Italiaanse KookworkshopZijn jullie opzoek naar een leuke kookworkshop met collega’s of vrienden? Dan is deze kookworkshop zeer geschikt, want zeg nou zelf, wie is er niet verliefd op de Italiaanse keuken? Helaas lijkt de echt pure Italiaanse keuken nogal eens te worden vergeten en worden te veel producten bij elkaar toegevoegd. Tijdens de kookworkshop gaan jullie de keuken in om een heerlijke en pure Italiaanse maaltijd te koken. Prachtige, volle smaken in eenvoud gepresenteerd. Je leert de heerlijke sauzen, verse pasta’s en traditionele gerechten te maken met eerlijke, verse ingrediënten en een hoop liefde. Onze chef vertelt jullie het hoe en waarom achter de ingrediënten, smaken en smaakcombinaties. Jullie zullen jullie in Toscane wanen en nooit meer andere risotto willen eten!

Instagram

Informatie


Aantal personen:

10-100

Tijdsduur:

4 uur

Prijs:

€ 59,63 excl. BTW P.P (€ 65,00 incl. BTW P.P)

Inclusief:

  • Locatie
  • Kookmaterialen
  • Producten
  • Professionele begeleiding

Italiaanse KeukenIn de Italiaanse keuken wordt er veel belang gehecht aan het gebruik van verse ingrediënten. Daarom dat wij uitsluitend met verse ingrediënten werken. Met name de eenvoud van de gerechten, vaak met slechts enkele ingrediënten waarbij de verhoudingen nauwkeurig worden afgewogen, zijn typerend voor de Italiaanse keuken.

In de Italiaanse keuken ontstaan recepten vaak doordat moeders hun recepten overdragen aan hun dochters. Tijdens onze Italiaanse workshop trekken we alles uit de kast om jullie te helpen het niveau van ‘La Mama’ te evenaren.

Duurzaam, vers, puur, eenvoud en grote passie zijn kenmerkende begrippen bij het bereiden van onze gerechten en zullen je smaakpapillen strelen. Zelf pasta maken of een heerlijke tiramisu. Jullie gaan het allemaal doen. De geuren van tomaat en basilicum trekken door de ruimte en terwijl je met een heerlijk drankje achter het fornuis staat, zou je bijna denken dat je in Italië bent!

de workshop van een gezellige middag of avond koken, eten en drinken met je collega’s of vrienden!

Tips bij de Italiaanse kookworkshop


Om de dag helemaal compleet te maken is deze kookworkshop ook te combineren met een Italiaanse wijnproeverij of een Italiaanse wijnarrangement. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de vele mogelijkheden. Wij helpen u graag bij een onvergetelijke dag!

Workshop combinaties


wijnproeverij-Utrecht

Wijnproeverij

Ben je een echte liefhebber van wijn en wil je meer weten over de ‘hoed en de rand’? Tijdens deze workshop “wijnproeverij” nemen we je graag mee in de wereld van de wijn.

Lees meer

FullSizeRender-(1)

Italiaans masker pimpen

De Italiaanse stad Venetië staat bekend om de mooie carnavals maskers. Het ene masker is nog bijzonderder en mooier dan de andere.

Lees meer

Schema Italiaanse kookworkshop


De inhoud van de Italiaanse workshop ziet er als volgt uit:

– Italiaanse gerechten bereiden in groepjes
– Koken met heldere Italiaanse recepten
– Eigen inzicht en creativiteit toepassen
– Begeleiding van de chefs
– Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

De workshop is exclusief dranken. Wij hebben daarvoor de volgende mogelijkheden:

– Drank op nacalculatie
– Afkopen van dranken

Prijzen Italiaanse kookworkshop

Prijs € 59,63 excl. btw en € 65,- incl. btw

Deze workshop is zowel ’s middags als ’s avonds mogelijk. Mocht je kiezen voor het ’s middags arrangement dan krijg je 10 euro korting per persoon!

Pinterest