Kerst kookworkshop – 10 gangen amuse walking diner


Kerstkookworksop – 10 gangen amuse diner

Mijlpalen vieren, waardering tonen en het jaar feestelijk afsluiten! Succes vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers!

Wij hebben een feestelijk 10 gangen amuse menu opgesteld en ons laten inspireren op de trends van 2019. Wij hebben een prachtige twist gegeven aan de moleculaire keuken in combinatie met traditionele kerstgerechten.

De trends van 2019 zijn o.a foodsharing, kleine feestelijke gerechten, hartig en zoet combineren, bewustwording, feestelijke espuma’s en schuimsauzen. Wij kunnen rekening houden met alle dieetwensen, de verdeling van mannen en vrouwen in de groep, eventuele overige persoonlijke wensen zoals speechen. Het menu wordt op maat afgestemd voor jullie.

Alle amusegangen worden per team als fingerfood prachtig gestyled geserveerd en al kokend en/of borrelend met je collega’s uitgedeeld. Zo spreek je niet alleen de collega die naast je zit, maar iedereen. Door de variatie aan happen is er voor ieder wat wils.

Deze workshop is geschikt voor groepen van 20 tot ca 100 personen. Per ronde koken we met max 50 personen tegelijkertijd. Is de groep groter dan 50 personen, dan krijgt de workshop een duur van 5 uur en koken we in twee rondes. In verschillende teams wisselen we de warming up en kennismaking met smaken en texturen af met het koken. Vervolgens voegen we de gehele groep samen om gezamenlijk te genieten van een heerlijk walking dinner!

Instagram

Informatie


Aantal personen:

20 – 100

Tijdsduur:

4 tot 5 uur

All-in prijs:

€ 84,90 excl. BTW P.P
€ 90,00 incl. BTW P.P

Inclusief:

Locatie, kookmaterialen, producten en drankjes

Wat bieden wij:


  • Sfeervolle werfkelder die in kerstsfeer is ingericht
  • Indeling in team voor, hoofd en nagerechten onder professionele begeleiding
  • Feestelijke kennismaking met smaken en texturen
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Alle recepten achteraf digitaal
  • Stokbrood met feestelijke dips
  • 10 gangen amuse walking kerstdiner
  • Opmaak en mise en place tips per team
  • Prijsuitreiking beste team

Het is mogelijk om tegen meerprijs via ons een kerstpakket te bestellen met moleculaire producten die in deze workshop gebruikt worden, zodat iedereen thuis met de kerst zijn gasten kan inspireren en verwennen met verbluffende gerechten. 

Workshop combinaties


Action-painting_1

Action Painting

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier!

Lees meer

Wie-is-de-mol-1

Wie is de mol?

Het bekende tv programma Wie is de Mol is een spel vol opdrachten, uitdagingen en wantrouw. Dit is bij de versie van het GrachtenAtelier zeker niet anders.

Lees meer