Terugblik: het GrachtenAtelier 10 jaar geleden

Na meer dan tien jaar GrachtenAtelier is het soms ook tijd om terug te kijken. We kwamen dit interview uit mei 2013 tegen dat Karianne Schippers van Firma Klaar voor de Start met ons had, en merkten hoeveel er is veranderd in bijna tien jaar tijd. En hoeveel er ook eigenlijk hetzelfde is gebleven!

Zo is onze moeder nog steeds onze rots in de branding. Als we hulp nodig hebben komt ze als 78-jarige nog steeds even helpen in de keuken. En we zijn nog altijd blij met de aankoop van ons grachtenpand: dit mooie pand is naast workshoplocatie tijdens de coronacrisis ook erg nuttig gebleken als opslag voor onze productlijn die we gestart zijn. Nu kunnen we nog groter en scherper inkopen!

We hebben inmiddels veel geïnvesteerd in een goed vindbare en inspirerende website, houden deze met behulp van RAM online marketing actueel.

En onze dromen van toen? Die zijn we zeker aan het waarmaken! Jacqueline heeft zich ontwikkeld tot een hele goede gastvrouw en geniet ervan om haar passie voor koken en gastvrijheid over te dragen aan haar leerlingen en onze gasten. En Caroline maakt inmiddels prachtige kunst en is naast schilderijen ook beelden gaan maken.

Wij kijken alvast heel erg uit naar de volgende 10 jaar GrachtenAtelier!

Lees hier het interview van bijna 10 jaar geleden
Bericht sturen
1
Hallo! Waar kan ik je bij helpen?