Hangmat pimpenIs er een jarige, vertrekkende collega, een vrijgezel of een ander leuk feestbeest die jullie graag een uniek cadeau willen geven? Dan is de workshop Hangmat Pimpen echt iets voor jullie! Tijdens deze workshop gaan jullie gezamenlijk een echte hangmat pimpen. De gelukkige feestbeest krijgt een cadeau die hij nooit zal vergeten. Een uniek cadeau waar jullie al jullie creativiteit in gestopt hebben en waar hij even lekker in kan bijkomen. De feestbeest zal verbaasd, maar erg tevreden zijn!

Informatie


Aantal personen:

10-100

Tijdsduur:

2 uur

Prijs:

€ 29,00 excl. BTW P.P (€ 35,00 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Hangmat

Uniek en gewild cadeauEr gaat toch niets boven even luieren met een goed boek en een heerlijk glaasje wijn? Na een lange werkdag is je hangmat dan ook de plek bij uitstek om even volledig tot rust te komen. Dit maakt een hangmat dan ook tot een gewild cadeau. Wetende dat je vrienden, collega’s of familieleden de hangmat volledig hebben gepimpt, maakt de hangmat nog leuker! Wie wil dat nou niet een unieke, creatieve en rustgevende hangmat!

Hoe gaan we de hangmat pimpen?


Een standaard hangmat is niet meer dan een witte of beige doek die met twee stokken en/of wat touw bevestigd kan worden tussen twee punten. Het mag dan wel goed liggen, maar er leuk uitzien doet de standaard hangmat het allerminst. De tijd waarin een hangmat niet meer was dan een saai stuk stof is allang voorbij. Zoals met alles tegenwoordig, is de hangmat volledig aan te passen aan jullie eigen voorkeuren. Zo kunnen mensen zelf allerlei sfeervolle zaken aan de hangmat toevoegen. Natuurlijk geldt dat ook voor de hangmat zelf. Maak de hangmat persoonlijk door leuke berichten erop te plaatsen. Of pas de hangmat volledig aan, aan de persoon voor wie de hangmat bedoeld is. Je kunt unieke creaties creëren door heerlijk aan de slag te gaan met textielverf, linten, glitters, kralen en stoffen. De afmeting van de hangmat is 90×200 cm. Genoeg ruimte dus voor de gelukkige feestbeest!

Workshop combinaties


Wie-is-de-mol-1

Wie is de mol?

Het bekende tv programma Wie is de Mol is een spel vol opdrachten, uitdagingen en wantrouw. Dit is bij de versie van het GrachtenAtelier zeker niet anders.

Lees meer

Vrijgezellentapas

Vrijgezellen tapas

Lekker eten mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vrijgezellenfeest. Deze vrijgezellen tapas is daarom ook het perfecte uitje voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

Lees meer

Leuke ideeën hangmat pimpen


Een hangmat pimpen is alles behalve lastig. De manieren om je hangmat te pimpen zijn even eindeloos als je eigen creativiteit. Ga bijvoorbeeld aan de slag met één van de volgende ideeën.

– Ga heerlijk aan de slag met textielverf en kies een leuk patroon of leuke figuurtjes.
– Pimp je hangmat met enkele fluffy materialen. Maak het zo knus mogelijk!
– Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met linten, kralen en glitters.
– Gebruik de hangmat als een persoonlijke boodschap door leuke en lieve berichten op de hangmat te schrijven.
– Maak een hangmat voor in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hangmat in de babykamer?