Inloopworkshop Sushi


Dit heerlijke Japanse gerecht is enorm hip en trendy. Speciaal voor alle sushi liefhebbers onder ons bieden we een heerlijke sushi workshop aan. Tijdens deze culinaire workshop ga je de keuken in en leren we je hoe je zelf sushi kunt maken. Uiteraard gaan jullie zelf de sushi bereiden om ze vervolgens aan het eind van de workshop lekker op te eten.

 

Wat leer je maken?


Zoals de naam van de workshop het al zegt, leer je sushi maken. Echter zijn er heel veel verschillende soorten sushi. In twee uur tijd leren wij jou zoveel mogelijk, verschillende soorten, sushi maken. Je kunt hierbij denken aan de volgende soorten sushi Futomaki, Nigiri, Hosomaki en Uramaki.


1) Nigiri

Nigiri is het bekendste type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk pakken of vormen in de hand. Nigiri is een sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt met daarbovenop een stukje rauwe vis gedrukt.

Maki is een ander bekend type sushi in Japan. De naam betekent letterlijk gerold. Maki is een sushi waarbij rijst samen met de overige ingrediënten op een vel (Nori) gelegd en stijf opgerold wordt. De rol wordt vervolgens in een aantal stukjes gesneden. Er zijn verschillende soorten maki’s.

2) Futomaki

Tijdens de workshop werken wij onder andere met de Futomaki. Een Futomaki is een ‘dikke’ rol met rijst en meerdere ingrediënten en nori aan de buitenkant.

3) Hosomaki

Verder maken we tijdens de workshop de Hosomaki. Dit houdt in dat wij met een dunne rol werken. De dunne rol heeft meestal maar één vulling.

4) Uramaki

Uramaki staat ook wel bekend als de “Inside-out” sushi. Bij deze sushi wordt er meestal gebruik gemaakt van twee (of meer) soorten vullingen. De Uramaki heeft zowel haar vulling als zeewier aan de binnenkant.

Wij wensen je alvast ‘Itadakimasu’ of te wel, eetsmakelijk!

Inloopworkshop Sushi

55,50 incl btw

Wissen
Categorieën SKU: N/A

Extra informatie

zondag 03 februari

zondag 06 januari 2019, zondag 03 februari 2019, zondag 03 maart 2019, zondag 07 april 2019, zondag 05 mei 2019, zondag 02 juni 2019, zondag 07 juli 2019, zondag 04 augustus 2019, zondag 01 september 2019, zondag 06 oktober 2019

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inloopworkshop Sushi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Informatie


Aantal personen:
1-20

Tijdsduur:
1630-1900 uur

Prijs:
€ 51,50 excl. BTW P.P.
€ 55,50 incl. BTW P.P.

Inclusief:
Locatie
Kookmaterialen
Producten
Professionele begeleiding

Workshop combinaties


Action-painting_1

Inloopworkshop Action Painting

Bij deze schilderworkshop ga je aan de slag met kwasten, rollers, spuitbussen en tubes verf!

Lees meer

creatieve-workshop-Andy-Warhol-G-min

Inloopworkshop Andy Warhol

De reeks gekleurde portretten van Marilyn Monroe en Elvis Presley, dat is het werk van Andy Warhol in de stijl van popart! En dit is je kans om ook zo’n prachtig portret te maken tijdens deze schilderworkshop.

Lees meer

Pinterest