Cocktail workshopHeb je altijd al willen weten hoe je zelf de beste cocktails maakt? Of heb je altijd al eens willen leren hoe je als een echte barman/barvrouw overheerlijke cocktails zoals een Virgin Cosmopolitan of een Frozen Margarita kunt mixen? Ben je op zoek naar een origineel idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Dit is je kans tijdens onze cocktail workshop. In deze workshop leren we je de basistechnieken van enkele spannende cocktail recepten, maar krijg je ook de vrijheid om zelf te improviseren met de verschillende ingrediënten. Ga aan de slag met het mixen van drie verrukkelijke cocktails om vervolgens lekker te genieten van je eigengemaakte drankjes. Cheers!

Instagram

Informatie


Aantal personen:

10-100

Tijdsduur:

1 uur en 30 minuten

Prijs:

€ 28,50 excl. BTW P.P (€ 32,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie, materialen, recepten, drank en professionele begeleiding

Cocktails 

Een cocktail is een mengsel van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar moeten zijn en één alcohol moet bevatten. Als het gemengde drankje slechts uit twee dranken bestaat, zoals een rum-cola, dan is het een samengestelde drank en geen cocktail. Bij een cocktail wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van gedistilleerde dranken, likeuren, siropen, vruchtensappen en soms koolzuurhoudende frisdranken. Kenmerkend voor cocktails is dat er vaak met prachtige kleuren, speciaal glaswerk en uitbundige versiering wordt gewerkt.

Er bestaan ook alcoholvrije cocktails. Deze cocktails worden ook wel mocktails of virgin cocktails genoemd. Aangezien wij in alle wensen en behoeften willen voorzien is het natuurlijk mogelijk om zowel alcoholische cocktails als non-alcoholische cocktails te maken.

 

Schema cocktail workshop


 

Tijdens de cocktail workshop krijgen jullie uitleg over de geschiedenis van de cocktail, drankenkennis en leuke weetjes over de cocktails. Daarnaast krijgen jullie uitleg van verschillende shake-materialen en gaan jullie aan de slag met het maken van jullie eigen cocktails. De cocktails die gemaakt kunnen worden zijn zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Er is dus voor ieder wat wils. Onze ervaren workshophouders helpen jullie gedurende de workshop met het maken van dé perfecte cocktails. Wil je graag eens iets anders proberen? Maak dan je eigen unieke cocktail door ingrediënten te combineren die nog nooit gecombineerd zijn. Misschien wordt dit wel je nieuwe lievelings cocktail! Na afloop kunnen jullie natuurlijk jullie eigen gemaakte cocktails nuttigen. Wij zijn uiterst benieuwd naar jullie creativiteit!

Workshop combinaties


Wie-is-de-mol-1

Wie is de mol?

Spel voor opdrachten, uitdagingen en wantrouwen!

Lees meer

PrijsinformatieDe prijs van de cocktail workshop is afhankelijk van het aantal deelnemende personen. De prijzen zijn vanaf  € 28,50 excl. BTW P.P (€ 32,50 incl. BTW P.P). In de prijs zitten verwerkt: locatie, materialen, recepten, drank en professionele begeleiding. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het realiseren van een workshop die jullie nooit zullen vergeten. Geniet anderhalf uur volop van nieuwe leermomenten en gezelligheid en dit allemaal in de mooie stad Utrecht! Meer weten over onze locaties? Klik dan hier.

Pinterest