Sushi

Sushi maken

Review Sushi Workshop

Op maandag 25 februari heb ik de workshop sushi maken gevolgd. Zelf had ik eerder al eens sushi gemaakt thuis via Youtube filmpjes. Dit was niet helemaal gelukt, de rijst was niet plakkerig genoeg en ik snapte geen bal van hoe de norivellen gerold moesten worden. Mijn verwachting van de sushi workshop was dan ook vooral gericht op tips krijgen over de beste techniek om sushi te rollen.

Samen met een vriendin ging ik naar de workshop. We werden vriendelijk ontvangen door het personeel. Ze namen onze jassen aan en wezen ons naar een lange tafel. Er waren ongeveer 15 mensen die dag die ook deelnamen aan de workshop. Onder het genot van een drankje werd ons het een en ander verteld over de oorsprong van sushi en andere leuke feitjes. Vervolgens mochten we aan de slag. Er werd in verschillende rondes uitgelegd hoe je sushi maakt. Daarbij werden verschillende technieken te pas gebracht. Dit was erg leuk om te leren en maken.

Toen iedereen zijn sushi had afgemaakt, gingen we aan tafel. We hebben heerlijk gegeten en gelachen. Het was een ontzettend leuke dag en we hebben genoten! Echt een aanrader.

Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?