Locaties van GrachtenAtelier

Aan het mooiste stukje van de Oudegracht in Utrecht zijn de werfkelders van het GrachtenAtelier gevestigd. Deze werfkelders bevinden zich op 5 minuten loopafstand van De Dom en op 10 minuten loopafstand van het station. Parkeren is ook geen probleem! Dit is mogelijk in de Springweggarage 50 meter verderop. De beide werfkelders zijn 50 meter bij elkaar vandaan gevestigd.

Werfkelder 185

De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, vergaderingen en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder 207

Deze mooie werfkelder is recentelijk volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen.

Alle workshops, trainingen en arrangementen kunnen afhankelijk van beschikbaarheid op beide locaties geboekt worden.