Inloopworkshop Klompen Pimpen


De meeste workshops die wij aanbieden zijn bedoeld voor grotere groepen. Iedereen die graag zou willen deelnemen aan een leuke workshop, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops. Dit houdt in dat je niet met een minimum aantal personen hoeft te zijn. Het is wel noodzakelijk dat je van tevoren reserveert. Dus ben je alleen of met een vriend, vriendin of collega? Geen probleem, dit is je oplossing!

Tulpen, windmolens, kaas en klompen…dat is echt Hollands! Wil jij toerist spelen in eigen land?

Bij deze creatieve klompen-pimp-workshop ga je één echte houten klomp beschilderen en pimpen! Met verf en verschillende pimpmaterialen, zoals stofjes, kant, kralen en glitter. Maak jij er helemaal je eigen ontwerp van! De klomp is ter decoratie dus niet om te dragen.

Voor een meerprijs van €7.50 is het mogelijk om een tweede klomp te pimpen. Geef je maten door zodat we de juiste klompen op voorraad hebben!

Tip: Ben je bang voor blaren? De klomp is ook erg leuk met een plantje erin voor in de tuin of met een huisnummer erop bij de voordeur.

 

Iedere zaterdagochtend geven wij deze inloopworkshop (duur 2,5 uur), hij wordt ingepland tussen 10.00 en 13.00 uur.
De starttijd geven wij aan in een detailmail enkele dagen vooraf.

Je kan je hier vooraf voor inschrijven.

Bij genoeg aanmeldingen gaat de workshop door. Dit wordt 7 dagen voorafgaand aan de workshop bepaald. Wanneer wij te weinig aanmeldingen hebben wordt in overleg een andere datum uitgekozen. Mocht dat niet lukken dan storten wij jouw geld weer terug.

Inloopworkshop Klompen Pimpen

32,50 incl btw

Wissen
Categorieën SKU: IKP

Extra informatie

Data Inloopworkshops

zaterdag 6 juni 2020, zaterdag 13 juni 2020, Zaterdag 20 juni 2020, Zaterdag 27 juni 2020, Zaterdag 4 juli 2020, Zaterdag 11 juli 2020, Zaterdag 18 juli 2020, Zaterdag 25 juli 2020, Zaterdag 1 augustus 2020, Zaterdag 8 augustus 2020, Zaterdag 15 augustus 2020, Zaterdag 22 augustus 2020, Zaterdag 29 augustus 2020

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inloopworkshop Klompen Pimpen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Instagram

Informatie


Aantal personen:

1-20 personen

Tijdsduur:

2,5 uur

Prijs:

  • € 29,34 excl. btw P.P.
  • € 35,50 incl.  btw P.P.

Inclusief:

  • Benodigdheden
  • Begeleiding
  • Materialen
  • Koffie en thee
  • Locatie

Workshop combinaties


Tassen pimpen

Weggooien van nog goede spullen is zonde! Daarom pimpen wij er op los bij het GrachtenAtelier!

Lees meer

DSC04650-min

Inloopworkshop Bonbons

Voor iedereen die graag zou willen deelnemen aan een van onze workshops, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops. Dit

Lees meer

Pinterest