Klompen Pimpworkshop


Wil je toerist spelen in eigen land? Dan is deze workshop perfect! Want zeg nou zelf, wat is er nu meer Hollands dan klompen? Ben je geen liefhebber van het lopen op klompen? Ben je bang voor blaren of past het niet bij jouw persoonlijkheid? Wees dan niet getreurd. De klomp is ook erg leuk om voor andere dingen te gebruiken. Zo kan je jouw nieuwe klompen gebruiken voor in de tuin door er een leuk plantje in te zetten. Ook kan je jouw nieuwe klompen plaatsen bij de voordeur met je huisnummer erop. Zo is jouw nieuwe klomp multifunctioneel en wat is er nou leuker dan je eigen gemaakte producten. Geïnteresseerd in de workshop Klompen Pimpen? Boek vandaag nog!

Instagram

Informatie


Aantal personen:

5-100

Tijdsduur:

2 uur

Prijs:

€ 29,34 excl. BTW P.P (€ 35,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie, 1 klomp, materialen, professionele begeleiding

Hoe kan ik mijn klompen pimpen?


Het decoreren van voorwerpen kan natuurlijk op verschillende manieren. Naast het beschilderen en graveren, kan je voorwerpen ook pimpen. Pimpen betekent letterlijk versieren en opleuken. Bij de workshop Klompen Pimpen versier je jouw nieuwe klompen met behulp van leuke stofjes, linten, zelfgeknipte figuren, kralen, glitters, plaatjes, foto’s en nog meer. Maar vanzelfsprekend kan je ook verf gebruiken om jouw klompen op te leuken! Uiteraard ben je vrij om eigen of persoonlijke materialen mee te nemen. Niets is bij ons te gek! Laat je fantasie de vrije loop en creëer een waar kunstwerk!

Schema klompen pimpen


Je wordt ontvangen in onze gezellige workshop ruimte door een van onze begeleiders. Allereerst krijgen jullie een korte uitleg over de inhoud en de mogelijkheden van de workshop. Na deze uitleg gaan jullie allemaal aan de slag met het pimpen van jullie klompen. De workshop duurt gemiddeld twee uur. Jullie hebben dus genoeg tijd om van de saaie houten klompen een unieke creatie te maken.

Photo 14-02-12 15 39 25-min

Workshop combinaties


de-aller-lekkerste-stoofpeertjes

Hollandse Kookworkshop

Speciaal voor de echte Dutchies onder ons bieden wij een tapas workshop aan die in een Hollands jasje is gestoken.

Lees meer

taste2

Food Battle

Het draait het er bij Food Battle om dat je als team het lekkerste en origineelste gerecht bereid uit de blackbox en deze het beste presenteert.

Lees meer

Prijzen Klompen Pimpen


De prijs van deze creatieve workshop is afhankelijk van het aantal deelnemende personen.

05-10 personen € 29,50 excl. BTW P.P. (€ 35,50 incl. BTW P.P.)
11-15 personen € 27,50 excl. BTW P.P. (€ 33,50 incl. BTW P.P.)
16-25 personen € 26,00 excl. BTW P.P. (€ 31,50 incl. BTW P.P.)
26-40 personen € 25,00 excl. BTW P.P. (€ 30,25 incl. BTW P.P.)
40-100 personen € 24,00 excl. BTW P.P. (€ 29,00 incl. BTW P.P.)
Tegen een meerprijs van € 7,50 p.p.kun je zelfs twee klompen beschilderen!

Zijn jullie met een gezelschap kleiner dan 5 personen? Bekijk dan onze Inloopworkshop Klompen Pimpen.

Help ik ben niet zo creatief!


Ben je niet zo creatief weest dan niet bang! Onze begeleiders hebben jullie gedurende de workshop en geven jullie de juiste tips en tricks. Op deze manier weten jullie allen zeker dat jullie met een mooie en unieke creatie naar huis gaan! Maak datgene dat jij mooi vindt! En zeg nou zelf, niemand weet beter wat jij mooi vindt dan jijzelf. Wil je meer inspiratie op doen? Kijk dan gerust naar de mede workshop volgers of bekijk onze Pinterest bord. Op onze Pinterest bord vind je enkele foto’s van mensen die de workshop Klompen Pimpen bij ons hebben gevolgd.

Pinterest