Inloopworkshop Moleculair Koken


Iedereen die graag zou willen deelnemen aan een van onze workshops, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops. Dit betekent dat je niet met een minimum aantal personen hoeft te zijn, maar het is wel noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Ben je alleen, met een vriend, vriendin of collega, geen probleem!

Kookliefhebber en op zoek naar uitdaging?

Moleculair koken is een nieuwe ervaring van koken! Moleculair koken is eigenlijk al oeroud en begon al op het moment dat onze voorouders op een vuurtje gerechten gingen bereiden.

Moleculair koken is een wisselwerking tussen kunst en techniek en is onlosmakelijk verbonden met smaak. Dit leidt tot gerechten die je in een normale keuken niet zult tegenkomen! Je gaat werken met bijvoorbeeld Agar Agar, Calcic en Algin… Al nieuwsgierig?
Heb je zin een ander soort culinaire ervaring, boek dan deze deze workshop Moleculair koken! (Er zijn geen gerechten bij met stikstof).

De inloop voor Moleculair Koken vinden plaats op de zondagen aangegeven in het menu. Alle data hebben de tijden van 16:00 uur tot 20:30 uur.

Bij een minimum deelname van 8 personen gaat de workshop door!

Aanbieding, van €80,- voor €60,- p.p. wees er snel bij want op = op!

LET OP: heb je een cadeaubon, voucher of een andere kortings-, betaalcode, dan kun je niet via de website reserveren. Maar stuur dan je voucher en je aanvraag naar info@grachtenatelier.nl

Inloopworkshop Moleculair Koken

60,00 incl btw

Wissen
Categorieën SKU: IMK

Extra informatie

Data Inloopworkshops

Zondag 6 september 2020, Zondag 4 oktober 2020, Zondag 1 november 2020, Zondag 15 november 2020, Zondag 29 november 2020, Zondag 13 december 2020

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inloopworkshop Moleculair Koken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Instagram

Informatie


De wetenschap achter koken is fascinerend. Experimenten zijn daarom erg leuk om te gebruiken in kookworkshops. De experimenten beschrijven een stukje theorie dat wordt gerelateerd aan een praktische culinaire uitdaging. Het experiment illustreert op verrassende wijze hoe de wetenschap werkt. Deze kennis maakt je een betere kok! Koken op een wetenschappelijke wijze benaderen, texturen veranderen, vormen creëren welke je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden en ga zo maar door. In deze workshop gaan we hier uitgebreid aandacht aan besteden.

Aantal personen:

1-24

Tijdsduur:

4,5 uur

Prijs:

€ 73,39 excl. BTW P.P
€ 80,00 incl. BTW P.P

Inclusief:

  • Locatie,
  • Kookmaterialen
  • Producten
  • Professionele begeleiding
  • Drankjes

Workshop combinaties


wijn1

Wijnproeverij

Ben je een echte liefhebber van wijn en wil je meer weten over de ‘hoed en de rand’? Tijdens deze workshop “wijnproeverij” nemen we je graag mee in de wereld van de wijn.

Lees meer

DSC04650-min

Inloopworkshop Bonbons

Voor iedereen die graag zou willen deelnemen aan een van onze workshops, maar niet met een grote groep is, kan zich aanmelden bij onze inloopworkshops.

Lees meer

Pinterest