GrachtenGalerie

Grachtenwereld

Wist je dat het GrachtenAtelier ook te vinden is op social media? Waan je in onze eigen Grachtenwereld en bekijk hieronder een impressie van onze activiteit op Facebook en Twitter. Wil je niks van onze leuke acties missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Laat een review achter!
via facebook
09-08-2018 - via facebook

THE WEEK OF ANDY WARHOL Vandaag film's van Andy. Tussen 1963 en 1968 maakte hij meer dan honderdzestig films, waarvan er 60 toegankelijk zijn. Een van zijn beroemdste films, en tevens zijn eerste, "Sleep" (1963), deze film toont acht uur lang een slapende man, John Giorno, met wie hij een relatie had. De film "Kiss" (1963) toont gedurende 55 minuten close-ups van kussende paren. Een andere film, "Empire" (1964), bestaat uit een acht uur durende opname van het Empire State Building in New York bij avondschemering. #weekofandy #dag6

via facebook
07-08-2018 - via facebook

THE WEEK OF ANDY WARHOL Today is all about facts! Fact 1: Andy illustreerde een kookboek. In het begin van zijn carrière werkte hij samen met een interieurontwerper Suzie Frankfurt aan het kookboek "Wild Raspberries", vernoemd naar de film Wilde Strawberries. Fact 2: Hij wilde een restaurant openen. Hij was van plan het Andy-Mat te noemen. Fact 3: Hij produceerde drie tv-shows. Het is geen verrassing dat Andy niet van stil zitten hield. Tussen 1979 en 1987 was de kunstenaar uitvoerend producent van drie shows: Fashion, Andy Warhol's T.V. en Andy Warhol's Fifteen Minutes. Fact 4: Hij bood zich regelmatig aan als vrijwilliger. Warhol groeide op in een religieus gezin en bleef in veel opzichten trouw aan zijn katholieke geloof. Hij bood zich regelmatig aan om dakloze een schuilplaats aan te bieden. Fact 5: Hij was een hondenliefhebber De meeste Warhol-fans kunnen zich het beroemde zwart-witportret van de kunstenaar met zijn teckel Archie wel herinneren. Maar veel mensen weten niet dat hij ook een zwak had voor mops hondjes. Hij bracht vaak tijd door met de mops hondjes van Bridgid Berlin. #weekofandy #dag4

via facebook
06-08-2018 - via facebook

CULINAIRE & HORECA STAGIAIRS GEZOCHT! We zijn op zoek naar een vlotte stagiair(e) die makkelijk voor groepen staat, zelfstandig en representatief is. Je volgt een culinaire of evenement gerichte opleiding en hebt een passie voor koken en events. Je beschikt over goede sociale, communicatieve & organisatorische vaardigheden. Je bent gastvrij, vlot, inventief, representatief en je hebt een passie voor koken. Daarnaast heb je werkervaring in de horeca of evenementenbranche opgedaan en geen 9 tot 5 mentaliteit. Stagiaires die voor een periode van 5 tot 10 maanden beschikbaar zijn hebben onze voorkeur, maar we staan altijd open voor jong talent dat ons team tijdelijk kan aanvullen. Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar en je vindt het geen probleem om in de weekenden te werken. Reacties of vragen kunnen gestuurd worden naar stage.grachtenatelier@gmail.com of je kan bellen naar onze HR afdeling op 030-2367865.

via facebook
05-08-2018 - via facebook

THE WEEK OF ANDY WARHOL Wist je dat je bij ons een workshop "Andy Warhol schilderen" kan volgen? De inloop workshop data deze maand zijn: Zaterdag 11 augustus Zaterdag 18 augustus Zaterdag 25 augustus #weekofandy #dag2

via facebook
04-08-2018 - via facebook

THE WEEK OF ANDY WARHOL Deze week staat in het teken van Andy Warhol. Een geweldige kunstenaar, filmregisseur, auteur, acteur en muziekproducent! Hij heeft vele werken op zijn naam staan. Vandaag starten we met een quote van Andy. ART IS ANYTHING YOU CAN GET AWAY WITH - ANDY WARHOL #weekofandy #dag1

via facebook
31-07-2018 - via facebook

CULINAIRE & HORECA STAGIAIRS GEZOCHT! We zijn op zoek naar een vlotte stagiair(e) die makkelijk voor groepen staat, zelfstandig en representatief is. Je volgt een culinaire of evenement gerichte opleiding en hebt een passie voor koken en events. Je beschikt over goede sociale, communicatieve & organisatorische vaardigheden. Je bent gastvrij, vlot, inventief, representatief en je hebt een passie voor koken. Daarnaast heb je werkervaring in de horeca of evenementenbranche opgedaan en geen 9 tot 5 mentaliteit. Stagiaires die voor een periode van 5 tot 10 maanden beschikbaar zijn hebben onze voorkeur, maar we staan altijd open voor jong talent dat ons team tijdelijk kan aanvullen. Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar en je vindt het geen probleem om in de weekenden te werken. Reacties of vragen kunnen gestuurd worden naar stage.grachtenatelier@gmail.com of je kan bellen naar onze HR afdeling op 030-2367865.

