Erotische BonbonsBen je op zoek naar een ondeugende activiteit voor een vrijgezellenfeest of heb je zin in een gezellig en  creatief vriendinnen uitje?

Dan is de workshop Erotische Bonbons maken echt iets voor jullie!

Naast de creativiteit die de workshop van je vraagt, is het ook nog eens een hilarische workshop en kunnen jullie op het einde genieten van de heerlijke chocolade. Zeg nou zelf, alle vrouwen houden toch van chocolade? Ga tijdens deze workshop aan de slag met het creëren van overheerlijke bonbons met een erotisch tintje. Lachen, snoepen en genieten. De workshop Erotische Bonbons maken is er een om je vingers bij af te likken.

Er is ook de mogelijkheid om een spannende, erotische game te combineren in de workshop.

Dus wil jij een onvergetelijke dag? Boek dan nu de workshop Erotische Bonbons!

Instagram

Informatie


Aantal personen:

8-100

Tijdsduur:

2 uur en 30 minuten

Prijs:

€ 36,24 excl. BTW P.P.
€ 39,50 incl. BTW P.P.
€ 5,00 incl BTW P.P.
Erotische game 30 min

Inclusief:

  • Locatie
  • Kookmaterialen
  • Producten
  • Professionele begeleiding

Mag jij binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren en wil jij graag extra inspiratie op doen?
Bekijk dan het Instagram account van How to bachelorette party

Hoe gaat de workshop Erotische Bonbons in zijn werk?Wanneer jullie aankomen, liggen de erotisch getinte en zeer grappige attributen klaar om alvast in de stemming te komen. Natuurlijk wordt, indien aanwezig, de vrijgezel nog wat extra in het zonnetje gezet! Als iedereen lekker zit, gaan jullie onder begeleiding van onze professionele workshop coaches verschillende bonbons maken. De bonbons kunnen verschillen in de (erotische) vormen, vullingen en smaken. Vervolgens gaan de bonbons in de koeling.

Gezamenlijk pimpen jullie één grote piemelcake, die jullie in de pauze mogen oppeuzelen en is er tijd om even lekker te kletsen en te lachen om deze hilarische workshop! Als alle bonbons uitgehard zijn, gaat iedereen naar huis met een goed gevuld bonbondoosje. Erg leuk om met je partner te delen. Als jullie ze in de tussentijd nog niet hebben opgegeten natuurlijk!

How to


Workshop combinaties


Cocktail_2

Cocktails en Bites workshop

De lekkerste cocktails en hapjes om te maken!

Lees meer

Crazy-88-task

Crazy 88

Zin in een dagje vol humor en sensatie?

Lees meer

Is de workshop erotische bonbons te combineren?


Het is altijd mogelijk om onze workshops met elkaar te combineren. Willen jullie naast het maken van de overheerlijke, erotische bonbons nog wat anders doen? Bijvoorbeeld een wijnproeverij of een andere culinaire workshop? Zijn jullie toch meer van de creatieve workshops of willen jullie graag wat meer actie beleven in Utrecht? Alles is mogelijk. Bekijk hier onze andere workshops. Er is voor ieder wat wils. Vraag vooral onze hulp mocht je er niet uitkomen. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag!

Tip: Een volledige dag met een erotisch tintje? Wij bieden ook de creatieve workshops Naaktmodel Schilderen, Naaktmodel Boetseren, Naaktmodel Schilder in het Donker en Sexy Cupcakes.

Erotische game bijboeken, durf jij het aan?


Het is mogelijk om een erotischer game van 30 minuten bij te boeken als warming up voor deze workshop. De game is hilarisch, interactief en erotisch getint, durf jij het aan?  Voor 5 euro p.p. kun je deze geheimzinnige game bijboeken. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Pinterest