De Ontbijtclub


Lekker ouderwetse havermout in een nieuw jasje met havermout muffins. Of wat dacht je van echte American pancakes, Franse ‘oeuf en cocotte’ of zelfgemaakte croissants? Uiteraard spelen we ook in op de gezonde ontbijttrend met gerechten als groene smoothies, granola en de breakfast bowl.

Maak samen met je collega’s of vrienden een heerlijk ontbijtje tijdens onze Ontbijtworkshop. Geen zin in iedere ochtend dezelfde boterham met hagelslag? Boek dan nu de Ontbijtworkshop bij het GrachtenAtelier en start de dag met een lach en een goed ontbijt!  Deze workshop is inclusief koffie, thee, sapjes, smoothies en glaasje prosecco bij ontvangst.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

8-100

Tijdsduur:

2 uur en 30 minuten

All-in prijs:

€ 41,28 excl. BTW P.P
€ 45,00 incl. BTW P.P

Inclusief:

  • Begeleiding
  • Ingrediënten
  • Drankjes
  • Materialen

How to


De ontbijtclub

De afbeeldingen hieronder laten een impressie zien van de workshop.

Workshop combinaties


Andy single 01

Andy Warhol – Single Portret

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van popart! En dit is uw kans om ook zo’n prachtig portret te maken tijdens deze schilderworkshop.

Lees meer

tegeltableaus-stadwandeling-min

Stadswandeling – Tegeltableaus

Heb je ze al gezien, die mooie tegeltableaus in het centrum van Utrecht? Hierop staan schilderijen die aangeven hoe de stad er op die plek vroeger bij lag.

Lees meer

Pinterest