Kookworkshop Utrecht

kookworkshop utrecht

De leukste kookworkshop van Utrecht volg je bij GrachtenAtelier! Zoek je een originele, culinaire activiteit voor 2 personen of voor een groep? Wij verzorgen een onvergetelijke ervaring. Door onze professionele begeleiding doe je culinaire kennis en ervaring op. Tegelijkertijd staat een gezellige sfeer waarin jij en je gezelschap je thuis voelen centraal. Klinkt goed? Bekijk ons aanbod kookworkshops en boek eenvoudig jouw favoriet!

Bekijk onze kookworkshops in Utrecht
kookworkshop Utrecht 2 personen

Kookworkshop voor 2 personen en kleine groepen

Wil je een citytrip in Utrecht combineren met een kookworkshop? Met 2 personen mag je altijd aansluiten bij onze culinaire inloop workshops. We organiseren deze workshops iedere zaterdag op tijdstippen die goed te combineren zijn met de rest van je programma. De Domtoren, het Neude en verschillende populaire musea (o.a. het Spoorwegmuseum, het nijntje museum en het Centraal Museum) vind je op loopafstand. Ook voor individuen en kleine groepen van max. 12 personen zijn onze inloop kookworkshops in Utrecht perfect.

Bekijk onze huidige inloop kookworkshops

Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familiedagen en meer!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een grotere groep? Bijvoorbeeld collega’s, vrienden, vriendinnen of familie? We got you! Met aandacht voor de gelegenheid en het gezelschap zorgen we voor een passende kookworkshop. Wat dacht je van een foodbattle met collega’s om te werken aan de teamspirit? Of een Tapas Sail Away, voor verschillende leeftijden, waarbij je naast de kookworkshop ook het prachtige Utrecht vanaf het water kunt bekijken, terwijl je van jullie zelfgemaakte tapas geniet?

Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat de activiteit goed bij jouw situatie past. Voel je dan ook vrij om contact met ons op te nemen om te overleggen over de mogelijkheden.

Kookworkshops voor grote groepen

€ 52,50 p.p. incl. btw

Cadeaubon

Cadeaubon

 46,50 93,00

Kerst workshops

Kerstbrunch maken

€ 65,00 p.p. incl. btw
€ 39,50 p.p. incl. btw

Kerst workshops

Kerstdiner Food Battle

€ 89,50 p.p. incl. btw
Bulk price from € 32,50 p.p. ex vat
Bulk price from € 32,50 p.p. ex vat
Bulk price from € 32,50 p.p. ex vat

Over GrachtenAtelier

GrachtenAtelier is een écht familiebedrijf, opgericht door tweeling Caroline en Jacqueline. Onze passie voor koken en kunst delen we graag met zoveel mogelijk mensen. Daarom zijn wij GrachtenAtelier, en daarna ook GrachtenGalerie, gestart. Op onze prachtige locaties midden in de bruisende stad Utrecht organiseren wij o.a. verschillende kookworkshops voor iedereen. Professioneel én met plezier. Koken biedt je namelijk niet alleen de kans om je creatieve en culinaire kant te verkennen en ontwikkelen, maar ook om met elkaar te lachen. Zien we je binnenkort?

Neem contact op Boek een workshop
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?