Escape Room Kookworkshop


In deze workshop staan puzzelen, creativiteit en samenwerking voorop!

Tijdens deze workshop spelen de teams een Escape room spel bij onze buren van Subcultures. Na een uitgebreide uitleg, wordt een team opgesloten in een ruimte vol geheimen. Alle zintuigen zijn nodig om binnen één uur de puzzels te kraken en te ontsnappen. De Escape room is geïnspireerd op de surrealistische verhalen van Roald Dahl, de role-play van Punchdrunk, bordspellen zoals Sherlock Holmes, computergames zoals Gabriel Knight en adventure game shows zoals Fort Boyard.

De Escape room is voor max 8 spelers tegelijk. Is de groep groter dan 8 personen wordt er in rondes gekookt en de Escape room gespeeld. Wanneer iedereen uitgekookt en ontsnapt is, kan iedereen vrij aan tafel plaatsnemen en wordt er een spectaculair en spannend menu geserveerd dat jullie zelf gemaakt hebben!

Is de groep groter dan 24 personen, dan bieden wij de Escape Room Experience aan en wordt het spel Evermore op een unieke historische locatie in de stad gespeeld met de gehele groep en volgt daarna de leuke interactieve en uitdagende kookworkshop bij het GrachtenAtelier. Het voordeel van dit programma is dat iedereen tegelijk mee doet aan de Escape Experience. De prijs voor dit programma is wel €19,50 incl. btw p.p. duurder)

De kookworkshop is geïnspireerd op de Escape room en gecombineerd met leuke kookopdrachten. Hier staat samenwerking centraal! Ingrediënten staan niet waar ze moeten staan en is het gegeven recept wel het juiste? Welk team is het slimste en kookt het beste? En wie gaat er met de titel  Mr. ‘Secret Escape’ naar huis?

Laat zien hoe creatief en culinair jullie zijn en wat voor bijzonders jullie binnen de tijd op tafel kunnen zetten! De tijd loopt…

Instagram

Informatie


Aantal personen:

8 -24 Escape Room kookworkshop
24-100 Escape Room Experience Evermore
kookworkshop (€19,50 incl. BTW p.p. erbij)

Tijdsduur:

5 tot 6,5 uur

Prijs:

€ 84,86 excl. BTW P.P
€ 92,50 incl. BTW P.P

Inclusief:

  • Escape Room
  • Kookworkshop
  • Professionele begeleiding
  • Alle benodigdheden

Duur Escape Room Kookworkshop


Duur van het programma is afhankelijk van het aantal personen. In de Escape Room kunnen maximaal 8 personen geplaatst worden. Afhankelijk van het opgegeven aantal personen worden de groepen samengesteld.

Groep 8 pers:  5 uur
1,5 uur Escape Room en 3,5 uur kookworkshop

Groep 9 tot 16 pers:  5 uur
1,5  uur koken, 1,5 uur escape room en 2 uur dineren

Groep 17 tot 24 pers: 6,5 uur
3 uur koken en 1,5 uur escape room en 2 uur dineren

Vanaf 25 pers: 5,5 tot 6,5 uur
1,5 uur Escape Experience en 4 tot 5 uur koken (afhankelijk van groepsgrootte)

Workshop combinaties


Action-painting_1

Action Painting

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier!

Lees meer

Crazy-88-task

Crazy 88

Zin in een dagje vol humor en sensatie? Dan is Crazy 88 het perfecte uitje!

Lees meer