Naaktmodel Schilderworkshop


Het GrachtenAtelier is druk bezig geweest om alle ruimtes corona proof te maken. Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend en verwelkomen we onze gasten weer op 1,5 meter afstand. Mochten er groepen zijn die ons liever op een eigen locatie ontvangen is dat uiteraard mogelijk. Wij verhuizen met alle liefde onze materialen naar een locatie naar wens. Het starttarief voor workshops op locatie begint bij 12 betalende personen. We rekenen wel iets extra’s voor reistijd en reiskosten, dit is afhankelijk van de afstand van de locatie.

Ben je opzoek naar een artistiek en spannend groepsuitje? Denk dan ook eens aan een workshop naaktmodel schilderen. De workshop is uiterst geschikt voor een vrijgezellenfeest of voor een ander feest! Alles wijst erop dat het een gewone artistieke groepsuitje zal gaan worden. Tot opeens het naaktmodel verschijnt. Bereid je voor op een middag lachen, artistiek bezig zijn, maar ook echt een techniek aanleren. Na afloop zal je precies weten hoe je een mooie modeltekening opstelt.

Instagram

Informatie


Aantal personen:
8-100

Tijdsduur:
2 uur

Prijs vanaf:
€ 30,99 excl. BTW P.P
€ 37,50 incl. BTW P.P

Inclusief:
Locatie
Naaktmodel
Schilderdoek
Materialen
Professionele begeleiding

Mag jij binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren en wil jij graag extra inspiratie op doen?
Bekijk dan het Instagram account van How to bachelorette party

HOW TO


Tijdens de workshop gaan jullie aan de slag met het schilderen van een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Uiteraard worden jullie bijgestaan en is er uitleg door onze professionele begeleiding. Ons personeel zorgt ervoor dat jullie de juiste lijnen in de juiste proporties kunnen tekenen. Ervaring in naaktmodel schilderen of in tekenen is niet nodig. Tijdens de workshop komen veel onontdekte talenten naar boven! Leer de technieken van het tekenen met verf en maak de mooiste model tekeningen.

Naast schilderen is het ook mogelijk om het model te boetseren. Boetseren houdt in dat je door middel van een kneedbaar materiaal (bijv. klei of was) het naaktmodel na gaat maken. Ook tijdens boetseren worden jullie bijgestaan door professionals die jullie de juiste technieken aanleren.

De workshop wordt gegarandeerd een succes met veel hilarische momenten en een hoop gezelligheid!

SCHEMA NAAKTMODEL SCHILDEREN


We starten met een hilarische grap voor de vrijgezel. Al snel wordt het ‘onderwerp’ aangepast. Hoe leuk is het als het te schilderen “object” naakt het atelier in komt lopen. Ons model gaat geheel uit de kleding, zodat jullie onder begeleiding je eigen kunstwerk kunnen fabriceren. Erg leuk als verrassing voor de toekomstige bruid of bruidegom of voor de jarige. Hilariteit alom!

 Allereerst beginnen jullie met houtskoolschetsen. Door middel van de houtskoolschetsen krijgen jullie de smaak te pakken. Daarna is het tijd voor het échte werk, ofwel het schilderen op doek. Aan het eind van deze hilarische en creatieve workshop gaat iedereen met haar eigen creatie op echt schildersdoek naar huis. Zo hebben jullie altijd een aandenken aan deze hilarische workshop.

Workshop combinaties


erotische-bonbons-1

Erotische bonbons
Op zoek naar een activiteit vol fun voor een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje?

Pinterest