Italiaanse Maskers PimpenBetoverend zijn ze hé, die Italiaanse maskers. Maskers bestaan al heel lang, zoals de versierden gezichten van de jagers uit de steentijd, van Egyptische mummies en Griekse acteurs tot de acteurs van nu. Overal ter wereld worden nu ook nog maskers gedragen tijdens festivals. Tijdens deze creatieve workshop Italiaanse maskers pimpen krijg je de kans om zelf je eigen (festival)masker te creëren. Het effect en de trots dat men aan het eind van de workshop heeft is elke keer weer erg groot. Iedere deelnemer krijgt de instructie en begeleiding die de betreffende deelnemer al naar gelang de behoefte nodig heeft. Je gaat gegarandeerd met een fijn gevoel en een uniek exemplaar naar huis!

Informatie


Aantal personen:

10-100

Tijdsduur:

2 uur en 30 minuten

Prijs:

€ 27,50 excl. BTW P.P (€ 33,00 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie, basismasker, materialen, professionele begeleiding

Schema Italiaanse maskers pimpenBij aankomst word je ontvangen door onze expert(s). Alle materialen die gebruikt kunnen worden zijn al uitgestald en je krijgt een korte uitleg. Dan gaan we aan het werk. Wees niet bang, het is niet moeilijk. Laat je creativiteit zijn beloop gaan. Je begint met het basismasker en deze kun je geheel naar eigen smaak oppimpen. Maak gebruik van bijvoorbeeld verf, veren, glitters en pailletten. Laat je creativiteit de vrije loop en het resultaat zal een bijzonder masker zijn die niemand anders heeft! Ben je straks nog wel te herkennen? Je zult merken dat het bijna vanzelf gaat en je intens geniet van de gezelligheid in combinatie met de creativiteit.

De Italiaanse carnaval maskers


De workshop Italiaanse maskers pimpen is afgeleid van de Italiaanse carnaval maskers. Tijdens het misschien wel beroemdste carnavalsfeest ter wereld, Carnevale di Venezia, dost iedereen zich onherkenbaar maar schitterend uit, met bijzondere kostuums en bijpassende maskers. Mensen lachen, praten, dansen en drinken wijn met elkaar. Italianen maken hun carnaval maskers volgens de Italiaanse traditie. Niemand weet wie er achter het masker schuilt. Bij de workshop Italiaanse maskers pimpen ga je aan de slag met het maken van jouw eigen unieke Italiaanse masker. Je gaat aan de slag met vele soorten materialen waardoor je masker uiteindelijk een juweeltje wordt. Een eenvoudig masker wordt in zijn geheel opgemaakt en ontworpen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua maskers, zoals een poezenkop, gezichtsmasker of een zon er is voor ieder wat wils. Maak de masker zoals jij hem wilt hebben!

Workshop combinaties


gerechten private dinner voorgerecht carpaccio 01

Italiaanse Kookworkshop

Deze workshop is zowel ‘s middags als ‘s avonds mogelijk. Mocht je kiezen voor het ‘s middags arrangement, dan krijg je 10 euro korting per persoon!

Lees meer

Workshop Italiaanse maskers pimpen ideeënLaat je creativiteit je in de steek? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw unieke masker. Naast het feit dat onze experts je graag helpen en leuke ideeën geven, kan je natuurlijk ook wat ideeën opdoen op onze pinterestbord. Mocht je nou echt geen ideeën hebben, ga gewoon heerlijk aan de slag en wees verbaasd over het verbluffende eindresultaat!

Pinterest