Trots op de resultaten en het personeel? Dank iedereen voor zijn inzet en hef het glas om een mooi jaar! Het GrachtenAtelier is de ideale locatie voor vele bedrijven omdat wij midden in Nederland gevestigd zijn, aan de prachtige Oudegracht met uitzicht op de Domtoren.

Als culinaire familie zijn wij erin gespecialiseerd om allerlei uitjes, borrels en feestjes exclusief en culinair te omlijsten. Wij denken graag met jullie mee om er een persoonlijk tintje aan te geven en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt!

Wat bieden wij

  • Exclusieve ruimte in Utrecht aan de prachtige Oudegracht
  • Open keuken met creatieve chefs, live cooking en feestelijke borrelhappen
  • Keuze tot drankafkoop en/of cocktailbar
  • Beamer en ruimte om te presenteren
  • Tegen meerprijs leuke kunstcadeautjes voor gasten die heel bijzonder zijn

Prijzen

Afhankelijk van het geboekte aantal uren, keuze voor drankafkoop, borrelhappen of een uitgebreid walking dinner stellen wij een offerte op maat op. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen via door te bellen naar 06-81013989 (Suzanne Haartman) of door te mailen naar info@grachtenatelier.nl.

Onze locaties

Midden in hartje Utrecht…

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen. Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.