GrachtenGalerie

Grachtenwereld

Wist je dat het GrachtenAtelier ook te vinden is op social media? Waan je in onze eigen Grachtenwereld en bekijk hieronder een impressie van onze activiteit op Facebook en Twitter. Wil je niks van onze leuke acties missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Laat een review achter!
via facebook
13-06-2018 - via facebook

CULINAIRE & HORECA STAGIAIRS GEZOCHT! We zijn op zoek naar een vlotte stagiair(e) die makkelijk voor groepen staat, zelfstandig en representatief is. Je volgt een culinaire of evenement gerichte opleiding en hebt een passie voor koken en events. Je beschikt over goede sociale, communicatieve & organisatorische vaardigheden. Je bent gastvrij, vlot, inventief, representatief en je hebt een passie voor koken. Daarnaast heb je werkervaring in de horeca of evenementenbranche opgedaan en geen 9 tot 5 mentaliteit. Stagiaires die voor een periode van 5 tot 10 maanden beschikbaar zijn hebben onze voorkeur, maar we staan altijd open voor jong talent dat ons team tijdelijk kan aanvullen. Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar en je vindt het geen probleem om in de weekenden te werken. Reacties of vragen kunnen gestuurd worden naar stage.grachtenatelier@gmail.com of je kan bellen naar onze HR afdeling op 030-2367865.

via facebook
30-05-2018 - via facebook

Het GrachtenAtelier heeft gisteren mee gedaan aan een gave Vegan Tour rond Utrecht en dit waren de hotspots! We hebben veel interesse in deze trend en zijn nu ook vegan workshops aan het ontwikkelen voor alle vegan lovers! Wat zou jij graag willen zien in onze vegan workshops? Heb je nog suggesties voor vegan recepten die wij kunnen gebruiken? Tip: Als je langs het station loopt, wandel dan eens naar binnen bij 30ml Coffee Roasters en EXKi. Ook komt er een nieuwe groentenburger aan bij McDonald's en hebben we Yoghurt Barn en The Green House Utrecht bezocht :)

via facebook
28-05-2018 - via facebook

GrachtenAtelier added a cover video.

via facebook
26-05-2018 - via facebook

Speciaal voor mannen en stoere vrouwen hebben wij een geweldige bier- en burgerworkshop! #Dag3 #Bierweek

via facebook
25-05-2018 - via facebook

Vandaag in de hoofdrol... de kinderen van Jacqueline voor RTV Utrecht met als onderwerp: ''Familie bedrijven in Utrecht''.

via facebook
25-05-2018 - via facebook

Wist je dat: Bier niet alleen een "mannen-ding" is Volgends onderzoekster en schrijfster Jane Peyton was de uitvinder van bier een vrouw. Tijdens het ontstaan van bier mochten alleen vrouwen dit drankje brouwen en drinken. “I know men will be absolutely stunned to find this out, but they've got women to thank for beer.” - Jane Peyton #Dag2 #Bierweek

via facebook
24-05-2018 - via facebook

Vanaf vandaag is het 13 dagen lang, de week van het Nederlandse bier. De komende dagen zullen we je elke dag een leuke tips, tricks en recepten geven. Be sure to check it out!

via facebook
16-05-2018 - via facebook

Het GrachtenAtelier heeft de top van de Domtoren bereikt! Hopelijk binnenkort ook 'Stagebedrijf van 2018'. Like&Deel onze video zodat wij de ultieme top bereiken :) Emixion Jammer dat jullie de sprong nog niet hebben gemaakt, wij zijn het vast hogerop gaan zoeken! Cross Your Borders PerTazza Social Brothers Hoe hoog zoeken jullie het? En wanneer durven jullie de sprong te maken? Dag van de Stagiair Bedankt voor de nominatie! Domtoren bedankt voor deze klim!

via facebook
14-05-2018 - via facebook

Cross Your Borders Emixion PerTazza Social Brothers Springen bij jullie de stagiaires ook de gracht in na hun stage? #wedareyou! Fleur Smit dat noemen we nog eens een leuke laatste stage dag! Het GrachtenAtelier is genomineerd voor 'Stagebedrijf van het jaar 2018'! Like&Deel onze video om ons te helpen stagebedrijf van het jaar te worden! Dag van de Stagiair bedankt voor deze nominatie! http://dagvandestagiair.nl/grachtenatelier-stagiairs-komen-elke-week-even-kletsen/ http://www.grachtenatelier.nl/

via facebook
13-05-2018 - via facebook

Moederdag cadeautje vergeten? Geen zorgen! Neem haar mee naar een van onze creatieve of culinaire inloopworkshops op een van de beschikbare data. Voor meer informatie ga naar onze website: http://www.grachtenatelier.nl/workshops

via facebook
06-05-2018 - via facebook

“Het gaat niet om het eindresultaat maar om de ervaringen die je opdoet” zullen we maar zeggen dan 😉.

