Painting in the Dark SchilderworkshopDeze schilderworkshop is een workshop met een twist. We beginnen de workshop met de lampen aan. Iedereen neemt zijn plek in en jullie krijgen uitleg over de workshop. Vervolgens wordt het licht elke ronde meer gedimd totdat het helemaal donker is. Bij de laatste ronde gaan jullie aan de slag met “glow in the dark” verf. Dit zal zorgen voor een geweldig effect en de finishing touch van je schilderij! Gedurende de workshop maken jullie een uniek schilderwerk met dus onder andere lichtgevende verf. Vanzelfsprekend mag je jouw creatie na afloop van de workshop mee naar huis nemen. Durf te vertrouwen op je eigen creativiteit en stap in het donker!

Instagram

Informatie


Aantal personen:

8-100

Tijdsduur:

2 uur

Prijs:

€ 29,34 excl. BTW P.P (€ 35,50 incl. BTW P.P)

Inclusief:

Locatie, schilderdoek, materialen, professionele begeleiding

Niet denken gewoon doen! 

Om deel te nemen aan de painting in the dark workshop hoef je absoluut geen Picasso te zijn. Originaliteit, creativiteit en gezelligheid zijn de kernwoorden van deze workshop. En of je nu met vrienden, collega’s of familie bent, deze creatieve workshop is een uitdaging voor iedereen. Het belangrijkste is dat je niet te voorzichtig bent en durft te vertrouwen op je eigen creatieve talenten. Je zult versteld zijn van wat voor mooi je op het doek hebt neergezet.

Schema workshop painting in the dark


 

De workshop painting in the dark is een unieke creatieve workshop. De workshop begint met een uitgebreid uitleg. Wanneer jullie de uitleg hebben gehad, krijgen jullie alle materialen uitgedeeld. Wanneer alle materialen uitgedeeld zijn en je jouw doek voor je hebt kun je je creativiteit uiten. Om te beginnen wordt er een ontwerp bedacht en geschetst, waarna jullie aan de slag gaan met verf. Als finishing touch worden de schilderijen afgemaakt met Glow in the Dark verf. Met deze verf lichten jullie kunstwerken mooi op in de schemering. Om het spannend te maken wordt er gewerkt in een donkere ruimte. Na afloop nemen jullie de kunstwerken mee naar huis om er thuis nog even heerlijk van te genieten.

How to


Workshop combinaties


wijnproeverij-Utrecht

Wijnproeverij

Maak kennis met de heerlijkste wijnen!

Lees meer

grachtenat-1-van-1

BlackBox Kookworkshop

Neem een kijkje bij ons grote aanbod qua kookworkshops

Lees meer

Painting in the dark: goed voorbereid aan het werk


 

Onze docent van painting in the dark zorgt voor alle benodigdheden. Tijdens de workshop kan er zowel individueel als in groepsverband gewerkt worden. De prijs van de workshop is afhankelijk van de groepsgrootte. Wil je weten wat de workshop painting in the dark kost voor jouw gezelschap? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. De prijs van de twee uur durende workshop is vanaf € 27,50 excl. BTW P.P (€ 33,50 incl. BTW P.P). De prijs is inclusief: locatie, schilderdoek, materialen en professionele begeleiding.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijke dag.

Pinterest