Trainingsworkshop ‘Doe eens normaal, joh!’


Trainingsworkshops saai? 
Niet als je een trainingsworkshop bij Het GrachtenAtelier boekt! Het GrachtenAtelier werkt namelijk samen met het sprankelende trainingsbureau ‘het Klantenbedrijf’. Speciaal voor het GrachtenAtelier heeft het Klantenbedrijf vijf korte trainingsworkshops van twee uur samengesteld.

Wat gebeurt er?
Er wordt veel gelachen en jullie gaan gewapend met veel direct toepasbare ‘tips en tricks’ weer naar huis. De ervaren en enthousiaste trainers gaan op een frisse, interactieve manier met jullie aan de slag. Hoe? Nou… luchtig, maar toch confronterend. Fun, maar toch leerzaam. Relaxed, maar toch actief. Gewoon ‘met en voor elkaar’!

Ga samen op zoek naar de ‘WAUW’ in sales, service of samenwerking!
Of je nu invulling zoekt voor een teamuitje of een bedrijfsdag, bij het GrachtenAtelier vind je alle ingrediënten voor een leuk programma! Klik de trainingsworkshop aan die je het meeste aanspreekt en lees gelijk meer over het inspirerende programma.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

8-100

Tijdsduur:

2 uur

Prijs:

Vanaf: € 50,00 excl. BTW P.P (€ 60,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie en professionele begeleiding

Over het Klantenbedrijf


Excellente service. Daar draait het om bij het Klantenbedrijf. Waarom genoegen nemen met een klant, als je van die klant ook een fan kunt maken? Met een 100% klanttevredenheids CEDEO-score en veel fans bewijst het Klantenbedrijf zelf ook dat hun aanpak werkt. Het GrachtenAtelier is al fan… Jullie binnenkort?

Tip: Combineer één of twee trainingsworkshops met een culinaire of creatieve workshop!