Passie, bezieling en authenticiteit: Samen staan we sterk!

‘’Wij kijken niet naar huidskleur, voor- of achternaam of voorkeur qua partnerschap. Doordat iedereen zichzelf mag zijn, komen alle talenten naar boven en kun je hele gave dingen met elkaar creëren.’’

1 en 1 is 3

Het GrachtenAtelier, het bedrijf dat functioneert als een familie. En dat is niet heel gek, gezien de drijvende kracht achter het bedrijf de tweeling Jacqueline Backers en Caroline Mulders is. Creativiteit is dit zussen-duo met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd droomde zij er al van om samen iets fantastisch op de markt te zetten en dat is ze goed gelukt; In 2006 opende het nu welbekende GrachtenAtelier voor het eerst haar deuren. Voor haren trekkende zusjes op de werkvloer hoef je echter niet te vrezen: ‘’We kennen elkaar door en door en hebben aan één woord genoeg. Het is echt gaaf dat wij van onze passie ons werk hebben gemaakt. We genieten elke dag van onze samenwerking!’’

Sfeer, humor en…

…Terechtkomen in een warm bad! Vooruit, niet letterlijk. Maar zo voelt het wel zodra je deelneemt aan een van de workshops die het GrachtenAtelier biedt. Het joú naar de zin maken is precies waar het hart van het GrachtenAtelier sneller van gaat kloppen. ‘’Iedereen wordt bij ons als familie opgenomen, ook als je er maar voor een dagje bent.’’ Cool toch?!

Thuiskomen op je werk?

Ja, je leest het goed. Dit is voor sales-kanon Suzanne Haartman in ieder geval geen vreemde stelling: ‘’ Je werkt hier in een fijne omgeving, waar we respect voor elkaar hebben.’’ Inmiddels is zij al meer dan 4 jaar werkzaam voor het bedrijf en ze voelt zich écht thuis. De zussen spreken vol lof over het team waar zij mee werken: ‘’We hebben een groot team met jonge talentvolle vakidioten, die vol passie en plezier samenwerken. We kijken naar bezieling, passie en richten ons juist op werknemers die uniek zijn.

En plots.. Werd studeren écht leuk.

Het werkklimaat van het GrachtenAtelier gaat niet onopgemerkt voorbij aan studenten. Het bedrijf is namelijk al drie jaar achter elkaar tot leerbedrijf van het jaar genomineerd. Met jaarlijks meer dan 50 stagiairs en diverse vaardigheidstrainingen is het een walhalla voor studenten die zichzelf willen ontwikkelen.

Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?