Instagram

Informatie


Aantal personen:

10-100

Tijdsduur:

2 uur en 30 minuten

Prijs vanaf:

€ 14,50 excl. BTW P.P (€ 17,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

  • Begeleiding
  • Materialen
  • Route met weetjes over Utrecht
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking

Dagje vol humor en sensatie


 

Onder begeleiding van een enthousiaste chaperon worden jullie aangespoord om jullie grenzen te verleggen. Samen met je team krijg je een lijst vol hilarische opdrachten. Opdrachten die je niet zo snel in het dagelijks leven zult uitvoeren. Doordat de ene opdracht nog grappiger is dan de andere, leer je jouw teamgenoten op een hele andere manier kennen. De opdrachten moeten jullie zo snel en goed mogelijk uitvoeren. En om te bewijzen dat jullie deze komische capriolen daadwerkelijk hebben uitgehaald, leggen jullie alles vast op camera! Dit wordt een dag om nooit te vergeten! Zijn er opdrachten die jullie echt niet willen uitvoeren dan is dat uiteraard geen probleem.

Schema workshop Crazy 88


 

De workshop duurt 2 uur en 30 minuten. In die tijd krijgen jullie eerst een korte uitleg om vervolgens lekker op pad te gaan in de mooie stad Utrecht. Hier voeren jullie de gekke, maar vooral leuke opdrachten uit. Het uitvoeren van de opdrachten duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur. Vervolgens komen jullie terug en vindt er een prijsuitreiking plaats onder het genot van een hapje een drankje. De workshop Crazy 88 is zowel geschikt voor privéuitjes als bedrijfsevenementen. Ook kunnen de opdrachten zo aangepast worden zodat je bijvoorbeeld een aanstaande bruid of bruidegom een onvergetelijke dag kunt bezorgen. Neem vooraf contact met ons op. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de workshop volledig aansluit bij jullie wensen en eisen.

Workshop combinaties


Action-painting_1

Action Paiting

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier!

Lees meer

creatieve workshop naaktschilderen GrachtenAtelier Utrecht centrum Vrijgezellendag 23

Naaktmodel schilderen 

“Bij deze schilderworkshop is alles met het blote oog zichtbaar”

Lees meer

Waarom is Crazy 88 zo leuk?


 

Het leukste aan de workshop Crazy 88 is dat er nauwelijks regels zijn. Jullie bepalen als teamgenoten gezamenlijk hoe jullie de opdrachten gaan uitvoeren. Uiteraard worden lef en creativiteit wel gewaardeerd. En doordat jullie capriolen vastgelegd worden op camera, staat dit garant voor een ontzettend leuke herinnering. Een herinnering die je niet snel zult vergeten en waar nog maanden over gesproken zal worden.

Prijsinformatie Crazy 88


 

De prijzen van de workshop Crazy 88 zijn afhankelijk van het aantal deelnemende personen. De workshop is te boeken vanaf € 14,50 excl. BTW P.P (€ 17,50 incl. BTW P.P). De prijs is inclusief: begeleiding, materialen, route met weetjes over Utrecht, versnapering voor onderweg en prijsuitreiking. Wil je weten wat de workshop Crazy 88 voor jouw gezelschap kost? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Pinterest