Culinaire Workshops


Het GrachtenAtelier is druk bezig geweest om alle ruimtes corona proof te maken. Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend en verwelkomen we onze gasten weer op 1,5 meter afstand. Mochten er groepen zijn die ons liever op een eigen locatie ontvangen is dat uiteraard mogelijk. Wij verhuizen met alle liefde onze materialen naar een locatie naar wens. Het starttarief voor workshops op locatie begint bij 12 betalende personen. We rekenen wel iets extra’s voor reistijd en reiskosten, dit is afhankelijk van de afstand van de locatie.

Onder de noemer culinaire workshops scharen wij alle cursussen die met eten en drinken te maken hebben. Dus ben je op zoek naar de leukste activiteiten voor in de keuken, dan kun je niet om de culinaire workshops van GrachtenAtelier heen. Bij ons heb je keuze uit een ongekend aanbod aan de leukste culinaire workshops. Wij hebben voor ieder wat wils. Onze workshops zijn uiterst geschikt voor de invulling van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon voor tijdens een gezellig dagje weg. Heb je bijzondere wensen? Wij doen er alles aan om maatwerk te geven. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het realiseren van een dag die je nooit zult vergeten!

Instagram

Leukste activiteiten voor in de keuken


 

Het aanbod aan culinaire workshops bij het GrachtenAtelier is zeer uitgebreid. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het aan. Wij hebben verschillende kookworkshops. Denk bijvoorbeeld aan de Italiaanse keuken of aan Tapas en Sushi maken. Hou je meer van zoetigheid, dan kun je kiezen voor onze bonbon of cupcake workshops. Wil je heerlijk genieten van een etentje op het water dan zijn onze sail away workshops echt een aanrader. Hou je van koken, maar wil je iets meer uitdaging? Ook hier hebben wij de juiste kookworkshops voor. Te denken valt aan onze blackbox kookworkshop. Tot slot hebben wij natuurlijk ook verschillende workshops die te maken hebben met dranken, zoals je eigen cocktails shaken! Bekijk hieronder ons ruime aanbod aan culinaire workshops. Wij weten zeker dat er een workshop tussen staat die past bij jouw wensen en eisen!

black box 03
Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: € 59,63 excl. btw € 65,- incl. btw
Aantal personen: van 8 tot 100
Tijdsduur: 2 uur en 30 minuten
Prijs: €36,24 excl. BTW €39,50 incl. BTW
Aantal personen: van 8 tot 100
Tijdsduur: 2 uur en 30 minuten
Prijs: € 36,24 excl. btw € 39,50 incl. btw
Aantal personen: van 8 tot 24
Tijdsduur: 5 uur
Prijs: € 84,86 excl. btw € 92,50 incl. btw
Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 4 tot 5 uur
Prijs: € 68,22 exc. btw € 75,00 incl. btw
Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 3 uur
Prijs: € 38,99 excl. btw € 42,50 incl. btw
Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: € 59,63 excl. btw € 65,00 incl. btw
kerstbrunch 03

Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: €59,63 excl. btw € 65,00 incl. btw

Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 4 uur en 30 minuten
Prijs: € 68,81 excl. btw € 75,00 incl. btw
Aantal personen: van 20 tot 100
Tijdsduur: vanaf 2 uur
Vanaf: € 33,02 excl. btw € 35,00 incl. btw
Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 2 uur en 30 minuten
Prijs: € 50,92 excl. btw € 55,50 incl. btw
Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: € 73,39 excl. btw € 80,00 incl. btw

Waarom culinaire workshops?


 

Een culinaire workshop is nuttig voor veel meer dan alleen het leren koken. Zo kan een culinaire workshop ook op professioneel gebied een goede bijdragen leveren. Volg samen met collega’s een dergelijke workshop en je zult zien dat men elkaar op een hele andere manier leert kennen. Mede daarom is een culinaire workshop goed voor het teamgevoel en de onderlinge samenwerking. Daarnaast zijn onze culinaire workshops geschikt voor verschillende soorten feestelijke gelegenheden. Te denken valt aan verjaardagsfeesten, jubilea, vrijgezellenfeesten en andere festiviteiten. Met een culinaire workshop zijn al je gasten op een leerzame en originele manier actief met de leukste bezigheden in de keuken.

Culinaire workshops boeken?


 

Heb je jouw ideale workshop gevonden? Dan kan je met een paar simpele klikken de workshop boeken. Dat gaat heel simpel, snel en veilig via Ideal. Slechts binnen enkele minuten heb je de workshop geboekt zonder heen en weer gemail of vertraging en discussies over datum en tijd. Wij van GrachtenAtelier zijn betrouwbare partners voor het organiseren van leuke activiteiten tijdens verschillende soorten evenementen. Onze medewerkers weten exact hoe zij je verder kunnen helpen en een leuke ervaring is bij ons altijd gegarandeerd.

Culinaire workshops in Utrecht


 

Ben je woonachtig in Utrecht of omgeving? Wil je graag met je collega’s of vrienden een workshop volgen en lijkt Utrecht jou een leuke stad om heen te gaan? Dan ben je bij GrachtenAtelier aan het juiste adres! Wij bieden de leukste culinaire workshops in Utrecht. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een dag krijgt die je nooit meer zult vergeten!