Een unieke culinaire ervaring? Boek een private dinner!

private dinner utrecht

Wil jij weleens een uitje organiseren waarbij je het hele restaurant voor jezelf hebt? Lekker genieten met een groep vrienden of bekenden, zonder dat je rekening hoeft te houden met andere gasten? Dan is een private dinner echt wat voor jou! Bij het GrachtenAtelier kun je laagdrempelig kennismaken met het begrip ‘private dinner’: voor groepen vanaf 25 personen. Heerlijk privé dineren: je hebt het hele restaurant voor jezelf!

Wat kun je verwachten bij zo’n private dinner? En wat vonden andere mensen ervan? Maak kennis met het unieke concept van ons private dinner in Utrecht!

Privé dineren met een groep

Meerdere gangen dineren met een heel restaurant vol vrienden en bekenden: hoe leuk is dat? Of je nu een verjaardag viert, een jubileum of een bedrijfsuitje: iedereen houdt van lekker eten. Privé dineren met een groep is dus altijd een leuke activiteit! Bij het GrachtenAtelier kunnen we bovendien rekening houden met alle dieetwensen: een volledig vegetarisch of vegan private dinner behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Intieme setting aan de Utrechtse grachten

Een absoluut pluspunt aan een private dinner in Utrecht bij het GrachtenAtelier is toch wel de locatie. We beschikken over twee prachtige werfkelders aan de Utrechtse grachten, waar we jouw private dinner in stijl kunnen serveren. Een intieme setting, waar de sfeer er direct goed in zit en alles klaarstaat voor een avond culinair genieten.

De ene culinaire verrassing na de andere

Bij ons is een private dinner eigenlijk een opeenvolging van fijne gerechtjes: tussen de 6 en 10 kleinere gerechten passeren de revue en nemen je mee op een culinaire reis. Wat proef je, welke ingrediënten zijn er gebruikt en hoe combineren de verschillende smaken en texturen? Het is aan jou om te ontdekken en te bespreken met je gezelschap. Tussendoor proosten is natuurlijk verplicht! De bar is gedurende het hele private dinner geopend, zodat iedereen zijn eigen natje en droogje kan halen.

Verschillende stijlen voor je private dinner

Zes of meer gangen achtereen aan tafel zitten kan behoorlijk slaapverwekkend zijn. En wat als je net naast die persoon bent komen te zitten waar je na een kwartier mee uitgekletst bent? Poeh, dit wordt een lange avond…

Dit is precies waarom we het concept private dinner net een beetje anders aanpakken bij het GrachtenAtelier! We serveren je private dinner uit als een walking dinner, waardoor je lekker kunt rondlopen en tijdens het diner verschillende mensen kunt spreken. Je kunt kiezen uit een foodparade van 6, 8 of 10 gangen: zo is er voor iedere groep en ieder budget een leuk private dinner te organiseren.

Private Dining

Private Dining 10 gangen

€ 79,50 p.p. incl. btw

Combineer met een leuke workshop

Is privé dineren alleen jou niet afwisselend genoeg? Combineer dan je private dinner met één van onze workshops! ‘s Middags creatief bezig en ‘s avonds genieten van een heerlijk diner? Of ga je je eigen diner klaarmaken in een culinaire workshop? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Bespreek je planning gerust eens met één van onze specialisten: we stellen met veel plezier een gevarieerd programma voor je samen.

Benieuwd naar onze workshops? Bekijk ze vast online!

Creatieve workshops Culinaire workshops

Hét adres voor jouw private dinner in Utrecht

Een private dinner bij het GrachtenAtelier doet zeker niet onder voor menig ander hoogstaand restaurant in de stad. Daar zorgt onze chef Jacqueline Backers wel voor! Haar culinaire hoogstandjes zitten altijd vol creatieve twists: een lust voor het oog, en een feest voor de smaakpapillen! Zo wordt privé dineren wel héél lekker.

De passie voor lekker koken en eten spat eraf: Jacqueline stond als klein meisje al in de keuken van haar moeders evenementenbedrijf, en deed later zelf de hotelschool.

Wat anderen van hun private dinner in Utrecht vonden

De reacties op de verschillende vormen van private dinner die we aanbieden zijn onverdeeld lovend. Al vele groepen gingen je voor en genoten met volle teugen van wat er in onze keuken voor ze bereid werd! Wat ze allemaal zeiden over hun ervaring?

Heerlijke ongedwongen sfeer! Voor het diner een rondleiding door jullie galerie gehad met een glaasje bubbels. Wat een prachtige panden hebben jullie.

Sem

In de zomer ons familiefeest bij jullie georganiseerd. De kleintjes mochten schilderen en wij hebben heerlijk geborreld en genoten van alle overheerlijke hapjes. Fijn dat er rekening gehouden kon worden met de vegans in onze groep. Een aanrader!

Paulien van Oosten

We hebben ons eindejaar uitje bij jullie gevierd. En gevierd hebben we het zeker, een fantastische schilderworkshop en aansluitend een heerlijk diner met lekker wijn! Complimenten voor de chef Jacqueline, wat een top team hebben jullie staan.

Kees

Jouw private dinner in Utrecht boeken?

Bekijk je opties op onze website of bespreek de mogelijkheden met één van onze culinaire masterminds. Vertel ons hoe jouw ideale private dinner eruitziet, dan kunnen we altijd kijken hoe we daaraan tegemoet kunnen komen! Bij het GrachtenAtelier bezorgen we jullie graag een onvergetelijke avond.

Neem contact op
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?