Trainingsworkshop ‘Ik ook van jou’ – complimenten zijn gratis


Vertel eens: hoe vaak hoor je dit?
‘Hè, fijn dat je dat zo snel gedaan hebt!’
‘Goed werk, dat rapport!’
‘Dank je wel dat je even wat langer kon blijven gisteren.’
‘Je ziet er goed uit vandaag!’

Complimenten halen het beste in iemand naar boven!
Dat zijn toch leuke dingen om te horen, nietwaar? Toch vinden mensen het geven van complimenten vaak lastig. Of in ieder geval: het gebeurt niet automatisch. Er wordt sneller (automatisch) gezegd wat er niet goed is gegaan, in plaats van wat er wel goed is gegaan. Over gemiste kansen gesproken!

Complimenten werken namelijk verslavend. Ze doen verlangen naar meer; naar nóg een compliment. Daarom geven complimenten de prestatiedrang een boost én dragen bij aan een prettige sfeer op de afdeling of binnen je bedrijf! Vooral in het bedrijfsleven levert het dus veel op wanneer je je collega’s regelmatig complimenteert.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

8-100

Tijdsduur:

2 uur

Prijs:

vanaf: € 50,00 excl. BTW P.P (€ 60,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie en professionele begeleiding

Wat gaan jullie doen?


Tijdens de trainingsworkshop ‘Ik ook van jou’ ervaar je dat het helemaal niet zo moeilijk is om zo nu en dan een compliment uit te delen. Een compliment geven kost niets, maar levert veel op! Dat zul je direct merken tijdens de workshop! Jullie komen meer te weten over de vier feedback culturen, openheid en het geven van feedback en de ‘complimentenstoel’.
Op een humoristische, leerzame en interactieve manier gaan jullie je verdiepen in het geven van feedback, complimentjes en het ontvangen ervan. Kortom: leuk, leerzaam en aan het eind van de workshop ben je gegarandeerd een meter gegroeid!

Specifieke wensen?


Om de trainingsworkshop naadloos aan te laten sluiten op jullie wensen, neemt de trainer altijd even persoonlijk contact met jullie op!