De 3 leukste workshops schilderen voor ieder gezelschap

Ben je creatief aangelegd of heb je gewoon altijd al willen leren schilderen? Met een workshop schilderen kun je in een korte tijd een hoop uitrichten. Met kwasten, penselen, schildersezel en verschillende soorten verf gaat de creativiteit ongetwijfeld rijkelijk vloeien.

Een leuke activiteit voor bijvoorbeeld familie uitjes, het is geschikt voor jong en oud. Ook leuk voor teamuitjes of bedrijfsfeestjes want het is een erg leuke manier van teambuilding. En zelfs geschikt als workshop tijdens vrijgezellenfeesten. Met een workshop schilderen kun je werkelijk alle kanten op!

Schilder workshops in verschillende varianten

Bij GrachtenAtelier Utrecht bieden we verschillende schilderworkshops aan, waarbij je je creativiteit op verschillende manieren kwijt kunt. Hieronder lichten we een aantal van onze schilderworkshops toe.

action painting workshop

Action Painting

Houd je van vrije expressie en lijkt het je leuk om gewoon lekker aan de slag te gaan? Kies dan voor Action Painting. Hierbij is het niet belangrijk om uiteindelijk een Picasso of Van Gogh te schilderen, maar je mag jezelf heerlijk uitleven met alle beschikbare materialen.

Andy Warhol

De bekende en felgekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis zijn typische voorbeelden van Pop Art schilderwerken van Andy Warhol. Tijdens deze workshop brengt iedereen een pasfoto mee die je geheel in Andy Warhol stijl na gaat schilderen. Na deze workshop heb je straks je eigen Andy Warhol in huis hangen!

Gekke Koeien

Gekke dieren schilderen

Bij deze workshop ga je gekke dieren schilderen, dus ben je dol op jouw hond, kat of konijn en wil je hem of haar in het zonnetje zetten? Laat je creativiteit in de vrije loop en maak een kunstwerk die je huisdier eer aan doet! Je kunt natuurlijk ook gewoon je favoriete dier naschilderen.

Nog veel meer workshop met schilderen

Behalve deze uitgelichte workshops met schilderen kun je bij ons ook terecht voor het schilderen van naaktmodellen, Dikke Dames schilderen, bekende Nederlandse skylines naschilderen bij Stadsgezichten en een schilderworkshop met Roy Lichtenstein als thema. Wil je schilderen combineren met koken? Kies dan voor een schilder- en kookclinic.

Naast workshops met schilderen kun je bij ons ook boetseren: ideaal als je jouw creativiteit liever de vrije loop laat met klei. Daarnaast hebben we naast creatieve workshops ook een flink aantal culinaire workshops. Oneindig veel mogelijkheden bij GrachtenAtelier!

Hulp nodig bij het organiseren van een workshop schilderen?

Ons personeel is ontzettend gastvrij en kan je van A tot Z helpen bij het organiseren van een leuke en leerzame workshop. Wij zijn gelegen in hartje Utrecht op een mooie locatie aan de grachten.

Bekijk snel onze mogelijkheden. Of neem contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Contact opnemen
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?