via facebook
01-05-2018 - via facebook

Het beste cadeau wat je een moeder kunt geven is tijd met haar kind. Kom daarom samen een inloopworkshop Moederdag bonbons doen op 12 mei a.s. Jullie gaan aan de slag met het maken van overheerlijke bonbons die je na de workshop mee naar huis kan nemen. Een lekker extraatje bij het ontbijt op bed of bij de koffie. De kosten bedragen €29,50 per persoon en zijn inclusief een glaasje prosecco, benodigdheden, materialen, begeleiding en een cadeautje voor moeders. Deze middag wordt afgesloten met een lekkere chocoladefondue.

via facebook
28-04-2018 - via facebook

Maak je eigen portret in Andy Warhol style!

via facebook
27-04-2018 - via facebook

Ook wij zijn vandaag in Utrecht de verjaardag van Willem aan het vieren. Fijne Koningsdag!

via facebook
26-04-2018 - via facebook

Sweet Kingsday Strawberries, simpel om zelf te maken. Wat heb je nodig? - Aardbeien - Witte chocola/candy melts - Blauwe candy melts Smelt de witte chocola en dip hier de aardbeien voor tweederde in, laat uitharden. Smelt nu de blauwe candymelts en dip het onderste gedeelte in de blauwe chocola, laat ook dit weer uitharden.

via facebook
25-04-2018 - via facebook

Inspiratie op woensdag! De leukste vazen maak je zelf! Low budget en naar je eigen smaak.

via twitter @GrachtenAtelier
18-10-2016 - via twitter

Met trots vermelden wij dat wij zijn genomineerd voor de verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016! Nu duimen dat we het gaan winnen! #VBLH16

via review Leonie Wiebe
Italiaanse kookworkshop
15-08-2016 - via review

Evaluatie Italiaans koken Datum workshop : 11/8/16 Naam : N200.com Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Goed Hoe was het ontvangst? Goed Wat vind je van onze locatie? prachtig Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed Wat vind je van de recepten en ingrediënten? Lekker Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 10 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja Wat was je verwachting van de beleving bij de workshop? Dat wij iets met elkaar zouden doen en ook dat de verschillende teams met elkaar zouden mixen. Is deze verwachting waargemaakt? Waarom wel/niet? ja - jullie aanbeveling om een "Walking Diner" te doen is erg goed uitgepakt. Mogen wij deze referentie op de website vermelden? Ja geen probleem. Hoe ben je bij het GrachtenAtelier terecht gekomen? Google Welke zoekterm heb je gebruikt? kooksworkshop Wil je op de hoogte gehouden van onze nieuwsbrief? (Maximaal 1 keer per maand) GrachtenAtelier Ja GrachtenGalerie Ja Tips? De enige opmerking was dat de champignonsaus wat meer smaak had kunnen hebben, maar dat is een kleinigheid!

via twitter @GrachtenAtelier
17-03-2016 - via twitter

Wat doen jullie op deze mooie zonnige dag?

via review Freek Drenth
BlackBox kookworkshop
24-12-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Zeer prettig, telefonisch en per email. Hoe was het ontvangst? Goed, ontspannen, stijlvol. Wat vind je van onze locatie? Leuk, netjes, intiem en toch groot genoeg. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima geregeld, ontspannen en toch voldoende sturend. Personeel zeer prettig in de omgang en goed inspelend op de gasten Wat vind je van de ingrediënten? Compleet en mogelijk te veel. (We waren met 35 ipv 42 personen). Iets te veel chocolade en brownies (maar wel lekker!). Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 9, goede afspraken te maken over wat we kunnen en willen binnen bestaand budget. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, gelet goede ervaring iets om door te geven aan anderen. Zelf kom ik niet terug, wil dan weer iets anders.

via review Sanne Blom
Moleculaire kookworkshop
25-11-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Goed, snel, plezierig Hoe was het ontvangst? Prima Wat vind je van onze locatie? Mooi Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed: erg enthousiast. Voldoende aandacht en hulp als het nodig was. Maar vooral ook een erg plezierige benadering Wat vind je van de ingrediënten? ? Prima Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. Goed: prettig contact, enthousiaste workshop leider, goede voorzieningen, mooie locatie, goede service. Eigenlijk klopte alles. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, met name door het enthousiasme en de originele insteek. Echter, het mag van mij wel een tandje (of twee) ingewikkelder, dus ik zou het met name aanbevelen als ik ook kan aangeven wat het niveau van de deelnemers is.

via review Malinda Japin
Erotische Bonbons
31-10-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Prettig, snel en duidelijk. Hoe was het ontvangst? Vriendelijk. We waren de ingang aan het zoeken, die was voor ons niet helemaal duidelijk. Maar we werden opgemerkt en binnen genodigd. Wat vind je van onze locatie? Leuk aangekleed. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima. Ook erg leuk dat er extra aandacht besteed werd aan de vrijgezel! Wat vind je van de ingrediënten en de recepten? Bonbons waren lekker. Recepten voor iedereen uit te voeren. Hoewel de rondborstige truffels, wel lekker maar zeker niet rond waren. Dat viel niet mee. Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 8 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja. Was leuk om te doen en goed georganiseerd.

Laat een review achter! Contact