Kerst Workshops


Om het leven te vieren, lekker te eten en zo veel meer! Bij kerst draait het om vrienden, familie en geliefdes. Je deelt verhalen met elkaar en tafelt éxtra lang. Helaas is deze heerlijke periode voordat je het weet weer vervlogen. Maar, niet getreurd! Wij verlengen deze tijd met veel plezier voor je zodat je alvast in de stemming kunt komen of blijven. Voeg daarom een interactief element toe aan deze feestelijke tijd, met een van onze kerstworkshops. Het enige wat jij en je gezelschap hoeven te doen, is genieten van al het lekkers in onze sfeervolle ruimtes.

Instagram

Kerstworkshop boeken?


 

Dit kan snel, simpel en veilig via Ideal. De workshop is met een paar klikken binnen enkele minuten geboekt. Een kind kan de was doen! Je ontvangt binnen een paar dagen een bevestiging van je order. Deze bevestiging dien je mee te nemen naar de workshop. Het GrachtenAtelier is een betrouwbare partner voor het organiseren van leuke evenementen. Voel je daarom vrij om contact met ons op te nemen bij vragen.

Aantal personen: van 12 tot 100
Tijdsduur: 5 uur
Prijs: € 87,27 excl. btw € 92,50 incl. btw
Aantal personen: van 12 tot 100
Tijdsduur: 3 tot 4 uur
Prijs: € 54,75 excl. btw € 57,50 incl. btw
Aantal personen: van 10 tot 100
Tijdsduur: 3 uur
Prijs: € 44,80 excl. btw € 47,50 incl. btw
Aantal personen: van 12 tot 34
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: € 84,90 excl. btw € 90,00 incl. btw
Aantal personen: van 5 tot 100
Tijdsduur: 4 tot 5 uur
Prijs: € 84,90 excl. btw € 90,00 incl. btw
Aantal personen: van 15 tot 100
Tijdsduur: 2 uur en 30 minuten
Prijs: € 49,50 excl. btw € 66,00 incl. btw
Aantal personen: van 8 tot 100
Tijdsduur: 4 uur
Prijs: € 80,19 excl. btw € 85,00 incl. btw

Kerstworkshops in Utrecht


 

Weten jij en je gezelschap van aanpakken? En spendeer je graag je tijd op een A-locatie in het hartje van Utrecht? Dan doen we niets liever dan je te verwelkomen en een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij hebben de leukste kerstworkshops in Utrecht! Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Mail je vraag naar info@grachtenatelier.nl. Tot snel!

Creatieve workshops in Utrecht


 

Laat jezelf en je vrienden, familie of collega’s verrassen door jullie eigen creatieve talenten. Witte doeken veranderen in prachtige schilderijen en klompen klei in indrukwekkende beelden. Wij van GrachtenAtelier hebben de leukste creatieve workshops in Utrecht. Naast onze leuke workshops zitten wij ook nog eens gevestigd aan het mooiste stukje van de Oudegracht in Utrecht. Hier zijn onze werfkelders gevestigd die beide uitermate geschikt zijn voor onze creatieve workshops! Bekijk hier onze locaties. Voor al uw creatieve workshops in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een dag krijgt die je nooit meer zult vergeten!