Inloopworkshop Sushi


Voor een lekkere en sfeervolle sushi workshop moet je echt bij ons zijn! We leren je niet alleen de technieken van het rollen en het maken van de meest voorkomende sushi, we voegen er ook nog eens een eigen twist en een vleugje ‘fusion’ aan toe door te werken met natuurlijke kleurstoffen en andere variaties op deze Aziatische lekkernij!

 

Wat leer je maken?


Zoals de naam van de workshop het al zegt, leer je sushi maken. Echter zijn er heel veel verschillende soorten sushi. In twee uur tijd leren wij jou zoveel mogelijk, verschillende soorten, sushi maken. Je kunt hierbij denken aan de volgende soorten sushi Futomaki, Nigiri, Hosomaki en Uramaki.


1) Nigiri

Nigiri is het bekendste type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk pakken of vormen in de hand. Nigiri is een sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt met daarbovenop een stukje rauwe vis gedrukt.

Maki is een ander bekend type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk gerold. Maki is een sushi waarbij rijst samen met de overige ingrediënten op een vel (Nori) gelegd en stijf opgerold wordt. De rol wordt vervolgens in een aantal stukjes gesneden. Er zijn verschillende soorten maki’s.

2) Futomaki

Tijdens de workshop werken wij onder andere met de Futomaki. Een Futomaki is een ‘dikke’ rol met rijst en meerdere ingrediënten en nori aan de buitenkant.

3) Hosomaki

Verder maken we tijdens de workshop de Hosomaki. Dit houdt in dat wij met een dunne rol werken. De dunne rol heeft meestal maar één vulling.

4) Uramaki

Uramaki staat ook wel bekend als de “Inside-out” sushi. Bij deze sushi wordt er meestal gebruik gemaakt van twee (of meer) soorten vullingen. De Uramaki heeft zowel haar vulling als zeewier aan de binnenkant.

Wij wensen je alvast ‘Itadakimasu’ oftewel, eet smakelijk!

LET OP: heb je een cadeaubon, voucher of een bepaalde kortingscode, dan kun je niet via de website reserveren. Maar stuur dan je voucher en je aanvraag naar info@grachtenatelier.nl

Inloopworkshop Sushi

55,50 incl btw

Wissen
Categorieën SKU: ISS

Extra informatie

Data Inloopworkshops

zondag 21 juni 2020, Zondag 19 juli 2020, Zondag 30 augustus 2020, Zondag 13 september 2020, Zondag 20 september 2020, Zondag 27 september 2020, Zondag 11 oktober 2020, Zondag 18 oktober 2020, Zondag 25 oktober 2020, Zondag 8 november 2020, zondag 22 november 2020, Zondag 6 december 2020, Zondag 20 december 2020

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inloopworkshop Sushi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Instagram

Informatie


Aantal personen:
1-20

Tijdsduur:
1630-1900 uur

Prijs:
€ 50,92 excl. BTW P.P.
€ 55,50 incl. BTW P.P.

Inclusief:

  • Locatie
  • Kookmaterialen
  • Producten
  • Professionele begeleiding

Workshop combinaties


Action-painting_1

Inloopworkshop Action Painting

Bij deze schilderworkshop ga je aan de slag met kwasten, rollers, spuitbussen en tubes verf!

Lees meer

creatieve-workshop-Andy-Warhol-G-min

Inloopworkshop Andy Warhol

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van popart! En dit is je kans om ook zo’n prachtig portret te maken tijdens deze schilderworkshop.

Lees meer

Pinterest