Kerst kookworkshop – 4 gangen surprise menu


Mijlpalen vieren, waardering tonen en het jaar feestelijk afsluiten! Succes vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers! Met de feestdagen in aantocht is het heerlijk om goed voorbereid aan een culinair menu te kunnen beginnen. Wil je samen met je collega’s inspiratie opdoen over hoe je kan genieten van een kerstdiner zonder uren in de keuken te hoeven staan? Boek dan deze kookworkshop. Wij leren je hoe je op een makkelijke manier, feestelijke gerechten kunt maken waarmee je indruk maakt op je gasten.

Wij hebben een feestelijk kerstmenu opgesteld en ons laten inspireren op de trends van 2018, de moleculaire keuken en dat in combinatie met traditionele kerstgerechten en hebben daar een eigen twist aan gegeven.

De trends van 2018 zijn o.a. hartig en zoet combineren, bewustwording, feestelijke espuma’s en schuimsauzen. Wij kunnen rekening houden met alle dieetwensen, de verhouding van mannen en vrouwen, overige persoonlijke wensen, wensen om te speechen etc en stemmen daar op maat ons menu op af.

Alle gangen worden per team, per bord mooi opgemaakt en aan een lange tafel uitgeserveerd. Deze workshop is geschikt voor groepen van 15 tot 34 personen, is de groep groter, dan verwijzen we naar kerst 10 gangen surprise amuse diner.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

12 – 34

Tijdsduur:

4 uur

All-in prijs:

€ 84,90 excl. BTW P.P
€ 90,00 incl. BTW P.P

Inclusief:

Locatie, kookmaterialen, producten en drankjes

Wat bieden wij:


– Sfeervolle werfkelder die in kerstsfeer is ingericht
– Kennismaking met smaken en texturen
– Eigen inzicht en creativiteit toepassen
– Begeleiding van chefs per team
– Alle recepten achteraf digitaal
– Stokbrood met feestelijke dips
– Amuses
– 4 gangen surprise kerstmenu
– Opmaak en mise en place tips per team
– Teambuilding
– Prijsuitreiking beste team

Het is mogelijk om tegen meerprijs via ons een kerstpakket te bestellen met producten die in deze workshop gebruikt worden, zodat iedereen thuis met de kerst zijn gasten kan inspireren en verwennen met verbluffende gerechten.

Om de avond helemaal compleet te maken is deze workshop ook te combineren met een wijnarrangement of kan de drank worden afgekocht met onze huiswijnen arrangement of gaat de drank op nacalculatie.

Workshop combinaties


Action-painting_1

Action Painting

Niets is te gek tijdens de workshop Action Painting bij het GrachtenAtelier!

Lees meer

Wie-is-de-mol-1

Wie is de mol?

Het bekende tv programma Wie is de Mol is een spel vol opdrachten, uitdagingen en wantrouw. Dit is bij de versie van het GrachtenAtelier zeker niet anders.

Lees meer