Huwelijken


Het GrachtenAtelier bevindt zich op één van de meest sfeervolle en romantische plekjes in Utrecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van de ceremonie, recepties en huwelijksdiners voor stellen die op zoek zijn naar een exclusieve en authentieke lokatie in het prachtige  van Utrecht.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

Tijdsduur:

Prijs:

Inclusief:

Locatie en professionele begeleiding

De ceremonie


Het GrachtenAtelier is de locatie voor stellen die het anders willen dan een traditioneel huwelijk! Stellen die al jonge kinderen en in het huwelijksbootje stappen, zijn bij ons aan het goede adres. Of stellen die voor de 2e keer trouwen en niet voor alle toeters en bellen gaan, maar voor kwaliteit ipv kwantiteit. In select gezelschap trouwen met aandacht voor iedereen die je dierbaar is!

Jullie selecteren zelf een trouwambtenaar uit de gemeente Utrecht die de ceremonie bij het GrachtenAtelier volstrekt. Ook is het mogelijk om zelf een vriend of familielid te selecteren die de ceremonie gaat voltrekken. Hij moet zich voor één dag laten beëdigen en kan dan de ceremonie bij ons voltrekken.

Authentiek zijn en je hart volgen, dat is ook ons DNA en graag sparren we met jullie samen over de creatieve invulling van een onvergetelijke dag.

Trouwen in hartje Utrecht op een unieke authentieke wijze? Ja ik wil
Trouwen terwijl de heerlijke geuren uit onze keuken je tegemoet komen? Ja ik wil
Trouwen en geen stress hebben van kleine kinderen die niet stil kunnen zitten? Ja ik wil
Trouwen en zelf je eigen (informele) opstelling willen bepalen? Ja ik wil
Trouwen en dierbare laten speechen zonder tijdsdruk bij de ceremonie? Ja ik wil
Trouwen en tijdens de ceremonie al willen iets willen drinken of proosten? Ja ik wil
Trouwen met zelf gekozen achtergrond muzikanten of muziek? Ja ik wil
Trouwen als echte bourgondiers en dat willen delen met je gasten in familiaire setting? Ja ik wil
Trouwen, receptie en diner op een prachtige locatie in Utrecht? Ja ik wil
Trouwen bij het GrachtenAtelier en je volgen, ja ik wil!!!

Trouwen met een disco feestje met harde muziek, waar je niemand spreekt?

Helaas is een discofeestje, het enige wat wij niet kunnen regelen vanwege de harde geluidseisen in de binnenstad. Daarnaast past dit concept ook niet bij het GrachtenAtelier. Juist tijd hebben voor een goed gesprek met een goed glas wijn, onder het genot van allerlei culinaire happen! Mee mogen kijken bij de chef, die alles bereidt terwijl de heerlijke geuren je tegemoet komen. Dat is de sfeer die bij onze familie past en die sfeer dragen we graag aan jullie over!

Afhankelijk van de tijdsduur, keuze voor drankafkoop, borrelhappen en/of aansluitend een (walking) dinner bepalen we de eventuele zaalhuur en stellen wij een offerte op maat op.  Zijn jullie ook verknocht aan Utrecht, de mooiste Grachtenstad van Europa? En willen jullie midden in het van Utrecht aan de prachtige Oudegracht elkaar op onconventionele wijze elkaar het ja woord geven? Dan maken we graag een afspraak met jullie. Aan de hand van jullie wensen stellen we een offerte op maat op.  Voor meer informatie bel met onze Marketing & Sales manager Suzanne Haartman op 06-81013989 of mail naar info@grachtenatelier.nl

Nog wensen voor een prachtig en persoonlijk huwelijkscadeau en affiniteit met kunst, bezoek dan ons zusje de GrachtenGalerie en stel zelf een mooie kunstcollectie samen van meerdere werken of spaar voor één mooi groot kunstwerk? Door ons enorme netwerk aan kunstenaars kunnen wij ook kunstwerken, fotografie of beelden in opdracht verzorgen. Is je sterrenbeeld een vis, wij verkopen hele leuke keramieke en betaalbare geluksvisjes.

Of wordt je nieuwe achternaam ‘de Vos’, hoe leuk is het dan om je nieuwe naam met een prachtig bronzen beeld van een vos van kunstenaar Hans Jauta vast te leggen. Of kies symbolisch voor een bloesem van eigenaresse Caroline Mulders omdat je midden in de bloei van een nieuwe fase in je leven staat. Caroline maakt ook in opdracht en kan de maten en kleuren precies afstemmen op jullie wensen.

Wij zorgen ervoor dat je echt een persoonlijk cadeau krijgt, dat feestelijk wordt gegeven en stiekem doneren wij zelf ook een beetje mee!

Voor vragen over kunstcadeau’s gelieve contact op te nemen met Jolien Verhaege 06-13668336 of mail naar info@grachtengalerie.nl of kijk op de website www.grachtengalerie.nl