via facebook
30-07-2018 - via facebook

CULINAIRE & HORECA STAGIAIRS GEZOCHT! We zijn op zoek naar een vlotte stagiair(e) die makkelijk voor groepen staat, zelfstandig en representatief is. Je volgt een culinaire of evenement gerichte opleiding en hebt een passie voor koken en events. Je beschikt over goede sociale, communicatieve & organisatorische vaardigheden. Je bent gastvrij, vlot, inventief, representatief en je hebt een passie voor koken. Daarnaast heb je werkervaring in de horeca of evenementenbranche opgedaan en geen 9 tot 5 mentaliteit. Stagiaires die voor een periode van 5 tot 10 maanden beschikbaar zijn hebben onze voorkeur, maar we staan altijd open voor jong talent dat ons team tijdelijk kan aanvullen. Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar en je vindt het geen probleem om in de weekenden te werken. Reacties of vragen kunnen gestuurd worden naar stage.grachtenatelier@gmail.com of je kan bellen naar onze HR afdeling op 030-2367865.

via facebook
04-07-2018 - via facebook

Een tijdje geleden zijn er bij ons opnames gemaakt 🎬 en waren we op tv te zien! 📺 We zijn ontzettend trots dat we hier aan hebben deel genomen! Heb jij ons gezien op tv? RTV Utrecht

via facebook
22-06-2018 - via facebook

Van chocola kun je niet alleen heerlijk smullen. Je kunt er ook mee schilderen. Wil jij eens ervaren hoe het is om met chocola te schilderen dan is deze workshop echt iets voor jou!

via facebook
22-06-2018 - via facebook

Ben jij op zoek naar een mooie industriele lamp en kun je hem maar niet vinden. Dan is de workshop beton gieten echt iets voor jou: Bij deze workshop ga je een hele eigen lamp maken: Je kunt werken met diverse pimpmaterialen; met verschillende kleuren pigment of je laat hem mooi naturel. Wij leren je de stappen. Wij werken met sneldrogend beton van #beamix #workshoplampmaken #betongieten #Beamix #creatieveworkshop #teamuitje #vrijgezellenuitje #mannenuitje #poweredbybeamix

via facebook
21-06-2018 - via facebook

Dit is een van onze populairste creatieve workshops! Wil jij ook weten welke dat is? bekijk dan hier ons filmpje!

via facebook
13-06-2018 - via facebook

CULINAIRE & HORECA STAGIAIRS GEZOCHT! We zijn op zoek naar een vlotte stagiair(e) die makkelijk voor groepen staat, zelfstandig en representatief is. Je volgt een culinaire of evenement gerichte opleiding en hebt een passie voor koken en events. Je beschikt over goede sociale, communicatieve & organisatorische vaardigheden. Je bent gastvrij, vlot, inventief, representatief en je hebt een passie voor koken. Daarnaast heb je werkervaring in de horeca of evenementenbranche opgedaan en geen 9 tot 5 mentaliteit. Stagiaires die voor een periode van 5 tot 10 maanden beschikbaar zijn hebben onze voorkeur, maar we staan altijd open voor jong talent dat ons team tijdelijk kan aanvullen. Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar en je vindt het geen probleem om in de weekenden te werken. Reacties of vragen kunnen gestuurd worden naar stage.grachtenatelier@gmail.com of je kan bellen naar onze HR afdeling op 030-2367865.

via facebook
30-05-2018 - via facebook

Het GrachtenAtelier heeft gisteren mee gedaan aan een gave Vegan Tour rond Utrecht en dit waren de hotspots! We hebben veel interesse in deze trend en zijn nu ook vegan workshops aan het ontwikkelen voor alle vegan lovers! Wat zou jij graag willen zien in onze vegan workshops? Heb je nog suggesties voor vegan recepten die wij kunnen gebruiken? Tip: Als je langs het station loopt, wandel dan eens naar binnen bij 30ml Coffee Roasters en EXKi. Ook komt er een nieuwe groentenburger aan bij McDonald's en hebben we Yoghurt Barn en The Green House Utrecht bezocht :)

via facebook
28-05-2018 - via facebook

GrachtenAtelier added a cover video.

