GrachtenGalerie
Personeel- vacatures- 2013 1Caroline en JacquelinePersoneel - over onsPersoneel GrachtenAtelier UtrechtCar&Jack

Over ons

Het GrachtenAtelier is een hecht familiebedrijf gevestigd aan de gracht in de prachtige binnenstad van Utrecht. De drijvende kracht achter het bedrijf is de tweeling Jacqueline en Caroline Mulders.

Jacqueline en Caroline hebben een passie voor koken en kunst De tweeling heeft besloten deze passies te bundelen en in 2006 de deuren van het GrachtenAtelier te openen.

Het GrachtenAtelier is begonnen in een kleine werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht, maar al snel werd er nog een locatie aan de Oudegracht 207 geopend. Tevens is in mei 2011 de GrachtenGalerie geopend. In de galerie worden maandelijks wisselende exposities tentoongesteld. Caroline exposeert hier samen met andere jonge en gevestigde kunstenaars met als uitgangspunt moderne kunst.

Door de jaren heen is het GrachtenAtelier flink gegroeid. De tweeling wordt inmiddels ondersteund door een fantastisch team met toptalenten die in de ‘familie’ zijn opgenomen. Het GrachtenAtelier is een echt familie bedrijf en de uitdrukking ‘Doe alsof je thuis bent’ past dan ook helemaal in ons straatje. We zullen er alles aan doen om de familiesfeer aan jullie over te brengen en deze te laten terugkomen in onze workshops en arrangementen.

Hieronder vind je het digitale magazine van het GrachtenAtelier met nog veel meer interresante weetjes en interviews!