Mozaïek workshop


“Scherven brengen geluk” luidt het bekende spreekwoord. Dat is mooi, want met deze workshop gaan jullie werken met keramiekmozaïek die je aan stukjes gaat slaan. Vervolgens mozaïek je bijv. een fotolijstje, dienblaadje, theedoosje, sieradenkistje, hartjesbakjes en nog veel meer.

Let op, mochten jullie al weten wat je wil maken, laat het ons even weten, dan zorgen wij dat we van alles genoeg op voorraad hebben. De voorraad wisselt namelijk elke week!

We beginnen de workshop met een uitleg over de basistechnieken van het mozaïeken. Natuurlijk krijgen jullie aan het eind van de workshop je eigen creaties mee naar huis. Daarnaast krijg je van ons ook voegsel en instructies mee zodat je het thuis kunt voegen (de lijm moet minimaal 24 uur drogen voordat men mag voegen).

Sta versteld van jezelf en hang of zet het resultaat op een mooi plaatsje in je huis. Meer weten over de Mozaïek workshop? Neem dan gerust contact met ons op.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

5-100

Tijdsduur:

2 uur en 30 minuten

Prijs:

€ 29,34 excl. BTW P.P (€ 35,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie, keuze uit een fotolijst, schaal of dienblaadje, materialen, professionele begeleiding

Workshop combinaties


Cocktail_2

Cocktail workshop

“Shaken, not stirred” – James Bond

Lees meer

Picture-Perfect-min

Picture Perfect

Bekijk Utrecht eens door de lens van de camera!

Lees meer

Tips voor bij de Mozaïek workshop


 

Deze workshop is erg leuk te combineren met één van onze culinaire of actieve workshops. Wil je meer weten over wat de prijs is voor jouw gezelschap in combinatie met verschillende workshops vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een onvergetelijke dag met veel plezier en gezelligheid.