Dikke Dames Schilderworkshop


Wie kent ze niet? De razend populaire schilderijen van De Dikke Dames. Je ziet ze overal hangen in cafés, restaurants en huiskamers. De Dikke Dames zijn altijd vergezeld met een glaasje wijn, hapje eten of een lekker taartje. De schilderijen stralen één en al gezelligheid uit. Dat zal het succes dan ook kunnen verklaren.

Heb je altijd al willen leren schilderen als Theo Broeren met zijn bekende Dikke Dames schilderijen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Met deze workshop ga je je eigen ‘’Dikke Dames’’ schilderij maken. Laat je creativiteit de vrije loop en laat jouw schilderij schitteren in de woonkamer, slaapkamer of keuken! Iedereen kan hier zijn of haar creativiteit kwijt en zal aan het einde van de workshop verstelt staan van het vrolijke eindresultaat. 

Instagram

Informatie


Aantal personen:
5 -100

Tijdsduur:
2,5 uur

Prijs:
€ 29,34 excl. btw P.P.
€ 35,50 incl. btw P.P.

Inclusief:
Locatie
Schildersdoek
Materialen
Professionele begeleiding

Exclusief: 

Drankjes

Schema Workshop Dikke Dames schilderen

 

Met de workshop Dikke Dames schilderen creëer je jouw eigen gezelligheid op het canvas. Zo’n creatief-avondje-uit vindt plaats in een gezellige, Utrechtse werfkelder. Dat is helemaal de natuurlijke habitat van de Dikke Dames.

Ga er eens goed voor zitten of staan en waag je met je collega’s, vrienden of familie aan een schilderij vol gezelligheid en plezier. Schilder voluptueuze dames die zichtbaar van het leven genieten. Deze kleurrijke, ronde dames staan vol in het leven en dat straalt af op jullie. Schilder er op los, laat de creativiteit vloeien en geniet. Samen schilderen vermindert stress en bevordert saamhorigheid. Deze workshop creëert een blijvende herinnering.

Je begint met het overtrekken van een voorbeeld, maar je mag het natuurlijk ook helemaal zelf tekenen. Daarna kun je vrij kiezen welke kleuren je gaat gebruiken, wat je doet met de achtergrond etc. Met vragen kun je altijd terecht bij de begeleiders van de workshop!

Workshop combinaties


olijven-min

Tapas walking dinner
Tijdens deze culinaire workshop is het tijd dat jullie zelf aan de slag gaan met potten en pannen om diverse heerlijke tapas gerechtjes te maken.

salmon-nigiri-1-sushi-plus-min

Sushi workshop

Dit heerlijke Japanse gerecht is enorm hip en trendy. Speciaal voor alle sushi liefhebbers onder ons bieden we een heerlijke sushi workshop aan.

Lees meer

Pinterest