via facebook
26-05-2018 - via facebook

Speciaal voor mannen en stoere vrouwen hebben wij een geweldige bier- en burgerworkshop! #Dag3 #Bierweek

via twitter @GrachtenAtelier
18-10-2016 - via twitter

Met trots vermelden wij dat wij zijn genomineerd voor de verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016! Nu duimen dat we het gaan winnen! #VBLH16

via review Leonie Wiebe
Italiaanse kookworkshop
15-08-2016 - via review

Evaluatie Italiaans koken Datum workshop : 11/8/16 Naam : N200.com Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Goed Hoe was het ontvangst? Goed Wat vind je van onze locatie? prachtig Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed Wat vind je van de recepten en ingrediënten? Lekker Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 10 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja Wat was je verwachting van de beleving bij de workshop? Dat wij iets met elkaar zouden doen en ook dat de verschillende teams met elkaar zouden mixen. Is deze verwachting waargemaakt? Waarom wel/niet? ja - jullie aanbeveling om een "Walking Diner" te doen is erg goed uitgepakt. Mogen wij deze referentie op de website vermelden? Ja geen probleem. Hoe ben je bij het GrachtenAtelier terecht gekomen? Google Welke zoekterm heb je gebruikt? kooksworkshop Wil je op de hoogte gehouden van onze nieuwsbrief? (Maximaal 1 keer per maand) GrachtenAtelier Ja GrachtenGalerie Ja Tips? De enige opmerking was dat de champignonsaus wat meer smaak had kunnen hebben, maar dat is een kleinigheid!

via twitter @GrachtenAtelier
17-03-2016 - via twitter

Wat doen jullie op deze mooie zonnige dag?

via review Freek Drenth
BlackBox kookworkshop
24-12-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? (Indien van toepassing) Zeer prettig, telefonisch en per email. Hoe was het ontvangst? Goed, ontspannen, stijlvol. Wat vind je van onze locatie? Leuk, netjes, intiem en toch groot genoeg. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima geregeld, ontspannen en toch voldoende sturend. Personeel zeer prettig in de omgang en goed inspelend op de gasten Wat vind je van de ingrediënten? Compleet en mogelijk te veel. (We waren met 35 ipv 42 personen). Iets te veel chocolade en brownies (maar wel lekker!). Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 9, goede afspraken te maken over wat we kunnen en willen binnen bestaand budget. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, gelet goede ervaring iets om door te geven aan anderen. Zelf kom ik niet terug, wil dan weer iets anders.

via review Sanne Blom
Moleculaire kookworkshop
25-11-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Goed, snel, plezierig Hoe was het ontvangst? Prima Wat vind je van onze locatie? Mooi Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Goed: erg enthousiast. Voldoende aandacht en hulp als het nodig was. Maar vooral ook een erg plezierige benadering Wat vind je van de ingrediënten? ? Prima Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. Goed: prettig contact, enthousiaste workshop leider, goede voorzieningen, mooie locatie, goede service. Eigenlijk klopte alles. Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja, met name door het enthousiasme en de originele insteek. Echter, het mag van mij wel een tandje (of twee) ingewikkelder, dus ik zou het met name aanbevelen als ik ook kan aangeven wat het niveau van de deelnemers is.

via review Malinda Japin
Erotische Bonbons
31-10-2013 - via review

Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop? Prettig, snel en duidelijk. Hoe was het ontvangst? Vriendelijk. We waren de ingang aan het zoeken, die was voor ons niet helemaal duidelijk. Maar we werden opgemerkt en binnen genodigd. Wat vind je van onze locatie? Leuk aangekleed. Hoe heb je de begeleiding tijdens de workshop ervaren? Prima. Ook erg leuk dat er extra aandacht besteed werd aan de vrijgezel! Wat vind je van de ingrediënten en de recepten? Bonbons waren lekker. Recepten voor iedereen uit te voeren. Hoewel de rondborstige truffels, wel lekker maar zeker niet rond waren. Dat viel niet mee. Wat is je totaalindruk van het GrachtenAtelier? Geef tevens een cijfer. 8 Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en/of zelf terug willen komen? Waarom? Ja. Was leuk om te doen en goed georganiseerd.

Laat een review achter! Contact