De 5 leukste workshops kleien voor ieder gezelschap

Op zoek naar een leuke en unieke activiteit waarbij je lekker creatief bezig kunt zijn? Of wil je eens iets heel anders proberen? Neem dan eens deel aan een workshop kleien. Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het werken met klei. Klei is een veelzijdig materiaal, je kunt er namelijk heel veel dingen mee doen. Opbouwen met de hand, boetseren, pottenbakken en nog zoveel meer. Tijdens een workshop kleien bij GrachtenAtelier leer je hoe je kunt boetseren met klei. Zo zul je zien dat creativiteit niet alleen voor anderen is weggelegd en kun je je jouw creativiteit loslaten.

Verschillende workshops met kleien

Bij GrachtenAtelier Utrecht kun je terecht voor diverse klei workshops. Bij iedere workshop kun je je creativiteit op verschillende manieren kwijt onder begeleiding van een deskundige docent. Deze workshops zijn onder andere geschikt voor familie uitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Hieronder zie je onze verschillende klei workshops.

Hoofden boetseren

Tijdens deze workshop ga je een hoofd boetseren. Dit kan je eigen hoofd zijn, het hoofd van een ander of gewoon een fantasie creatie. Waar je ook voor kiest, dit is een heel verrassend en interactief uitje waardoor je je familie, vrienden of collega’s nog beter leert kennen!

Dieren boetseren

Je huisdier of je favoriete dier namaken met klei? Met behulp van professionele begeleiding en een vleugje van je eigen creativiteit breng je je favoriete dier tot leven met behulp van boetseren. Dus laat je creativiteit in de vrije loop gaan en wie weet heb je straks een prachtig beeld in huis staan! Dankzij de deskundige hulp zul je ongetwijfeld versteld van het eindresultaat.

Beeldjes maken van Dikke Dames

Je bent ongetwijfeld bekend met de gezellige schilderijen van de Dikke Dames die in cafés, restaurants en huiskamers hangen. Tijdens deze workshop gaan we de Dikke Dames niet naschilderen, maar brengen we hun gezelligheid juist over door een beeldje van de Dikke Dames te boetseren.

Naaktmodel boetseren

Naaktmodel boetseren

Leerzame en leuke workshop waarbij je aan de slag gaat met het kleien van een naaktmodel. Spannend! Laat je creativiteit in de vrije loop in een ongedwongen sfeer. Wie weet kom jij met behulp van professionele hulp wel tot een prachtig eindresultaat!

Piemel boetseren

Niet geschikt voor iedereen, maar tijdens een vrijgezellenfeestje voor vrouwen een erg hilarische activiteit. Door een piemel te boetseren leer je het mannelijk geslachtsdeel pas echt kennen. Tijdens deze gezellige en grappige workshop word je ook nog eens gebombardeerd met de meest interessante feitjes over piemels. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen.

Mozaieken workshop mensen

Mozaïek workshop

Tijdens deze workshop ga je niet alleen met klei aan de slag. Je gaat werken met keramiek mozaïek die je aan stukjes gaat slaan en kunt gebruiken bij het maken van een mooi sieradenkistje, fotolijstje of bijvoorbeeld theedoosje.

Creatieve workshops

Dieren Boetseren

€ 39,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Workshop Piemel Boetseren

€ 39,50 p.p. incl. btw

Hulp nodig bij het organiseren van een workshop kleien?

Naast workshops met kleien kun je bij ons ook workshops volgen waarbij je gaat schilderen. Naast creatieve workshops kun je bij ons ook terecht voor een flink aantal culinaire workshops. Bij GrachtenAtelier heb je oneindig veel mogelijkheden!

Ons personeel is ontzettend gastvrij en helpt je graag van A tot Z helpen bij het organiseren van een leuke en leerzame workshop. Je vindt ons in hartje Utrecht op een mooie locatie aan de grachten.

Bekijk snel onze mogelijkheden! Of neem contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Contact opnemen
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?