Organiseer je een leuk uitje voor vriendinnen, wil je op stap met het vrouwenteam van de sportclub, zoek je een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest of is er een andere gelegenheid met vrouwelijk gezelschap? Dan hebben wij een groot scala aan creatieve workshops voor vrouwen, waarbij jullie gegarandeerd een geweldige tijd gaan hebben. Ga schilderen a la Bob Ross met een prachtige krullenpruik of schilder de dikke dames van Theo Broeren. Uiteraard kunnen we het ook wat spannender maken met workshops als piemel boetseren en naaktmodel schilderen; ideaal voor jullie vrijgezellenfeest! Onze workshops zijn zowel op locatie in Utrecht, zodra dit weer is toegestaan, en online te volgen. Zo kun je altijd deelnemen aan onze té gekke creatieve workshops.

Creatieve workshops voor vrouwen in Utrecht

Wat is nou leuker dan een gezellige, creatieve workshop te volgen op een van de mooiste plekjes van Utrecht. Gelegen aan de Oude Gracht hebben wij een paar prachtige werfkelders waar wij de leukste creatieve workshops houden. Hierbij kun je denken aan schilderworkshops als Action Painting, Bob Ross Schilderen, Dikke Dames Schilderen, Roy Lichtenstein Schilderworkshop of het spannende Painting in the Dark.

Ben je zelf een Picasso en wil je graag eens wat anders proberen? Dan kun je je creativiteit ook volledig vrije loop laten in onze boetseerworkshops: boetseer je favoriete huisdier of de man van je dromen in een van deze té gekke workshops. Het gaat uiteraard niet alleen om het uiteindelijke kunstwerk. Bij onze workshops staan gezelligheid, lol, hilarische momenten centraal. En dat alles uiteraard onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

*In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het nog niet mogelijk om de creatieve workshops op locatie in Utrecht te volgen. Hou de informatie rondom de maatregelen in de gaten of neem contact met ons op bij interesse.

€ 52,50 p.p. incl. btw
€ 42,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Stadsgezichten schilderworkshop

€ 42,50 p.p. incl. btw
€ 47,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Gekke Dieren schilderworkshop

€ 42,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Dikke Dames schilderworkshop

€ 42,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Workshop Piemel Boetseren

€ 42,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Boetseren hoofden

€ 45,00 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Dieren Boetseren

€ 42,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Andy Warhol schilderworkshop

€ 49,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Action Painting

€ 42,50 p.p. incl. btw

Creatieve workshops

Bob Ross schilderworkshop

€ 42,50 p.p. incl. btw

Online creatieve workshops voor vrouwen

Uniek en volledig coronaproof zijn onze online creatieve workshops. Ideaal voor kleine of grote groepen vrouwen/meiden die op zoek zijn naar een leuke, creatieve activiteit. Je kunt de workshops als team online boeken. De workshop wordt live gestreamd zodat iedereen vanaf zijn locatie (thuis of elders) kan meedoen! Ideaal toch?! Niemand hoeft meer te ontbreken op jullie uitje! Ook jullie vriendin of teamgenoot die momenteel in het buitenland zit of die brokkenpiloot uit jullie groep die weer eens thuis zit met een gebroken been. De workshops worden ook in het Engels gegeven.

Hoe het werkt?

De workshop wordt live door het team van GrachtenAtelier verzorgd. Je hoeft zelf niets te organiseren! De benodigde materialen bestel je bij ons, zodat je alles in huis hebt voor de workshop. Wat volgt is een super gezellige, creatieve vrouwenavond!

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Online workshops

Online workshop Andy Warhol

Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw
Staffelprijs tussen € 30,00/49,50 p.p. ex btw

Creatieve inloopworkshops

Zijn jullie met een kleine groep meiden/vrouwen, dan is het leuk om je aan te melden voor onze inloopworkshops. Dit zijn workshops die zowel op locatie in Utrecht (zodra dit weer is toegestaan) als online plaatsvinden op bepaalde momenten gedurende de week. Hiervoor is het wel noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Heb je altijd al je eigen bonbons willen maken of moleculair willen koken? Bekijk dan wanneer deze workshops gepland staan en schrijf je direct in.

We hebben schilderworkshops en creatieve culinaire workshops voor vrouwen. Ben je alleen met je vriendin of collega, dan zijn de inloopworkshops van GrachtenAtelier dé uitkomst! Deze workshops zijn ook als cadeau te geven. Mail daarvoor naar info@grachtenatelier en geef aan welke workshop jij cadeau zou willen doen.

Bekijk hier de inloop workshops kalender

Leukste vrijgezellenfeest ideeën voor vrouwen

Ben je op zoek naar vrijgezellenfeest ideeën voor jullie vrouwen vrijgezellenfeest, dan hebben wij de meest unieke en hilarische workshops voor jou. Het wordt gegarandeerd lachen geblazen met onze workshops naaktmodel boetseren en naaktmodel schilderen. Verras de vrijgezel met een creatieve schilderworkshop. Alles lijkt erop dat het een artistieke bezigheid zal zijn, totdat er eens een naaktmodel verschijnt… Wat een middag zal dat worden!

€ 47,50 p.p. incl. btw

Culinaire uitje voor vrouwen

Zijn jullie niet zo creatief aangelegd, dan kunnen jullie ook je smaakpapillen letterlijk op de proef stellen met onze culinaire workshops in onze kookstudio in Utrecht. Ga te werk als ware chef koks onder professionele begeleiding van ons. Jullie maken gebruik van onze prachtige keukens en volgen daar de leukste kookcursussen. Een waar walhalla aan ingrediënten en keukengerei staat voor jullie klaar om de meest verrukkelijke gerechten te maken. Houden jullie van de Italiaanse keuken, dan is de workshop Italiaans Koken echt wat voor jullie. Altijd al eens moleculair willen koken, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid.

De keuze is enorm! Voor elke wens hebben wij wel een passende culinaire activiteit. Bekijk hier al onze kookworkshops in Utrecht en boek deze direct online of vraag een offerte aan. De culinaire workshops zijn te boeken zodra de horeca lockdown voorbij is. Tot die tijd, en ook daarna, zijn onze online culinaire workshops wél te boeken. Ook dit zijn superleuke kook workshops die live, online zijn te volgen. Zo kun je in je eigen vertrouwde keuken via een live stream sushi leren maken of een bonbon workshop volgen.

Culinaire workshops

Mediterrane kookworkshop

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Tapas Sail Away

€ 90,00 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop Italiaans Koken

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Workshop High tea

€ 44,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Food Battle

€ 84,50 p.p. incl. btw
€ 39,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Mystery Cooking

€ 74,50 p.p. incl. btw

Culinaire workshops

Bonbons maken

€ 42,50 p.p. incl. btw

Neem contact op

Zijn jullie een groep vrouwen op zoek naar een leuke workshop voor jullie uitje en hebben jullie vragen over onze workshops of eventuele wensen die jullie hebben, neem dan gerust even contact met ons op. De mogelijkheden zijn namelijk oneindig, dus bijna alles is wel mogelijk. Dus pak die telefoon, stuur ons een e-mail óf vul ons online vragenformulier in.

Neem contact op

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.