Naaktmodel schilderen


Ben je opzoek naar een artistiek en spannend groepsuitje? Denk dan ook eens aan een workshop naaktmodel schilderen. De workshop is uiterst geschikt voor een vrijgezellenfeest of voor een ander feest! Alles wijst erop dat het een gewone artistieke groepsuitje zal gaan worden. Tot opeens het naaktmodel verschijnt. Bereid je voor op een middag lachen, artistiek bezig zijn, maar ook echt een techniek aanleren. Na afloop zal je precies weten hoe je een mooie modeltekening opstelt.

Informatie


Aantal personen:
8-100

Tijdsduur:
2 uur

Prijs vanaf:
€ 31,00 excl. BTW P.P
€ 37,50 incl. BTW P.P

Inclusief:
Locatie
Naaktmodel
Schilderdoek
Materialen
Professionele begeleiding

HOW TO


Tijdens de workshop gaan jullie aan de slag met het schilderen van een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Uiteraard worden jullie bijgestaan en is er uitleg door onze professionele begeleiding. Ons personeel zorgt ervoor dat jullie de juiste lijnen in de juiste proporties kunnen tekenen. Ervaring in naaktmodel schilderen of zelfs tekenen is niet nodig. Tijdens de workshop komen vele onontdekte talenten naar boven! Leer de technieken van het tekenen met verf en maak de mooiste model tekeningen.

Naast schilderen is het ook mogelijk om het model te boetseren. Boetseren houdt in dat je door middel van een kneedbaar materiaal (bijv. klei of was) het naaktmodel na gaat maken. Ook tijdens boetseren worden jullie bijgestaan door professionals die jullie de juiste technieken aanleren.

De workshop wordt gegarandeerd een succes met veel hilarische momenten en een hoop gezelligheid!

SCHEMA NAAKTMODEL SCHILDEREN


Je start met het schilderen van een stilleven. Al snel wordt het ‘onderwerp’ aangepast. Hoe leuk is het als het te schilderen “object” naakt de studio in komt lopen. Ons model gaat geheel uit de kleding, zodat jullie onder begeleiding je eigen kunstwerk kunnen fabriceren. Erg leuk als verrassing voor de toekomstige bruid of bruidegom of voor de jarige. Hilariteit alom!

Met grote vellen papier, houtskool en verf mogen jullie jullie helemaal uitleven. Allereerst beginnen jullie met houtskoolschetsen. Door middel van de houtskoolschetsen krijgen jullie de smaak te pakken. Daarna is het tijd voor het échte werk, ofwel het schilderen op doek. Halverwege de workshop naaktmodel schilderen is er een pauze met koffie/thee. Aan het eind van deze hilarische en creatieve workshop gaat iedereen met haar eigen creatie op echt schildersdoek naar huis. Zo hebben jullie altijd een aandenken aan deze hilarische workshop.

Workshop combinaties


erotische-bonbons-1

Erotische bonbons
Op zoek naar een activiteit vol fun voor een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje?

Vrijgezellentapas

Vrijgezellen tapas
Lekker eten mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vrijgezellenfeest. Deze vrijgezellentapas is daarom ook het perfecte uitje voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

Pinterest