Expeditie RobinsonIn de realitysoap Expeditie Robinson proberen 16 mensen te overleven op een onbewoond eiland. De deelnemende personen gaan allemaal verschillende uitdagingen aan. Te denken valt aan touwtrekken, de evenwichtsproef en het maken van een kampvuur. De Workshop Expeditie Robinson maakt het mogelijk om het gevoel van een echte Robinson te ervaren. Dus zie jij jezelf als een echte Robinson? Dan is dit spel echt iets voor jou!

De gehele workshop staat in het teken van teambuilding en plezier. Expeditie Robinson is dan ook het perfecte uitje voor een teambuildingsdag, maar is ook zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest of om eens een dagje met je vrienden mooie uitdagingen te behalen. In een speciaal opgezet decor ga je de strijd aan met je collega’s vrienden of familie! Plezier en voldoening gegarandeerd!

Instagram

Informatie


Aantal personen:

20-100

Tijdsduur:

3 uur en 30 minuten

Prijs:

€ 20,65 excl. BTW P.P (€ 25,00 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Begeleiding, materialen, route met weetjes over Utrecht, versnapering voor onderweg, prijsuitreiking

Op maat gemaaktDe workshop Expeditie Robinson kan geheel voor jou op maat worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de workshop geschikt is voor diverse gelegenheden. Daarnaast is het, door de combinatie van binnen- en buitenactiviteiten mogelijk om het gehele jaar deel te nemen. Doordat je zelf keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen! Van “wie schiet de meeste punten?” tot “wie durft dit op te eten?”.  Een spraakmakende belevenis dus!

De workshop is ook uiterst geschikt voor bedrijfsuitjes. De workshop is namelijk niet alleen een leuk en actief uitje. De workshop vormt een ideale gelegenheid voor het versterken van het samenhorigheidsgevoel. Je moet samenwerken om de verschillende proeven tot een goed eind te brengen. De opdrachten vergen dus veel teamspirit.

Wat kan je verwachten?


Bij de Workshop Expeditie Robinson krijg je met veel uitdagingen te maken. Allereerst wordt er een team gevormd, tactieken doorgenomen en een captain bepaald. Vervolgens battlen de verschillende teams om wie het snelste is met diverse activiteiten. Hieronder vind je een greep uit de expeditie onderdelen van Nederlands leukste workshop ‘Expeditie Robinson’.

– Evenwichtsproef
– Geheugenspellen
– Robe-challenge
– Coconuts-trail

Tijdens het spel kan men leden stelen uit het andere team. Denk hierbij goed na over wie jullie het beste vinden.

Workshop combinaties


painting-in-the-dark-2

Painting in the Dark

Dé creatieve schilderworkshop in het donker!

Lees meer

Cocktail_2

Cocktail Workshop

“Shaken, not stirred” – James Bond

Lees meer

VoorbeeldprogrammaDe workshop duurt gemiddeld drie en een half uur. Om een beter idee te krijgen over hoe de workshop eruit komt te zien, volgt hieronder een voorbeeldprogramma:

1) Ontvangst en uitleg van het programma
2) Start van Expeditie Robinson
3) Pauze
4) Vervolg van Expeditie Robinson
5) Gezamenlijk eindspel en de eilandraad
6) Prijsuitreiking

Het programma spreekt voor zich. Het spel wordt afgesloten met een gezamenlijk eindspel de eilandraad. Bij de eilandraad bepalen de deelnemende teams wie de expeditie het best heeft doorstaan. Dit gebeurd door middel van stembriefjes. Op de stembriefjes kunnen de teams elkaar bonuspunten geven of elkaar elimineren. Ga de uitdaging aan en win de Expeditie Robinson Workshop!

Prijzen Expeditie Robinson


De prijzen van de workshops zijn afhankelijk van het aantal deelnemende personen.

1 t/m 10 personen €244,00 excl. BTW (€295,00 incl. BTW)
10 t/m 20 personen €24,40 excl. BTW (€29,50 incl. BTW)
21 t/m 50 personen €22,75 excl. BTW (€27,50 incl. BTW)
50 t/m 100 personen €20,65 excl. BTW (€25,00 incl. BTW)

Pinterest