de stouterds onder ons hebben we ook de erotische bonbon workshop!

“Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker”

Welke bonbonworkshops heeft GrachtenAtelier?

Wij hebben diverse bonbonworkshops om je vingers bij af te likken; zowel culinair als creatief. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze inloopworkshop bonbons ontwerpen of de ondeugende erotische bonbonworkshop. Onze bonbonworkshops staan allemaal in het teken van culinair en creatief bezig zijn én vooral ook heel veel lachen, snoepen en genieten. In een huiselijke sfeer hebben jullie de tijd van je leven en ga je uiteindelijk met een heerlijk gevuld bonbondoosje naar huis.

Culinaire workshops

Bonbons maken

€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 39,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw

Bonbons maken workshop op locatie in Utrecht

Onze bonbonworkshops vinden plaats in onze kookstudio in de prachtige werfkelders aan de Utrechtse grachten. Eenmaal aangekomen op locatie waan je je direct in een kookwalhalla. De kookstudio is ruim ingericht, zodat je met jullie groep heerlijke chocolade kunt ontwerpen en proeven. Er zijn talloze ingrediënten aanwezig en uiteraard is er professionele begeleiding. Als jullie de chocolatier in jezelf naar boven willen laten komen, dan is deze prachtige locatie in Utrecht the place to be!

Workshop bonbons maken

Ga met vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan om de meest overheerlijke bonbons te maken tijdens deze 2,5 uur durende chocoladeworkshop. Voor groepen tussen de 10 en 25 personen is deze workshop direct online te boeken op de data en tijden die wij hebben opengezet in de agenda. Is de groep groter dan 25 personen, vraag dan een offerte aan of mail naar info@grachtenatelier.nl of bel met Jacqueline op 06-43755744.

Boek de workshop bonbons maken
Bonbons

Inloopworkshop bonbons ontwerpen

Naast de reguliere bonbonworkshop hebben we ook de inloopworkshop bonbons maken die elke zaterdag tussen 10.30 en 13.00 uur gehouden wordt op locatie in Utrecht voor kleine groepjes. Gedurende deze 2,5 uur durende workshop ga je naast de culinaire ook de creatieve uitdaging aan. Je schildert met chocolade en ontwerpt volledig je eigen verrukkelijke, kleurrijke bonbons; geheimzinnig van buiten en onweerstaanbaar lekker van binnen. Experimenteer zelf met de heerlijke vullingen die voor handen liggen. Wij hebben alles al voor jullie klaarliggen, dus boek vooraf deze workshop voor jouw groepje.

Boek de inloopworkshop bonbons ontwerpen
Bonbons maken

Ideaal voor grote groepen!

Online bonbons maken workshop

Naast de bonbonworkshops op locatie in Utrecht, hebben wij ook een online bonbonworkshop. Ook bij deze workshop duik je in de wereld van chocolade en ga je als team, dit keer online, de uitdaging aan. Het unieke aan deze workshop is dat hij volledig live online gestreamd wordt. Dit betekent dat iedereen live vanuit huis als team aan de slag gaat met het maken van bonbons.

Voordeel van een online workshop

Het voordeel van deze workshops is dat zij toegankelijk zijn voor grote groepen en dat iedereen mee kan doen, ook die collega die momenteel in het buitenland zit. Wij geven de workshops ook in het Engels voor internationale bedrijven over de hele wereld. De unieke opzet van deze online bonbonworkshop maakt het superleuk voor bedrijven, personeelsverenigingen en studentenvereniging om te volgen. Er is geen limiet voor groepsgrootte, dus vraag nú een offerte aan en wordt de chocolatier van jullie groep!

Offerte aanvragen

Voor wie zijn de bonbonworkshops?

Onze bonbonworkshops zijn geschikt voor jong en oud. Iedereen kan de wondere wereld van de chocolade ontdekken in onze prachtige kookstudio. We hebben diverse verschillende workshops waardoor we zowel kleine als grote groepen kunnen bedienen. En met onze online bonbons maken workshop kunnen we zelfs alle groepsgroottes de workshop volgen. Dat variatie en ongekende mogelijkheden maakt ons de absolute specialist op het gebied van chocolade workshops.

In overleg is nagenoeg alles mogelijk bij ons. Geef je voorkeuren aan ons door en wij bezorgen jullie een onvergetelijke middag/avond. Mocht je nu nog met vragen zitten over onze bonbonworkshops of wil je graag nog wat extra informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Wat onze klanten zeggen over onze bonbonworkshops

Workshop Bonbons maken

Gisteren met familie de workshop bonbons maken gedaan. Wat was het leuk. Goede begeleiding, prima verzorging wat betreft de consumpties, en de lekkere chocolade fondue. Niets op aan te merken. We komen zeker nog eens terug.


– Carla Mulder

Online workshop Bonbons maken

Ik heb gisteren een te gekke online workshop mogen volgen met dank aan het GrachtenAtelier. Alles verliep zoals het moest en de instructeur was professioneel. Als er vragen waren over hoe iets moest legde hij het uit tot het lukte, dat was wel fijn omdat de workshop soms een beetje uitdagend is.

Ik hoop snel nog een workshop te kunnen volgen.


– Kirsten van Tessel

Online workshop Bonbons maken

Wat een geweldige Ondanks het feit dat de workshop online was, was het superleuk! Materialen dik voor mekaar en een instructeur die er een gezellig geheel van wist te maken.


– Anja de Groot

Bonbons maken bij GrachtenAtelier

Boek onze bonbonworkshops direct online of vraag vrijblijvend een offerte op. Heb je vragen? Bel ons dan gerust op 0681013989. Wij vertellen je graag meer over onze workshops.

Contact opnemen