Mozaïek workshop


“Scherven brengen geluk” luidt het bekende spreekwoord. Dat is mooi, want met deze workshop gaan jullie werken met keramiekmozaïek die je aan stukjes gaat slaan. Vervolgens mozaïek je bijv. een fotolijstje, dienblaadje, theedoosje, sieradenkistje, hartjesbakjes en nog veel meer.

Let op, mochten jullie al weten wat je wil maken, laat het ons even weten, dan zorgen wij dat we van alles genoeg op voorraad hebben. De voorraad wisselt namelijk elke week!

We beginnen de workshop met een uitleg over de basistechnieken van het mozaïeken. Natuurlijk krijgen jullie aan het eind van de workshop je eigen creaties mee naar huis. Daarnaast krijg je van ons ook voegsel en instructies mee zodat je het thuis kunt voegen (de lijm moet minimaal 24 uur drogen voordat men mag voegen).

Sta versteld van jezelf en hang of zet het resultaat op een mooi plaatsje in je huis. Meer weten over de Mozaïek workshop? Neem dan gerust contact met ons op.

Instagram

Informatie


Aantal personen:

5-100

Tijdsduur:

2 uur en 30 minuten

Prijs:

€ 29,50 excl. BTW P.P (€ 35,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie, keuze uit een fotolijst, schaal of dienblaadje, materialen, professionele begeleiding

Materialen Mozaïek workshop


 

Met mozaïek maak je uit een aantal kleine gekleurde keramieken steentjes iets moois. Het basismateriaal bestaat uit kapotte tegels of glas, waarbij de scherven, met lijm en voegsel samengevoegd worden tot de prachtigste mozaïek creaties. Versier bijvoorbeeld een schaal, dienblad of fotolijst, of maak een lijst voor om een spiegel. Alle materialen zitten bij de workshop inbegrepen. Zo hoef je zelf geen dienblad, fotolijstje of schaal mee te nemen. Makkelijker kunnen we het niet maken, maar wel nog leuker!

Schema Mozaïek workshop


 

We beginnen de workshop met een uitleg over de basistechnieken van het mozaïeken. Vervolgens gaan jullie heerlijk aan de slag met het maken van jullie eigen, unieke kunstwerken. Natuurlijk krijgen jullie aan het eind van de workshop je eigen creaties mee naar huis. Omdat de lijm pas na 24 uur uitgehard is, krijg je instructies en voegsel mee, zodat je je creatie zelf thuis af kan maken. Misschien heb je de smaak wel te pakken en krijg je zin om zelf nog meer aan de slag te gaan!

Workshop combinaties


Cocktail_2

Cocktail workshop

“Shaken, not stirred” – James Bond

Lees meer

Picture-Perfect-min

Picture Perfect

Bekijk Utrecht eens door de lens van de camera!

Lees meer

Prijsinformatie


 

Mozaïeken is zeer geschikt om met vrienden, familie of collega’s te doen. Terwijl je creatief bezig bent, kun je lekker koffie drinken en bijkletsen. De prijs van de twee en een half uur durende Mozaïek workshop is afhankelijk van het aantal deelnemende personen.

 

05-10 personen € 29,50 excl. BTW P.P. (€ 35,50 incl. BTW P.P.)
11-15 personen € 27,50 excl. BTW P.P. (€ 33,50 incl. BTW P.P.)
16-25 personen € 26,00 excl. BTW P.P. (€ 31,50 incl. BTW P.P.)
26-40 personen € 25,00 excl. BTW P.P. (€ 30,25 incl. BTW P.P.)
40-100 personen € 24,00 excl. BTW P.P. (€ 29,00 incl. BTW P.P.)

Tips voor bij de Mozaïek workshop


 

Deze workshop is erg leuk te combineren met één van onze culinaire of actieve workshops. Wil je meer weten over wat de prijs is voor jouw gezelschap in combinatie met verschillende workshops vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van een onvergetelijke dag met veel plezier en gezelligheid.