Midden in hartje Utrecht, op loopafstand van de Domtoren en het Centraal Station bevindt zich het GrachtenAtelier. Wij beschikken over een twee prachtige authentieke werfkelders met open keukens, een historisch achterhuis en een hippe kunstgalerie aan de Oudegracht, die uitermate geschikt zijn voor besloten sfeervolle borrels.

Chefkok/leermeester Jacqueline Backers heeft koken met de paplepel meegekregen. Als kind stond zij al in de keuken van het evenementenbedrijf van haar moeder. Jacqueline heeft de Hotelschool afgerond en werkt al jaren in de gastvrijheidsbranche. Haar stijl is frivool, kleurrijk, eigentijds met een creatieve twist. Met heel veel passie stuurt zij het culinaire team aan. De sfeer bij het Grachtenatelier is familiair, hartelijk en gastvrij! Mi casa es su casa!

Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek en stellen voor iedereen op maat een mooi programma samen, afgestemd op jullie wensen en budget. We bereikbaar op 06-43755744 of u kunt ons mailen op info@grachtenatelier.nl

Favicon grachtenatelier

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.