Instagram

Informatie


Aantal personen:

10-100

Tijdsduur:

3 uur

Prijs vanaf:

€ 19,42 excl. BTW P.P (€ 23,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

  • Begeleiding
  • Materialen
  • Opdrachten
  • Versnapering en drinken voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Presentatie met de leukste foto’s

Dagje vol humor en sensatie


 

Jullie zullen de stad in worden gestuurd met wat lekkers en wat te drinken. De begeleiders hebben voor jullie tassen klaargemaakt met alle opdrachten en de materialen die jullie nodig zullen hebben om deze te kunnen uitvoeren.

Jullie zullen de opdrachten vast moeten leggen met foto’s en video’s en deze worden direct doorgestuurd naar de begeleider van het team. Deze begeleider stuurt het team aan en motiveert om de opdrachten zo gek mogelijk uit te voeren! Elke ronde komen er nieuwe opdrachten en deze zullen oplopen van gek tot aan extreem! Niet elke opdracht is verplicht, het zijn er 88 dus keuze genoeg.

Op het eind komen jullie terug op onze locatie en zullen de meest gekke en creatiefste foto’s aan jullie worden laten zien via een powerpoint die de begeleiders in elkaar hebben gezet. Deze wordt ook nog aan jullie meegegeven zodat jullie thuis nog kunnen nagenieten!

.

Schema workshop Crazy 88


 

De workshop duurt 3 uur. In die tijd krijgen jullie een korte uitleg bij aanvang om vervolgens op pad te gaan. Jullie voeren de gekste, maar vooral leuke, opdrachten uit in een tijdsbestek van ongeveer 2 uur. Vervolgens is er in het laatste half uur een presentatie en een prijsuitreiking.
De workshop is erg geschikt voor vrijgezellenfeesten of wanneer je een dagje weg bent met je vrienden of vriendinnen. Ook voor bedrijfsevenementen om uit je comfortzone te komen.
Neem vooraf contact met ons op om eventueel extra’s te bespreken en de workshop helemaal aan te laten sluiten aan jullie wensen en eisen.

Workshop combinaties


Action-painting_1

Action Paiting

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier!

Lees meer

creatieve workshop naaktschilderen GrachtenAtelier Utrecht centrum Vrijgezellendag 23

Naaktmodel schilderen 

“Bij deze schilderworkshop is alles met het blote oog zichtbaar”

Lees meer

Waarom is Crazy 88 zo leuk?


 

Het leukste aan de workshop Crazy 88 is dat er nauwelijks regels zijn. Jullie bepalen als teamgenoten gezamenlijk hoe jullie de opdrachten gaan uitvoeren. Uiteraard worden lef en creativiteit wel gewaardeerd. En doordat jullie capriolen vastgelegd worden op camera, staat dit garant voor een ontzettend leuke herinnering. Een herinnering die je niet snel zult vergeten en waar nog maanden over gesproken zal worden.

Prijsinformatie Crazy 88


 

De prijzen van de workshop Crazy 88 zijn afhankelijk van het aantal deelnemende personen. De workshop is te boeken vanaf € 19,42 excl. BTW P.P (€ 23,50 incl. BTW P.P). De prijs is inclusief: begeleiding, materialen, route met weetjes over Utrecht, versnapering voor onderweg en prijsuitreiking. Wil je weten wat de workshop Crazy 88 voor jouw gezelschap kost? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Pinterest