Kerstbonbons maken


Mijlpalen vieren, waardering tonen en het jaar feestelijk afsluiten! Succes vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers
Voor de “chocoholic” een ultieme kans om met z’n allen bonbons te maken! Een goede bonbon is geheimzinnig en onweerstaanbaar lekker! 
Deze bonbon workshop heeft een extra kersttintje. Zo gaan we niet alleen overheerlijke bonbons maken, maar ook kersttruffels en kerstpralines. Tussendoor genieten we van een heerlijke chocolade fondue met bubbels. 

Informatie


Aantal personen:

10 – 100

Tijdsduur:

3 uur

Prijs:

€ 44,80 excl. BTW P.P
€ 47,50 incl. BTW P.P

Inclusief:

Locatie, kookmaterialen, bonbon doosje, producten, koffie en
thee en glaasje prosecco bij de fondue

Wat bieden wij


  • Sfeervolle werfkelder die in kerstsfeer is ingericht
  • Kennismaking met achtergrond van chocolade, smaken en texturen
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Professionele begeleiding van chefs
  • Alle recepten worden achteraf digitaal toegestuuurd
  • Inclusief koffie en thee gedurende de gehele workshop
  • Inclusief chocolade fondue met marsmallows, vers fruit en koekjes
  • Inclusief prosecco bij de chocolade fondue
  • Maken van ganaches en opmaken van kerstbonbons
  • Een eigen doosje mee naar huis gevuld met kerstbonbons

Het is mogelijk om tegen meerprijs via ons een kerstpakket te bestellen met producten die in deze workshop gebruikt worden, zodat iedereen thuis met de kerst zijn gasten kan inspireren en verwennen met heerlijke bonbons!

Kerstbonbons in de avond boeken? Dat kan voor een meerprijs van € 15,- p.p. en serveren we er een uitgebreidere en luxere chocoladefondue bij en duurt de workshop 3 uur.

Workshop combinaties


Action-painting_1

Action Painting

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier!

Lees meer

Wie-is-de-mol-1

Wie is de mol?

Het bekende tv programma Wie is de Mol is een spel vol opdrachten, uitdagingen en wantrouw. Dit is bij de versie van het GrachtenAtelier zeker niet anders.

Lees meer