Het GrachtenAtelier bevindt zich op één van de meest sfeervolle en romantische plekjes in Utrecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van de ceremonie, recepties en huwelijksdiners voor stellen die op zoek zijn naar een exclusieve en authentieke lokatie in het prachtige hart♥ van Utrecht.

De ceremonie

Het GrachtenAtelier is de locatie voor stellen die het anders willen dan een traditioneel huwelijk! Stellen die al jonge kinderen hebben en in het huwelijksbootje stappen, zijn bij ons aan het goede adres. Of stellen die voor de 2e keer trouwen en niet voor alle toeters en bellen gaan, maar voor kwaliteit ipv kwantiteit. In select gezelschap trouwen met aandacht voor iedereen die je dierbaar is!

Trouwambtenaar

Jullie selecteren zelf een trouwambtenaar uit de gemeente Utrecht die de ceremonie bij het GrachtenAtelier voltrekt. Ook is het mogelijk om zelf een vriend of familielid te selecteren die de ceremonie gaat voltrekken. Hij moet zich voor één dag laten beëdigen en kan dan de ceremonie bij ons voltrekken.

Authentiek zijn en je hart volgen, dat is ook ons DNA en graag sparren we met jullie samen over de creatieve invulling van een onvergetelijke dag.

Trouwenbij GrachtenAtelier

  • Trouwen in hartje Utrecht op een unieke authentieke wijze? “Ja ik wil”
  • Trouwen terwijl de heerlijke geuren uit onze keuken je tegemoet komen? “Ja ik wil”
  • Trouwen en geen stress hebben van kleine kinderen die niet stil kunnen zitten? “Ja ik wil”
  • Trouwen en zelf je eigen (informele) opstelling willen bepalen? “Ja ik wil”
  • Trouwen en dierbare laten speechen zonder tijdsdruk bij de ceremonie? “Ja ik wil”
  • Trouwen en tijdens de ceremonie al willen iets willen drinken of proosten? “Ja ik wil”
  • Trouwen met zelf gekozen achtergrond muzikanten of muziek? “Ja ik wil”
  • Trouwen als echte bourgondiers en dat willen delen met je gasten in familiaire setting? “Ja ik wil”
  • Trouwen, receptie en diner op een prachtige locatie in Utrecht? “Ja ik wil”
  • Trouwen bij het GrachtenAtelier en je ♥ volgen, “Ja ik wil!!!”

Trouwen met een disco feestje met harde muziek, waar je niemand spreekt?

Helaas is een discofeestje, het enige wat wij niet kunnen regelen vanwege de harde geluidseisen in de binnenstad. Daarnaast past dit concept ook niet bij het GrachtenAtelier. Juist tijd hebben voor een goed gesprek met een goed glas wijn, onder het genot van allerlei culinaire happen! Mee mogen kijken bij de chef, die alles bereidt terwijl de heerlijke geuren je tegemoet komen. Dat is de sfeer die bij onze familie past en die sfeer dragen we graag aan jullie over!

Trouwambtenaar

Afhankelijk van de tijdsduur, keuze voor drankafkoop, borrelhappen en/of aansluitend een (walking) dinner bepalen we de eventuele zaalhuur en stellen wij een offerte op maat op.Zijn jullie ook verknocht aan Utrecht, de mooiste Grachtenstad van Europa? En willen jullie midden in het ♥ van Utrecht aan de prachtige Oudegracht elkaar op onconventionele wijze elkaar het ja woord geven? Dan maken we graag een afspraak met jullie. Aan de hand van jullie wensen stellen we een offerte op maat op.Voor meer informatie bel met onze Marketing & Sales manager Suzanne Haartman op 06-81013989 of mail naar info@grachtenatelier.nl

Persoonlijk cadeau

Nog wensen voor een prachtig en persoonlijk huwelijkscadeau en affiniteit met kunst, bezoek dan ons zusje de GrachtenGalerie en stel zelf een mooie kunstcollectie samen van meerdere werken of spaar voor één mooi groot kunstwerk? Door ons enorme netwerk aan kunstenaars kunnen wij ook kunstwerken, fotografie of beelden in opdracht verzorgen.

Wij zorgen ervoor dat je echt een persoonlijk cadeau krijgt, dat feestelijk wordt gegeven en stiekem doneren wij zelf ook een beetje mee!

Voor vragen over kunstcadeau’s gelieve contact op te nemen met Jolien Verhaege 06-13668336 of mail naar info@grachtengalerie.nl of kijk op de website www.grachtengalerie.nl

Onze locaties

Aan de gracht in hartje Utrecht

Grachtenpand Oudegracht 185

De locatie voor creatieve workshops!

Het GrachtenAtelier bestaat uit ons Achterhuis en twee werfkelders. We hebben dus meerdere afgesloten ruimtes voor creatieve workshops, cursussen of meetings. In dit pand is ook ons zusje de GrachtenGalerie gevestigd, waar eigenaresse Caroline Mulders exposeert met andere kunstenaars.

Grachtenpand Oudegracht 207 a/d werf

Deze mooie werfkelder leent zich uitstekend voor diverse culinaire workshops, private diners of recepties tot 150 personen.